Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, dziękuję ci, ze obejrzałaś moje nudne zdjecia, jako i ja obejrzałam nudne twoje :grins: :cool3:Mago jakżeż mi miło ze zechciałaś łaskawym okiem spojrzeć na moje nudne monotematyczne foty jako i ja spoglądałam na Twoje:grins:

Posted

[quote name='Teklunia']Ala, fajne Ci to wyszło :multi: WYłazi z Ciebie dusza artysty :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko teraz muse uwazać by gdzieś się nie ulotniła:grins:

Posted

Mamciu cz Ty abu już jutro idziesz do pracy ? :placz: :placz: :placz:
do tych jak im tam dzieci obcych :razz: :razz: :razz:

Ja tu dam pisać monotematyczne , nudne fotki :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='evaxon'] Ozzy ! za toba !! on jest za toba!! Ozzyyyyy!!!!aaaaa uciekajjjj:placz: :evil_lol::placz::placz::placz:za późno ...złapał :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Mamciu cz Ty abu już jutro idziesz do pracy ? :placz: :placz: :placz:
do tych jak im tam dzieci obcych :razz: :razz: :razz:

Ja tu dam pisać monotematyczne , nudne fotki :mad: :mad: :mad::placz::placz::placz::placz::placz:tak córciu mamusia jutro idzie na 8 do pracy i już powinna spać a z nerwów nie może:placz:

Posted

[quote name='Patka']Alu idź skaczące Ozzulki policz i spij dobrze :):multi:ooo Patka , no nie wiem chyba będe liczyć we snie piłeczki :cool3:ale spać mi się nie chce:placz:

Posted

mamusiu nie idz do pracy :placz: :placz: :placz: kto będzie mnie budził :placz: :placz: z kim będe pić kawe :placz: :placz: :placz:
jak pomyśle o tych dzieciach :angryy: które będą Cię męczyć :mad: :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Jakie piękne :loveu:
Alu, będziesz już jutro z małymi potfforkami, czy to tylko takie organizacyjne spotkanie :razz:

Posted

Alu, śliczne te fotki z chmurkami... takie romantyczne :loveu:

a Ozzulec już taki stary :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool3: jeżu drogi, jak ten czas leci :shake:
Wszystkiego Najlepszego dla Koffanego Dwulatka :bday:

Posted

:oops: bardzo spóźnione ale serdeczne życzonka dla Ozzulka składam Alu za Twym pośrednictwem :tort::BIG:

ps.. zdjecia coraz ładniejsze robisz ... widzę ze sie chyba dogadałaś z aparacikiem?

Posted

:BIG::new-bday::x-mas::tort: spóźnione - sgto lat, sto lat Ozzy!!!!!!!!!!!!!!!!:)

BeaC napisał(a):
Przyjmij wyrazy współczucia ...... z powodu ukończenia urlopu (ja mam jeszcze tydzień :loveu::loveu::loveu::loveu:)

a niektórzy są jeszcze przed:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Teraz Ty mi zazdraszczaj bo ja jeszcze tydzień się urlopuje :eviltong:
Twój Ozulec świętuje już trzy dni urodzinki :p Fajnie ma ;)

Posted

wow,nigdy jeszcze nie widziałam prawie 1900 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
i oczywiście nie obejrzę :placz::placz::placz::placz::placz: bo nie dam rady :shake::shake::shake::shake::shake:
a jak bym chciała,to bym musiała chyba służbę zatrudnić do zwierzyńca,dzieci itd.a i tak pewnie by mnie na leczenie oddali że,bo bym się od kompa uzależniła :user::user::user::user:

:beerchug: zdrówka życzę Ozziemu z okazji urodzinek :BIG::BIG::BIG:

a które to? :oops::oops::oops::oops:

Posted

barbara.h napisał(a):
wow,nigdy jeszcze nie widziałam prawie 1900 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
i oczywiście nie obejrzę :placz::placz::placz::placz::placz: bo nie dam rady :shake::shake::shake::shake::shake:
a jak bym chciała,to bym musiała chyba służbę zatrudnić do zwierzyńca,dzieci itd.a i tak pewnie by mnie na leczenie oddali że,bo bym się od kompa uzależniła :user::user::user::user:

:beerchug: zdrówka życzę Ozziemu z okazji urodzinek :BIG::BIG::BIG:

a które to? :oops::oops::oops::oops:

Ala w pracy wiec odpowiem za nią: Ozulec skończył 2 latka :loveu:

Posted

:multi::multi::multi:Witam wszystkich odwiedzajacych i moich pomocników;)
Żyję :cool3:chyba jeszcze jets mi to dane;)mam badania lekarskie i mogę mordować dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ha ha a cisnienia to mam najciekawsze , po kawie i spacerku z pracy do lekarza ...chyba 2 km piechotką ;)i nerwach zwiazanych z czekaniem .....miałam 110/70 :cool3:

Posted

Mamusia napisał(a):
mam badania lekarskie i mogę mordować dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz to na piśmie :razz::razz:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz to na piśmie :razz::razz::multi::multi::multi:tak pozwolenie wazne do sierpnia 2008 roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: