Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 oooo Mamuśka już po pracy :multi: :multi: :multi: :multi: Pysiu też się zdziwiłam że Ty i zmywarka :razz: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Vectra']oooo Mamuśka już po pracy :multi: :multi: :multi: :multi: Pysiu też się zdziwiłam że Ty i zmywarka :razz: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamcia dziś prysnęła szybciorkiem bo poszłam na 8 a o 9.30 już byłam w domu;)za to jutro jestem uziemniona do 16 .......... Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 znaczy jutro już przybędą się te małe potffory :razz: :razz: :shake: biedna mamcia :placz: :placz: :placz: i to do 16tej w pracy :placz: :placz: Quote
Paula Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Czesc Alu :razz: Wspólczuwam :cool3: Ja tez mam ciezki tydzien w robocie :roll: Quote
sota36 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie :multi::multi::multi: hmmm ktoś mi niedawno mówił ,że zmywarka dla 3 osób się nie opłaci:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: = hahaha - pewnie ten KTOS (wiadomo kto to taki) wpuscil Cie w maliny - u nas - 2 osoby a nasza "Zosia" (imie zmywarki) kreci juz 7 rok! Quote
Teklunia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Alu, w maliny na całego! :evil_lol: My też we dwoje, jemy jak ptaszki, a zmywara ma co robić :) Quote
LAZY Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Heya!!!! Żyjecie kochani? My o Was myslimy:cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Witajcie :multi: Żyjemy i jestesmy cały czas ....no prawie:razz: Tak nas wciagnał watek tragiczny ze czasu nam brakło na galerie :shake: Quote
agbar Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 bylam , poczytalam, popatrzalam i jeszcze tu wroce:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Cześc Ala :) Nas póltora i tez zmywarka przydatna :razz: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Ala :) Nas póltora i tez zmywarka przydatna :razz::placz::placz::placz:a Pysia mi powiedziała ,że to daremny sprzęt na nas 3 i pól:shake:I tak se kiedyś kupię :p A tak gwoli przypomnienia......;) Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 hehe jak Ozzulek delikatnie podjada (moja by mi reke odgryzla:evil_lol: ;) :evil_lol: ) Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='evaxon']hehe jak Ozzulek delikatnie podjada (moja by mi reke odgryzla:evil_lol: ;) :evil_lol: ):cool1:co ty ..ja mogę w ustach trzymać a on delikatnie bierze Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:co ty ..ja mogę w ustach trzymać a on delikatnie bierze haha Tigra jak si enapali na smakolyka to zjada bez zastanowienia - jeszcze nie probowalam trzymac czegos w ustach :lol: Tigra ogolnie malo delikata dziołcha:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='evaxon']haha Tigra jak si enapali na smakolyka to zjada bez zastanowienia - jeszcze nie probowalam trzymac czegos w ustach :lol: Tigra ogolnie malo delikata dziołcha:evil_lol:Harley był bardziej delikatny ...on nawet łapką tak lekko grabił a Ozzy to jak przywali to masz siniaka:razz: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ja dziewczyną to moge i z ust dawać smaczki ,ale ratlerowi to strach z ręki dawać taki brutal :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Vectra']ja dziewczyną to moge i z ust dawać smaczki ,ale ratlerowi to strach z ręki dawać taki brutal :evil_lol: :evil_lol::razz::razz::razz:prawdziwy mężczyzna ;) Quote
Paula Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Czesc Alu :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:co ty ..ja mogę w ustach trzymać a on delikatnie bierze Moj tez, i z reki tez bierze delikatnie; a z kolei jak dostanie glupawki to po mnie depcze, wlazi, uwala sie doopskiem, taki niezbyt delikatny jest :evil_lol: Vectra - "ratlerowi"...hehe, dobre :megagrin: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 :mad:Ozzy z TZtem przed chwilą rozwalili mi poszewkę w jasku:mad: Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Ozzy z TZtem przed chwilą rozwalili mi poszewkę w jasku:mad: :evil_lol: a taki delikatny ponoc :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: a taki delikatny ponoc :evil_lol::mad:przecież napisałam ze z TZtem .....tzn ze pewnie TZ rozpierdzielił poszewkę :angryy: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Mamcia napisał(a)::mad:Ozzy z TZtem przed chwilą rozwalili mi poszewkę w jasku:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hahaha to się brat z ojcem zabawili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hahaha to się brat z ojcem zabawili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:no to ide ojcu wpierdziel spóścić i spać , bo jutro rzeź niewiniatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no to ide ojcu wpierdziel spóścić i spać , bo jutro rzeź niewiniatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy będziesz teraz na biednym ojczulku trenować przed jutrzejszym (dzisiejszym) dniam :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts