malawaszka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Alu a gdzie fotki domu zasypanego białym puchem??? :razz: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ale śpioch;) Ciekawe co tam mu się śni:cool3: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja tam wole fotki przedszkolne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :evil_lol: biedne dzieciaczki :evil_lol: biedna Ala:evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Alicjo, nie słuchaj porad, zmywarka jest potrzebna i niezbędna zaraz jak tylko ją nabędziesz :lol: Jak już zaczniesz, życie bez niej traci sens :evil_lol: Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No kurde, a mnie Szanowny Pan Ojciec chcą zasponsorować zmywarkę do nowej kuchni (ha ha kiedy to będzie :diabloti: ), a ja nie bardzo chcę... Jakoś mnie efekty zmywania w zmywarce, które widziałam na kolana nie powalały... Ale to może kwestia jakości sprzętu, albo program źle dobrany? Bo większośc naczyń jakaś niedomyta była, a jak domyta to z zaciekami :niewiem: :roll: Ależ mu zazdroszczę tego absolutnie beztroskiego snu! :) Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a):No kurde, a mnie Szanowny Pan Ojciec chcą zasponsorować zmywarkę do nowej kuchni (ha ha kiedy to będzie :diabloti: ), a ja nie bardzo chcę... Jakoś mnie efekty zmywania w zmywarce, które widziałam na kolana nie powalały... Ale to może kwestia jakości sprzętu, albo program źle dobrany? Bo większośc naczyń jakaś niedomyta była, a jak domyta to z zaciekami :niewiem: :roll: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak marna jakość zmywania :crazyeye: :crazyeye: u mnie myje super ,w ręku tak nie domyjesz. Dobrych środków trzeba uzywać ;) ;) Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Na zmywarke to se jeszcze poczekam :cool3:ale i tak se kiedyś kupię ...a co;) Waszeczko ....oni rozwalili poszewkę czyli poduszkowe ubranko:cool3:poducha w całości ....tylko ze mi sie dekomplet zrobił :mad: A tak wogóle to Dzień doberek ....akurat palę na gazie kotleciki mielone:razz: Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='asher'] Bo większośc naczyń jakaś niedomyta była, a jak domyta to z zaciekami :niewiem: :roll: :crazyeye: :crazyeye: u mnie lepiej umyte niż ręcznie, nawet przyschnięte gary. Moze to kwestia dobrych proszków/ kostek, na pewno nie mogą być tanie podróbki :razz: Quote
sota36 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Maga100']:crazyeye: :crazyeye: u mnie lepiej umyte niż ręcznie, nawet przyschnięte gary. Moze to kwestia dobrych proszków/ kostek, na pewno nie mogą być tanie podróbki :razz: - e tam - moja "Zosia" ma ciezkie z nami zycie - a gary dokladnie myje na ... m.in. Jaworze. Testowalam rozne - od Calgonow, przez Somaty, i zostaje przy Jaworze. Biedna ta moja zmywara :( Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:może zróbmy galerię Zmywarek vel ,,Zoś'', ,,Maryś'' itp;) Quote
Patka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 oj mam mala kuchnię i niestety na razie stoi w niej pralka ... a zmywarkę miałam dostać w prezencie ślubnym :( ale sama zrezygnowałam, bo nie miałabym jej gdzie wstawić ... u mnie jest ten ból że mam alergię skorną akurat na palcach i nie bardzo mogę zmywac nawet w rękawiczkach mój kochany mąż stara sie więc jak moze :cool3: Quote
sota36 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może zróbmy galerię Zmywarek vel ,,Zoś'', ,,Maryś'' itp;) - nasza "Zosia" ma jeszcze oprocz funkcji zmywania, plukania, osuszania jeszcze jedna!!! Jest kaloryferkiem a raczej podgrzewana podloga dla krolisia! Quote
Pysia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie :multi::multi::multi: hmmm ktoś mi niedawno mówił ,że zmywarka dla 3 osób się nie opłaci:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :loveu: Jestem usprawiedliwiona co do zmywarki bo poprostu mimo woli kupiłam dom z nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jak przyszło do mycia całego szkliwa przy przeprowadzce to normalnie pokochałam to cudo prawie jak Zmoroszelmy ;) Prawie ...a chyba bardziej bo przy nich to tylko sprzątam :mad: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja to bym jeszcze kciała by zmywarka się sama ładowała i wyjmowała naczynia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no kostke moge ostatecznie zapakować do zbiorniczka i włączyć program :evil_lol: :evil_lol: Cześć Mamuś :multi: :multi: :Rose: zamówiłam tą karme co Ty Ozzulcowi teraz dajesz :p :p czekam na Ciebie , tęsknie :placz: :placz: a Ty tam z tymi małymi piraniami się uzerasz :angryy: :angryy: :angryy: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześć Alu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] Pikny Ozzulek, :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 czesc Bliźniaczko ale Ozzulowy ma fajna głowe :loveu: Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Rodzice używają chyba Calgonu. Ale mama zapewnia mnie, że zmywarka myje dobrze, tylko przy mnie tak się kilka razy wygłupiła :evil_lol: (uprzedzając ironiczne uwagi :diabloti: nie ja ją odpalałam :diabloti: ) I juz sama nie wiem... Własciwie z domowych porządków, to mycie naczyń najmniej mi przeszkadza... No i jeszcze nie wszystkie naczynia mogą być myte w zmywarce, tatuś mamusi kupił w prezencie jakiś pozłacany serwis obiadowo kawowy, używają go oczywiście przy większych imprezach i wtedy i tak trzeba to zmywać ręcznie :lol: A droga taka zmywarka w eksploatacji jest? (wrrr, znów trudne słowo :evil_lol: ) Quote
bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ale slicznie nynusia :) Ciekawe co mu się śni. Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 :multi::multi::multi:Dobry Wieczór:p Już tu chwilkę jestem ale czytam galeryjki i inne tematy Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Rodzice używają chyba Calgonu. Ale mama zapewnia mnie, że zmywarka myje dobrze, tylko przy mnie tak się kilka razy wygłupiła :evil_lol: (uprzedzając ironiczne uwagi :diabloti: nie ja ją odpalałam :diabloti: ) I juz sama nie wiem... Własciwie z domowych porządków, to mycie naczyń najmniej mi przeszkadza... No i jeszcze nie wszystkie naczynia mogą być myte w zmywarce, tatuś mamusi kupił w prezencie jakiś pozłacany serwis obiadowo kawowy, używają go oczywiście przy większych imprezach i wtedy i tak trzeba to zmywać ręcznie :lol: A droga taka zmywarka w eksploatacji jest? (wrrr, znów trudne słowo :evil_lol: ) Asik najwazniejsze to nie wstawiac garów z resztkami zarcia, szczególnie takiego co to zasycha za mocno, szczególnie w momencie kiedy te "gary" musza jeszcze poczekac na większe towarzystwo ;) pwnei, ze nie wszytsko tym umyjesz, teflonu np nie wolno ;) Co do oszczedności, mnie radyklanie spadło zuzycie wody (tej cieplej i zimnej) w kuchni, zmywarka klasy A ma program energooszczędny, wiec kiedy myjesz szklanki, czy niezaschniete talerze taki zupelnie wystarczy. O oszczedności własnego czasu to już w ogóle nie wspomne, co "kobiecie pracującej" bardzo ulatwia zycie ;) No i zmywarka sprawia wrażenie porządku w kuchni, bo jak nie umyjesz garow od razu to Ci w zlewie zalegają, a tak wkladasz do zmywarki i brudów nie widac :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='PIKA']Asik najwazniejsze to nie wstawiac garów z resztkami zarcia, szczególnie takiego co to zasycha za mocno, szczególnie w momencie kiedy te "gary" musza jeszcze poczekac na większe towarzystwo ;) pwnei, ze nie wszytsko tym umyjesz, teflonu np nie wolno ;) Co do oszczedności, mnie radyklanie spadło zuzycie wody (tej cieplej i zimnej) w kuchni, zmywarka klasy A ma program energooszczędny, wiec kiedy myjesz szklanki, czy niezaschniete talerze taki zupelnie wystarczy. O oszczedności własnego czasu to już w ogóle nie wspomne, co "kobiecie pracującej" bardzo ulatwia zycie ;) No i zmywarka sprawia wrażenie porządku w kuchni, bo jak nie umyjesz garow od razu to Ci w zlewie zalegają, a tak wkladasz do zmywarki i brudów nie widac :evil_lol::mad::mad::mad:ehmmm .......może zaczniecie wstawiać foty tych zmywarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie zauważyłam ,ze mi w chorobe jasna idzie wody w kuchni :shake:, no bo w końcu naczynia muszą być umyte dobrze:razz: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja też chce zmywarke :placz: niecierpię zmywać garów :placz: Alu a jaką to karmę masz i którą kupiła też Vectra?? :razz: ja myślę o zmianie Acany bo Lunie sie przejadła chyba i nei wiem znowu na co :shake: Quote
Recommended Posts