e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 malawaszka napisał(a):5.18 to nic Alu - Boluś dostal wczoraj jakis zastrzyk po ktorym sika duzo i zazyczyl sobie spacerku o 3.40 :p łeee 3:40 to luz:evil_lol: kto o tej godzinie sypia??:hmmmm::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 evaxon napisał(a):łeee 3:40 to luz:evil_lol: kto o tej godzinie sypia??:hmmmm::evil_lol: noo ja akurat dzis musialam rano wstaci polozyklam sie dwie godz. wczesniej :roll: o jezu zobaczylam jak napisalam - jak analfabeta, ale siedze z laptopem a nie umiem tu pisac po ludzku Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cześc Alu :multi: Te Wasze psy to ranne ptaszki :crazyeye: Saba jeszcze nie wstala :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:to był tylko żart ...prawda:mad: :shake::hmmmm::siara: :shake: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 PIKA napisał(a):Te Wasze psy to ranne ptaszki :crazyeye: Saba jeszcze nie wstala :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a to skowronek Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dzieńdobry mamciu :cool1: :cool1: :cool1: Kano był po 6tej na spacerku :roll: :roll: on tak zawsze mnie budzi . Ciesze się że po spotkaniu z bulkiem nadal masz obie ręce :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Vectra']Dzieńdobry mamciu :cool1: :cool1: :cool1: Kano był po 6tej na spacerku :roll: :roll: on tak zawsze mnie budzi . Ciesze się że po spotkaniu z bulkiem nadal masz obie ręce :evil_lol: :evil_lol::pbulek jest zajedwabisty.W niedzielę zrobię mu fotkę oczywiscie jak się wygramoli o 9 raniutko;) Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 bullki są super zawsze chciałam mieć bulteriera :loveu: :loveu: :loveu: ale nie wyjszło :evil_lol: :evil_lol: dobrze pamiętam że jutro mój Astmanowy brat Ozzy ma urodziny :razz: :razz: i dzamprezujemy :multi: :multi: Quote
Alka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ja też pamiętam o Ozzinkowych urodzinkach :multi: Witaj Alu i Ozzinku ! Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Alka napisał(a):Witaj Alu i Ozzinku ! Ja mam cos z oczami albo z glowa :stupid: Przeczytalam: Oziminku :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Vectra']bullki są super zawsze chciałam mieć bulteriera :loveu: :loveu: :loveu: ale nie wyjszło :evil_lol: :evil_lol: dobrze pamiętam że jutro mój Astmanowy brat Ozzy ma urodziny :razz: :razz: i dzamprezujemy :multi: :multi::pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p Bullki sa boskie .Ja 1 raz miałam bliskie spotkanie :loveu:z bullkiem takie z miziankiem to był Luger od Złosnicy / tysz z dogo/ Luger jest tatusiem Dulki:pa ten od weta jest tak umaszczony jak Dulka i Luska od Bea.C Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='paula_z']Ja mam cos z oczami albo z glowa :stupid: Przeczytalam: Oziminku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to ty napisałas :eviltong: Quote
Alka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p o Kasi też pamiętałam :multi: , jeszcze Marcin ( chłopak Mani), któremu wysłałam już karteczkę :multi: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to ty napisałas :eviltong: :hmmmm: Alka napisala "Ozzinku", a ja przeczytalam "Oziminku" :diabloti: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ozzy ma dziś urodziny? :-o I nikt nie pije????? :crazyeye: :drinking: :laola: :BIG: :tort: :knajpa: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :popcorn: :cunao: :BIG: [quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc fotka specjalnie z myślą o Asher;) Hihihi, nareszcie i mnie się trafiła fotka z dedykacją :loveu: I to jaka! :loveu: :lol: Czy ja dobrze widzę? :cool3: Klockowi kontury żeberek się na boczkach rysują? :cool3: Schudł? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a)::hmmmm: Alka napisala "Ozzinku", a ja przeczytalam "Oziminku" :diabloti:ale mi chodziło ze napisałaś ze masz coś z oczami albo z głową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='asher']Ozzy ma dziś urodziny? :-o I nikt nie pije????? :crazyeye: :drinking: :laola: :BIG: :tort: :knajpa: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :popcorn: :cunao: :BIG: Hihihi, nareszcie i mnie się trafiła fotka z dedykacją :loveu: I to jaka! :loveu: :lol: Czy ja dobrze widzę? :cool3: Klockowi kontury żeberek się na boczkach rysują? :cool3: Schudł? :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asherku urodzinki JUTRO:p No i jak fotka the best;) Klocuś teraz ma już ciałko dorosłego astmana więc mus było tłuszczyk zrzucić;) Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asherku urodzinki JUTRO:p :crazyeye: O żesz :crazyeye: Faktycznie :oops: Mnie się wydawało, że Vectra tego posta o jutrzejszych urodzinach wczoraj pisała :oops: Ale w sumie nic sie nie stało, możemy zacząć już dziś pić zdrowie Ozzy'ego :evil_lol: :drinking: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p Bullki sa boskie .Ja 1 raz miałam bliskie spotkanie :loveu:z bullkiem takie z miziankiem to był Luger od Złosnicy / tysz z dogo/ Luger jest tatusiem Dulki:pa ten od weta jest tak umaszczony jak Dulka i Luska od Bea.C [quote name='Alka']o Kasi też pamiętałam :multi: , jeszcze Marcin ( chłopak Mani), któremu wysłałam już karteczkę :multi:moje kochane dzieczynki :buzi: o mnie też pamiętacie? :loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 :razz:i znów bedzie ze u Ozzulca rozpijaja dogomaniaków;) Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i znów bedzie ze u Ozzulca rozpijaja dogomaniaków;) mamuś ,ale my tylko kawke pijemy :cool3: :cool3: wiec jakie rozpijanie :mad: :mad: :mad: my tu grzeczne som :p :p :p :p Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Vectra']mamuś ,ale my tylko kawke pijemy :cool3: :cool3: wiec jakie rozpijanie :mad: :mad: :mad: my tu grzeczne som :p :p :p :p:cool1:no dobla , mamcia idzie odcedzić Ozulka ;) Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no dobla , mamcia idzie odcedzić Ozulka ;) a sitko wzięła? :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cytat: Napisał(a) malawaszka 5.18 to nic Alu - Boluś dostal wczoraj jakis zastrzyk po ktorym sika duzo i zazyczyl sobie spacerku o 3.40 :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miałaś pecha bo jeszcze nie było tego fajnego nieba ......hmmm ja myslę czy to też nie po zastrzyku Ozzy tak miał ......cholerka a dzis znowu dostał :crazyeye:i jeszcze jedziemy w niedzielę na 9 bo jutro TZ musi do pracy i nie zdążymy na 14:shake: __________________ myślę, że to chyba po zastrzyku. Mój mały nie zdążył do drzwi wyjściowych i się posikał :shake:.A też dostał zastrzyk Alu, niebo jest cudowne :smile: Quote
Recommended Posts