Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
5.18 to nic Alu - Boluś dostal wczoraj jakis zastrzyk po ktorym sika duzo i zazyczyl sobie spacerku o 3.40 :p

łeee 3:40 to luz:evil_lol: kto o tej godzinie sypia??:hmmmm::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
łeee 3:40 to luz:evil_lol: kto o tej godzinie sypia??:hmmmm::evil_lol:

noo ja akurat dzis musialam rano wstaci polozyklam sie dwie godz. wczesniej :roll:

o jezu zobaczylam jak napisalam - jak analfabeta, ale siedze z laptopem a nie umiem tu pisac po ludzku

Posted

Dzieńdobry mamciu :cool1: :cool1: :cool1:
Kano był po 6tej na spacerku :roll: :roll: on tak zawsze mnie budzi .
Ciesze się że po spotkaniu z bulkiem nadal masz obie ręce :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Dzieńdobry mamciu :cool1: :cool1: :cool1:
Kano był po 6tej na spacerku :roll: :roll: on tak zawsze mnie budzi .
Ciesze się że po spotkaniu z bulkiem nadal masz obie ręce :evil_lol: :evil_lol::pbulek jest zajedwabisty.W niedzielę zrobię mu fotkę oczywiscie jak się wygramoli o 9 raniutko;)

Posted

bullki są super zawsze chciałam mieć bulteriera :loveu: :loveu: :loveu: ale nie wyjszło :evil_lol: :evil_lol:

dobrze pamiętam że jutro mój Astmanowy brat Ozzy ma urodziny :razz: :razz:
i dzamprezujemy :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']bullki są super zawsze chciałam mieć bulteriera :loveu: :loveu: :loveu: ale nie wyjszło :evil_lol: :evil_lol:

dobrze pamiętam że jutro mój Astmanowy brat Ozzy ma urodziny :razz: :razz:
i dzamprezujemy :multi: :multi::pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p
Bullki sa boskie .Ja 1 raz miałam bliskie spotkanie :loveu:z bullkiem takie z miziankiem to był Luger od Złosnicy / tysz z dogo/ Luger jest tatusiem Dulki:pa ten od weta jest tak umaszczony jak Dulka i Luska od Bea.C

Posted

[quote name='paula_z']Ja mam cos z oczami albo z glowa :stupid: Przeczytalam: Oziminku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to ty napisałas :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p

o Kasi też pamiętałam :multi: , jeszcze Marcin ( chłopak Mani), któremu wysłałam już karteczkę :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to ty napisałas :eviltong:
:hmmmm: Alka napisala "Ozzinku", a ja przeczytalam "Oziminku" :diabloti:

Posted

Ozzy ma dziś urodziny? :-o I nikt nie pije????? :crazyeye:
:drinking: :laola: :BIG: :tort: :knajpa: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :popcorn: :cunao: :BIG:

[quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc fotka specjalnie z myślą o Asher;)

Hihihi, nareszcie i mnie się trafiła fotka z dedykacją :loveu: I to jaka! :loveu:
:lol:

Czy ja dobrze widzę? :cool3: Klockowi kontury żeberek się na boczkach rysują? :cool3: Schudł? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
:hmmmm: Alka napisala "Ozzinku", a ja przeczytalam "Oziminku" :diabloti:
ale mi chodziło ze napisałaś ze masz coś z oczami albo z głową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Ozzy ma dziś urodziny? :-o I nikt nie pije????? :crazyeye:
:drinking: :laola: :BIG: :tort: :knajpa: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :popcorn: :cunao: :BIG:

Hihihi, nareszcie i mnie się trafiła fotka z dedykacją :loveu: I to jaka! :loveu:
:lol:

Czy ja dobrze widzę? :cool3: Klockowi kontury żeberek się na boczkach rysują? :cool3: Schudł? :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asherku urodzinki JUTRO:p

No i jak fotka the best;)

Klocuś teraz ma już ciałko dorosłego astmana więc mus było tłuszczyk zrzucić;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asherku urodzinki JUTRO:p

:crazyeye: O żesz :crazyeye: Faktycznie :oops: Mnie się wydawało, że Vectra tego posta o jutrzejszych urodzinach wczoraj pisała :oops:
Ale w sumie nic sie nie stało, możemy zacząć już dziś pić zdrowie Ozzy'ego :evil_lol:
:drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdobrze zapamietałaś ...jeszcze urodzinki ma .......ZMORKA:loveu:i Teklunia:loveu:.Mamy co najmniej potrójne urodzinki na Dogo:p
Bullki sa boskie .Ja 1 raz miałam bliskie spotkanie :loveu:z bullkiem takie z miziankiem to był Luger od Złosnicy / tysz z dogo/ Luger jest tatusiem Dulki:pa ten od weta jest tak umaszczony jak Dulka i Luska od Bea.C

[quote name='Alka']o Kasi też pamiętałam :multi: , jeszcze Marcin ( chłopak Mani), któremu wysłałam już karteczkę :multi:moje kochane dzieczynki :buzi: o mnie też pamiętacie? :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:i znów bedzie ze u Ozzulca rozpijaja dogomaniaków;)
mamuś ,ale my tylko kawke pijemy :cool3: :cool3: wiec jakie rozpijanie :mad: :mad: :mad: my tu grzeczne som :p :p :p :p

Posted

[quote name='Vectra']mamuś ,ale my tylko kawke pijemy :cool3: :cool3: wiec jakie rozpijanie :mad: :mad: :mad: my tu grzeczne som :p :p :p :p:cool1:no dobla , mamcia idzie odcedzić Ozulka ;)

Posted

Cytat:
Napisał(a) malawaszka
5.18 to nic Alu - Boluś dostal wczoraj jakis zastrzyk po ktorym sika duzo i zazyczyl sobie spacerku o 3.40 :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miałaś pecha bo jeszcze nie było tego fajnego nieba ......hmmm ja myslę czy to też nie po zastrzyku Ozzy tak miał ......cholerka a dzis znowu dostał :crazyeye:i jeszcze jedziemy w niedzielę na 9 bo jutro TZ musi do pracy i nie zdążymy na 14:shake:

myślę, że to chyba po zastrzyku. Mój mały nie zdążył do drzwi wyjściowych i się posikał :shake:.A też dostał zastrzyk

Alu, niebo jest cudowne :smile: