Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='malawaszka']ja też chce zmywarke :placz: niecierpię zmywać garów :placz: Alu a jaką to karmę masz i którą kupiła też Vectra?? :razz: ja myślę o zmianie Acany bo Lunie sie przejadła chyba i nei wiem znowu na co :shake:Waszeczko Chicopee, kupiłam w Karmy do domu. Całkiem niedrogo.;) Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='asher']A droga taka zmywarka w eksploatacji jest? (wrrr, znów trudne słowo :evil_lol: ) jak dla mnie same oszczędnosci: po pierwsze czas, po drugie woda. Oszczędza się sporo wody. Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł - u mnie raz na 2-3miesiące góra. Inna sprawa, że u mnie w domu jakoś nikt nie gotuje obiadów :lol: , więc zmywarka chodzi nie częściej niż 2-3 razy w tygodniu. Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Maga100']jak dla mnie same oszczędnosci: po pierwsze czas, po drugie woda. Oszczędza się sporo wody. Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł - u mnie raz na 2-3miesiące góra. Inna sprawa, że u mnie w domu jakoś nikt nie gotuje obiadów :lol: , więc zmywarka chodzi nie częściej niż 2-3 razy w tygodniu.:mad:prosze wstawiać foty swoich Zosiek ....musze wiedzieć co w przyszłosci wybrać ......skoro tak zachwalacie:cool3: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 noo wstawiać wstawiać tto może i ja kieeedyś skorzystam :razz: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witaj mamuś :multi: :multi: :multi: jakie koszty zmywarki :hmmmm: sól i kostki 5w1 :p :p wody idzie mniej , gazu mniej :razz: :razz: podobno to coś co mam w domu za zużycie ok 50 l wody na cykl - ale nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałam :oops: :oops: gdzieś nawet fotkie mam ;) ;) ale ja mam taki starszy typ elektroluxa -duża krowa wolno stojąca . Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jak w pracy po taaaki długim urlopie pewnie przeżywsz traume ;) Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja mam zmywarkę do zabudowy, wiec nie ma co oglądać :lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Maga100']ja mam zmywarkę do zabudowy, wiec nie ma co oglądać :lol: to pokaż te zabudowe tyż :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Skoro zmywarki nie nadają sie do focenia to wstawiam kilka fotek zwierzęcia domowego:p Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hahahahahaha jaka mina super :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Skoro zmywarki nie nadają sie do focenia to wstawiam kilka fotek zwierzęcia domowego:p BOOOOOOOOOOOOOOOOOWSKIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Vectra']hahahahahaha jaka mina super :loveu: :loveu: :pmożna pocałować;) Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmożna pocałować;) toć całuje :loveu: :loveu: :loveu: już mam cały monitor wycaowany ;) Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ahhh ja też se wycałkowałam monitor :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Maga100']Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye: Ja używam Calgonu i sama sol kosztuje 10 zl o proszku nie wspomne :evil_lol:, ale faktycznie przy zakupie raz na kilka miesięcy se tego nie zauważa :razz: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='malawaszka']ahhh ja też se wycałkowałam monitor :loveu: :loveu: :loveu::oops:Ozzy siem zawstydkał Quote
Paula Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O boziuniu :loveu: Jaki slodki Ozzulek :loveu: A te minki :grin: Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='PIKA']ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye: oj nie wiem, nie zapisuję :lol: ale starałam się skupić jak często kupuję kostki i sól i wyszło mi, że rzadko :hmmmm: Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='PIKA']ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye: oj nie wiem, nie zapisuję :lol: ale starałam się skupić jak często kupuję kostki i sól i wyszło mi, że rzadko :hmmmm: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='evaxon'] :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Ale pycholek extra :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale słodki :loveu: Ja chce jeszcze :multi: Cześć Alu :multi: Quote
Recommended Posts