Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ja też chce zmywarke :placz: niecierpię zmywać garów :placz:

Alu a jaką to karmę masz i którą kupiła też Vectra?? :razz: ja myślę o zmianie Acany bo Lunie sie przejadła chyba i nei wiem znowu na co :shake:Waszeczko Chicopee, kupiłam w Karmy do domu. Całkiem niedrogo.;)

Posted

[quote name='asher']A droga taka zmywarka w eksploatacji jest? (wrrr, znów trudne słowo :evil_lol: )

jak dla mnie same oszczędnosci: po pierwsze czas, po drugie woda. Oszczędza się sporo wody. Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł - u mnie raz na 2-3miesiące góra. Inna sprawa, że u mnie w domu jakoś nikt nie gotuje obiadów :lol: , więc zmywarka chodzi nie częściej niż 2-3 razy w tygodniu.

Posted

[quote name='Maga100']jak dla mnie same oszczędnosci: po pierwsze czas, po drugie woda. Oszczędza się sporo wody. Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł - u mnie raz na 2-3miesiące góra. Inna sprawa, że u mnie w domu jakoś nikt nie gotuje obiadów :lol: , więc zmywarka chodzi nie częściej niż 2-3 razy w tygodniu.:mad:prosze wstawiać foty swoich Zosiek ....musze wiedzieć co w przyszłosci wybrać ......skoro tak zachwalacie:cool3:

Posted

Witaj mamuś :multi: :multi: :multi:

jakie koszty zmywarki :hmmmm: sól i kostki 5w1 :p :p wody idzie mniej , gazu mniej :razz: :razz: podobno to coś co mam w domu za zużycie ok 50 l wody na cykl - ale nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałam :oops: :oops:
gdzieś nawet fotkie mam ;) ;) ale ja mam taki starszy typ elektroluxa -duża krowa wolno stojąca .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Skoro zmywarki nie nadają sie do focenia to wstawiam kilka fotek zwierzęcia domowego:p

BOOOOOOOOOOOOOOOOOWSKIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']Pewnie, ze trzeba zakupić proszek i sól (zmiękczającą wodę), ale to jest wydatek rzędu 20 zł
ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye: Ja używam Calgonu i sama sol kosztuje 10 zl o proszku nie wspomne :evil_lol:, ale faktycznie przy zakupie raz na kilka miesięcy se tego nie zauważa :razz:

Posted

[quote name='PIKA']ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye:

oj nie wiem, nie zapisuję :lol:
ale starałam się skupić jak często kupuję kostki i sól i wyszło mi, że rzadko :hmmmm:

Posted

[quote name='PIKA']ale to chyba miesięczny wydatek liczysz? :crazyeye:

oj nie wiem, nie zapisuję :lol:
ale starałam się skupić jak często kupuję kostki i sól i wyszło mi, że rzadko :hmmmm: