e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno co z okazji urodzin zrobił sobie uchy na zelu;) i czerwone soczewki ubrał:evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pAguś , bluzeczka jest niebieskawa ;)...a Hania jak narazie się nie zapowiedziała:razz: :hmmmm: no tak...... [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: trójnożny Ozzi :crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: no tak...... :crazyeye: trójnożny Ozzi :crazyeye: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i gdzie mu wyrosła;) Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i gdzie mu wyrosła;) :hmmmm: chyba ubyła - a o TU: [quote name='Alicjarydzewska'] wyraźnie widać - z przodu dwie, z tyłu ino jedna :crazyeye: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: chyba ubyła - a o TU: wyraźnie widać - z przodu dwie, z tyłu ino jedna :crazyeye: ;) :evil_lol: :loveu::cool3:no tak ale umiejscowienie mi nie pasi:shake: Quote
PIKA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no tak ale umiejscowienie mi nie pasi:shake: a czemu ? Biorąc pod uwagę stabilność bardzo dobre miejsce na noge :cool3: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='PIKA']a czemu ? Biorąc pod uwagę stabilność bardzo dobre miejsce na noge :cool3: hi, hi, no właśnie ;) :loveu: Dziewczyny - widziałyście - Aktualnie na forum Aktualnie na forum: 521 (252 użytkowników oraz 269 gości) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Alu - http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8471045&rfbawp=1156185058.329&ticaid=122f4 a to tytuł "Nauczyciele z pałkami opanowali stacje radiowe "......... Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Aktualnie na forum Aktualnie na forum: 605 (305 użytkowników oraz 300 gości) minęło zaledwie kilka minut i już jest ponad 600 - co się dzieje - jestem na DG 3 lata i jeszcze czegoś takiego nie widziałam :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 aga1215 napisał(a):minęło zaledwie kilka minut i już jest ponad 600 - co się dzieje - jestem na DG 3 lata i jeszcze czegoś takiego nie widziałam :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:wydaje mi sie ze to przez wątek goldenka Ozziego :( Ta tragedia przyciagnela tu wiele osób, nawet z zewnatrz... Swoja droga to cos tak okropnego, nieludzkiego (nie zwierzecego tez - bo zadne zwierze by tak nie postapilo), ze brakuje mi słów... po prostu łzy leca z wściekłości i bezradności... :( Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 to już wiem czemu dogo tak muli - mamy inwazje na dogo ,ale w słusznej sprawie :-( :-( Quote
e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 mi poprostu brak słow :shake: :-( to takie przykre:-( Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 faktycznie strasznie dużo ludzi na dogo - temat Ozziego był porozsyłany na wiele innych stron i stąd tyle ludzi Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Ważne aby coś ruszyło a ona została ukarana , chociż psu życia to nie wróci i nie umniejszy jego cierpieniom:shake: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ja proponuje zrobić tej "dziewczynce" to samo co ona zrobiła temu psu :mad: :mad: tylko rusz gówno ,a odpowiesz jak za człowieka :angryy: :angryy: mamy takie zajebiste prawo :shake: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ważne aby coś ruszyło a ona została ukarana , chociż psu życia to nie wróci i nie umniejszy jego cierpieniom:shake: ..... ale może ona więcej tego nie zrobi,..... a innym, podobnym, ku przestrodze......... Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='aga1215']..... ale może ona więcej tego nie zrobi,..... a innym, podobnym, ku przestrodze.........Aguś właśnie o tym myślalam ......tylko tak trudno zebrać myśli :shake: Quote
Paula Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Vectra napisał(a):tylko rusz gówno ,a odpowiesz jak za człowieka :angryy: :angryy: mamy takie zajebiste prawo :shake: Ta qr....:bad-word: moglaby trafic do pudla chociaz na 3 m-ce, tam by ja potraktowano podobnie do dziecibojczyni :mad: :angryy: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='paula_z']Ta qr....:bad-word: moglaby trafic do pudla chociaz na 3 m-ce, tam by ja potraktowano podobnie do dziecibojczyni :mad: :angryy::cool1:mam nadzieje ,ze tak sie stanie . Dobranoc ...wrócę tu jutro po pracy:razz: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Vectra napisał(a):ja proponuje zrobić tej "dziewczynce" to samo co ona zrobiła temu psu :mad: :mad: i zniżysz sie do jej poziomu:shake: Vectra napisał(a):tylko rusz gówno ,a odpowiesz jak za człowieka :angryy: :angryy: mamy takie zajebiste prawo :shake: jeżeli tworzą je ludzie, którzy nie rozróżniają znaczenia spójników :angryy: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:mam nadzieje ,ze tak sie stanie . Dobranoc ...wrócę tu jutro po pracy:razz: Dobranoc Alu Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='aga1215']i zniżysz sie do jej poziomu:shake: :angryy: [SIZE="1"]naturalnie lepsze orzeczenie -niska szkodliwość społeczna i tym samym pogłaskanie po głowce :cool1: przerabiałam temat znęcania się nad zwierzętami i nie jest to takie proste niestety - trzeba znaleść kruczek lub/i coś oprócz znęcania Dobranoc mamuś :lol: Quote
BeaC Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Vectra']ahahahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oooo nietoperzowaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzi Gacek Wielkouchy heheheh Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witaj Alu :multi: Wiem że jesteś w pracy ale nie martw sie bo ja też pracuje - zapełniam szafki kuchenne i wszystko myje :p I poznaje uroki zmywarki :multi: Dzisiaj planuje posprzątac już dom jako tako tylko skończe tą nieszczesną kuchnie :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Wiem że jesteś w pracy ale nie martw sie bo ja też pracuje - zapełniam szafki kuchenne i wszystko myje :p I poznaje uroki zmywarki :multi: Dzisiaj planuje posprzątac już dom jako tako tylko skończe tą nieszczesną kuchnie :cool3::cool3::cool3:Witajcie :multi::multi::multi: hmmm ktoś mi niedawno mówił ,że zmywarka dla 3 osób się nie opłaci:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts