Teklunia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Vectra napisał(a):Teklunia mój TZ przywykł do moich zachciewajek :diabloti: jechał do domu i zadzwonił się zameldować to mu do uszka "szepnełam" że mam smaka na szarlotke :evil_lol: :evil_lol:złoty chłopak :cool3: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Haniu , Ozzy Całkuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:całą waszą rodzinkę :loveu:i dziękuje za zyczenia Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Vectra']Teklunia mój TZ przywykł do moich zachciewajek :diabloti: jechał do domu i zadzwonił się zameldować to mu do uszka "szepnełam" że mam smaka na szarlotke :evil_lol: :evil_lol::razz:to może szepnij mu ze mi się nie chce piec i mógłby podwieść też szarlotkę do Rybnika:p Quote
bonita Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek Ozulku, od wszystkich moich faflaków i ich panci! :new-bday: :tort: :bday: :buzi: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='bonita']Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek Ozulku, od wszystkich moich faflaków i ich panci! :new-bday: :tort: :bday: :buzi: :multi::multi:Bonita , Ozzy serdecznie dziękuje za zyczonka :loveu: Przed chwilą solenizant zjadł psie ciasteczka :p Aha no i dzwoniła ciocia Madzia od Gajki i Agga z życzeniami :multi::multi::multi: Wiem ,że to nie najlepszy moment ale bardzo mnie to pognębiło dzisiaj i własciwie część pobytu na dogo spędziłam na PwP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280&page=25 :-( Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Bonita , Ozzy serdecznie dziękuje za zyczonka :loveu: Przed chwilą solenizant zjadł psie ciasteczka :p Aha no i dzwoniła ciocia Madzia od Gajki i Agga z życzeniami :multi::multi::multi: :-( Sto Lat!:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: [SIZE=1]Wiem ,że to nie najlepszy moment ale bardzo mnie to pognębiło dzisiaj i własciwie część pobytu na dogo spędziłam na PwP http://www.dogomania.pl/forum/showth...=29280&page=25 :-( o rany:crazyeye: ....(*):shake: :shake: :-( :-( Quote
leemonca Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 wprawdzie wczoraj już składaliśmy zyczenia ale dzisiaj składamy jeszcze raz - Dużo smakowitości i miziania kochanego boże, rzeczywiście, w takim dniu radosnym, takie smutne dzieje psiulki :-( , to tylko świadczy o tym, jacy my jesteśmy ludźmi :shake: Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ozzulku Sto Lat Sto Lat:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Alu wyca\luj te\z Ozzulka, od ciotki Klaudii :loveu: Quote
Pysia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Witaj Ozulku :loveu: W ten radosny dzień zyczę Ci tego wszystkiego co mojej Zmoreczce :new-bday: Abyś długo cieszył się zdrowiem i radością życia i oby zawsze kochano Cię jak teraz :loveu: Jesteś najpiękniejszym AStem na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No to zdazylam (wrocilam z wiesi) - jeszcze raz Ozzulcu chlopie - tak jak w smsie - wszystkiego fajnego, najlepszego, cudownego - wszystkiego, czego zycze Gutkowi!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :loveu::loveu::loveu:o nasze koffane cioteczki...Jolusia z Gutkiem,Klaudia z Jojeczkiem,Pysia ze Zmoroszelmikami;),leemonca z Hakerkiem,Luthien z Ergą :multi::multi::multi:Ozzulek dziękuje a ja już całuję go w fafle Byliśmy na spacerku , długaśnym a wczesniej Ozzy jeszcze posiedział z nami przy kawce;)i jadl psiowe ciasteczka / my pączki:p/ Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG::multi::multi::multi::multi::multi:Gosiu cudowna :loveu:Ozzulek serdecznie dziękuje Quote
Pysia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: O jakie pikne :multi::multi::multi: A mnie na zlocie rozpoznano dzięki fotce z wianuszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :pOzzy na dzisiejszym urodzinkowym spacerku Quote
Pysia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy na dzisiejszym urodzinkowym spacerku On dzisiaj w Copperfielda sie zamienił :lol::lol::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :Dog_run: :BIG: :bday: :new-bday: STO LATEK OZZULKU!! :drink1: :chlup: :popcorn: :tort: Duzo głasków i całusków dla Ozzulca. :loveu: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ala - a gdzie niebieska urodzinowa kokarda jakna solenizanta wczoraj przystalo, ha?????No i co tak malo zdjec Jasnie Pana????:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='sota36']Ala - a gdzie niebieska urodzinowa kokarda jakna solenizanta wczoraj przystalo, ha?????No i co tak malo zdjec Jasnie Pana????:mad::mad::mad::pkukardki nie było , bo Solenizant nie miał ochoty na przystrojenie ....a fotki będą ;) Goniu -Ozzulek dziękuje za zyczonka Quote
Cola Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ojejku..mało co a bym przegapiła urodzinki Ozzulka :oops: Ozzulku kochany wszystkiego naj naj najlepszego i duuuużo piłeczek do przebicia :cool3: :laola: :new-bday: :drink1: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Witaj Alu :loveu: A ja zamiast tyrać dalej w domu to sobie chodzę na podwórku i przycinam żywopłot :p Słoneczko pięknie grzeje, drzwi wejściowe otwarte i mi jest baaaaaardzo dobrze :p Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cioteczka Cola lekko przyspala , ale cieszkamy ze dotarła :loveu: Kilka foteczek , bo coś za dużo literek tu mamy:pw tej Galerii;) Rolnik sam w dolinie;) Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Rolnik sam w dolinie;-) a teraz się orze plecami? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='PIKA']a teraz się orze plecami? :evil_lol:;)każdy orze jak moze:evil_lol: Quote
Recommended Posts