Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Teklunia mój TZ przywykł do moich zachciewajek :diabloti:
jechał do domu i zadzwonił się zameldować to mu do uszka "szepnełam" że mam smaka na szarlotke :evil_lol: :evil_lol:
złoty chłopak :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Teklunia mój TZ przywykł do moich zachciewajek :diabloti:
jechał do domu i zadzwonił się zameldować to mu do uszka "szepnełam" że mam smaka na szarlotke :evil_lol: :evil_lol::razz:to może szepnij mu ze mi się nie chce piec i mógłby podwieść też szarlotkę do Rybnika:p

Posted

[quote name='bonita']Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek Ozulku, od wszystkich moich faflaków i ich panci! :new-bday: :tort: :bday: :buzi: :multi::multi:Bonita , Ozzy serdecznie dziękuje za zyczonka :loveu:

Przed chwilą solenizant zjadł psie ciasteczka :p
Aha no i dzwoniła ciocia Madzia od Gajki i Agga z życzeniami :multi::multi::multi:

Wiem ,że to nie najlepszy moment ale bardzo mnie to pognębiło dzisiaj i własciwie część pobytu na dogo spędziłam na PwP
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280&page=25

:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Bonita , Ozzy serdecznie dziękuje za zyczonka :loveu:

Przed chwilą solenizant zjadł psie ciasteczka :p
Aha no i dzwoniła ciocia Madzia od Gajki i Agga z życzeniami :multi::multi::multi:

:-( Sto Lat!:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

[SIZE=1]Wiem ,że to nie najlepszy moment ale bardzo mnie to pognębiło dzisiaj i własciwie część pobytu na dogo spędziłam na PwP
http://www.dogomania.pl/forum/showth...=29280&page=25

:-(
o rany:crazyeye: ....(*):shake: :shake: :-( :-(

Posted

wprawdzie wczoraj już składaliśmy zyczenia ale dzisiaj składamy jeszcze raz - Dużo smakowitości i miziania kochanego

boże, rzeczywiście, w takim dniu radosnym, takie smutne dzieje psiulki :-( , to tylko świadczy o tym, jacy my jesteśmy ludźmi :shake:

Posted

Witaj Ozulku :loveu:
W ten radosny dzień zyczę Ci tego wszystkiego co mojej Zmoreczce :new-bday: Abyś długo cieszył się zdrowiem i radością życia i oby zawsze kochano Cię jak teraz :loveu: Jesteś najpiękniejszym AStem na świecie :loveu::loveu::loveu:

Posted

No to zdazylam (wrocilam z wiesi) - jeszcze raz Ozzulcu chlopie - tak jak w smsie - wszystkiego fajnego, najlepszego, cudownego - wszystkiego, czego zycze Gutkowi!!!!!!!!!

Posted

:loveu::loveu::loveu:o nasze koffane cioteczki...Jolusia z Gutkiem,Klaudia z Jojeczkiem,Pysia ze Zmoroszelmikami;),leemonca z Hakerkiem,Luthien z Ergą :multi::multi::multi:Ozzulek dziękuje a ja już całuję go w fafle

Byliśmy na spacerku , długaśnym a wczesniej Ozzy jeszcze posiedział z nami przy kawce;)i jadl psiowe ciasteczka / my pączki:p/

Posted

[quote name='sota36']Ala - a gdzie niebieska urodzinowa kokarda jakna solenizanta wczoraj przystalo, ha?????No i co tak malo zdjec Jasnie Pana????:mad::mad::mad::pkukardki nie było , bo Solenizant nie miał ochoty na przystrojenie ....a fotki będą ;)

Goniu -Ozzulek dziękuje za zyczonka

Posted

ojejku..mało co a bym przegapiła urodzinki Ozzulka :oops:
Ozzulku kochany wszystkiego naj naj najlepszego i duuuużo piłeczek do przebicia :cool3: :laola: :new-bday: :drink1:

Posted

Witaj Alu :loveu:
A ja zamiast tyrać dalej w domu to sobie chodzę na podwórku i przycinam żywopłot :p Słoneczko pięknie grzeje, drzwi wejściowe otwarte i mi jest baaaaaardzo dobrze :p

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cioteczka Cola lekko przyspala , ale cieszkamy ze dotarła :loveu:

Kilka foteczek , bo coś za dużo literek tu mamy:pw tej Galerii;)

Rolnik sam w dolinie;)