Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

STO LAT OZULCU

:new-bday::new-bday::BIG::BIG::laola::laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :cunao: :laola: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Ozzimozzi STO LAT w Szczęsciu i Radości :multi: :multi: :cunao: :cunao: :laola: :bday: :tort: :tort: :new-bday:

Posted

:laola::laola:
Dziękujemy za przemiłe życzenia :loveu:Ozzulek jeszcze śpi po spacerku na którym bylismy :razz:6.20.

Aga , to naszczęście kawałek ode mnie :cool3:ale mają ludzie poczucie humoru ...ciekawe kto wypuscił te gadziny :shake:

Posted

[quote name='asher']:BIG:

Alu, przypomnialam sobie, że mam pytanie. Czy "goloka" to nic nieznaczący dzwięk, czy może po ślunskiemu to coś znaczy? :cool3::shake:nie wiem to musiałabyś zapytać u źródła w hodowli , bo znów działają :p
www.goloka.republika.pl ;)

Posted

KOffane cioteczki:loveu::
Dbsst, Alka, Patka, Aga1215, PIKA, Malawaszka, Evaxon, Vectra, Asher , Beria, Gabryjela, Teklunia , sota36czyli Jola od SMSka w nocy.......Ozzulek Wam wszystkim dziękuje za zyczonka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Constancja :loveu:jak miło ,ze wpadłaś , Ozzulek bardzo dziękuje:p

Wpadamy często:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Jak można nie odwiedzać sąsiadki zza miedzy???:lol:

o 14:00 jedziemy do Rudy Śl. do schronu po Demonka!!!:loveu::loveu: :loveu:
Cioteczki trzymajcie kciuki!!!

Posted

[quote name='constancja']Wpadamy często:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Jak można nie odwiedzać sąsiadki zza miedzy???:lol:

o 14:00 jedziemy do Rudy Śl. do schronu po Demonka!!!:loveu::loveu: :loveu:
Cioteczki trzymajcie kciuki!!!trzymam kciukasy ;)i dzięki za odwiedzinki

Posted

[quote name='paula_z']1000 buziakow dla Ozzulka z okazji urodzinek :buzi: :calus: :Rose: :new-bday: :bday: :tort: :BIG: :laola: :beerchug:
:pDziękujemy ciociu Paulo;)

Posted

Ja za zdrówko Ozzulca popijam kawke z mlekiem :loveu: :loveu:
a za zdrówko Tekluni wcinam szarlotke bo mi maupa smaka narobiła i TZ był zmuszony mi kupić :p :diabloti:

Posted

a ja kończę obiad same warzywa :cool3: kabaczka z pomiodrami bazylia i czosnkiem fasolke szparagowa zieloną i ziemniaczki :) i zaszaleje popije to colą ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Ja za zdrówko Ozzulca popijam kawke z mlekiem :loveu: :loveu:
a za zdrówko Tekluni wcinam szarlotke bo mi maupa smaka narobiła i TZ był zmuszony mi kupić :p :diabloti:
ha, ja też właśnie kawke z mleczkiem (czy może raczej mleko z kawą ;)) wypiłam i zjadłam szarlotkę :p
Vectra- przeoroś TZ-ta za te niedogodności na które go nieświadomie naraziłam ;)

Posted

Teklunia mój TZ przywykł do moich zachciewajek :diabloti:
jechał do domu i zadzwonił się zameldować to mu do uszka "szepnełam" że mam smaka na szarlotke :evil_lol: :evil_lol:

Posted

NIECH MU GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE !!!!! :laola:

STU PSICH LAT DLA OZZIEGO
ŻYCZY GEZESŁAW Z CAAAAAŁĄ RODZINĄ

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: