BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 hehehehe Alu to takie jak ja.......:loveu::loveu::loveu::loveu: witaj w gronie niskociśnieniowych kobitek:multi::multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Żyję :cool3:chyba jeszcze jets mi to dane;)mam badania lekarskie i mogę mordować dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3: Sama żeś sie przyznała :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3: Sama żeś sie przyznała :evil_lol: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3: Sama żeś sie przyznała :evil_lol:o rany , podpadłam A wystarczyło uważnie czytać to co napisały osoby które były tam na miejscu :shake:i portrecik owej a. nakreślał sie sam z jej charakterkiem ....no cóz Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Alu chyba teraz ARKA by Ci przyznała już rację - są wyniki sekcji :-( Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka']Alu chyba teraz ARKA by Ci przyznała już rację - są wyniki sekcji :-(:-(wolałabym aby tak być nie musiało ......my już sobie wyjaśniłysmy pewne rzeczy ...... cholera to takie trudne , ten bidulek też ma na imię OZZY:placz: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Witaj Alu :multi: :multi: :multi:o urlopowicze wracają ;) Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-(wolałabym aby tak być nie musiało ......my już sobie wyjaśniłysmy pewne rzeczy ...... cholera to takie trudne , ten bidulek też ma na imię OZZY:placz: własnie przeczytałam wątek goldenka Ozziego :-( :-( :-( :-( ręce mi odpadły , jestem w szoku , ciśnienie mi skoczyło - siedze i płacze . jak można :shake: :shake: :-( :-( :-( to zrobiła kobieta przyszła matka :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Vectra']własnie przeczytałam wątek goldenka Ozziego :-( :-( :-( :-( ręce mi odpadły , jestem w szoku , ciśnienie mi skoczyło - siedze i płacze . jak można :shake: :shake: :-( :-( :-( to zrobiła kobieta przyszła matka :angryy: :angryy:Ewciu .......niestety ..... Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 to troche to stanowczo na mało :mad: :mad: więcej poprosze niż troche :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ahahahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ozzy dambo :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Vectra']to troche to stanowczo na mało :mad: :mad: więcej poprosze niż troche :diabloti::crazyeye:córciu jak to za mało :cool3: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:córciu jak to za mało :cool3: reklamacje składałam jak wstawiłaś pierwszy post z fotkami :eviltong: :eviltong: teraz już niezła ilość :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o, ONek :-o Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ostatnia fotka jest superancka :loveu::loveu::loveu: Ale on ma klate...Fiu fiu... Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: Ta biała bluzeczka.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hania przyjechała do Was z wizytą??? Czy może :hmmmm: te krzesła :hmmmm: :niewiem: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: Ta biała bluzeczka.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hania przyjechała do Was z wizytą??? Czy może :hmmmm: te krzesła :hmmmm: :niewiem::pAguś , bluzeczka jest niebieskawa ;)...a Hania jak narazie się nie zapowiedziała:razz: Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 cudne radarki mój to miał dzisiaj takie jak wrócił ze spaceru, tak go trawsko uczuliło, aż mu powieki spuchły :bigcry: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='evaxon'] hahaha ale fajowa fota :evil_lol::pno co z okazji urodzin zrobił sobie uchy na zelu;) Quote
Recommended Posts