Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Żyję :cool3:chyba jeszcze jets mi to dane;)mam badania lekarskie i mogę mordować dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3:
Sama żeś sie przyznała :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3:
Sama żeś sie przyznała :evil_lol:

:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No to ja już rozumiem koleżankę Arkę, która bałaby się dać Ci dziecię swoje do wychowania :cool3: :cool3: :cool3:
Sama żeś sie przyznała :evil_lol:o rany , podpadłam

A wystarczyło uważnie czytać to co napisały osoby które były tam na miejscu :shake:i portrecik owej a. nakreślał sie sam z jej charakterkiem ....no cóz

Posted

[quote name='malawaszka']Alu chyba teraz ARKA by Ci przyznała już rację - są wyniki sekcji :-(:-(wolałabym aby tak być nie musiało ......my już sobie wyjaśniłysmy pewne rzeczy ......
cholera to takie trudne , ten bidulek też ma na imię OZZY:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(wolałabym aby tak być nie musiało ......my już sobie wyjaśniłysmy pewne rzeczy ......
cholera to takie trudne , ten bidulek też ma na imię OZZY:placz:

własnie przeczytałam wątek goldenka Ozziego :-( :-( :-( :-( ręce mi odpadły , jestem w szoku , ciśnienie mi skoczyło - siedze i płacze .
jak można :shake: :shake: :-( :-( :-(
to zrobiła kobieta przyszła matka :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']własnie przeczytałam wątek goldenka Ozziego :-( :-( :-( :-( ręce mi odpadły , jestem w szoku , ciśnienie mi skoczyło - siedze i płacze .
jak można :shake: :shake: :-( :-( :-(
to zrobiła kobieta przyszła matka :angryy: :angryy:Ewciu .......niestety .....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:córciu jak to za mało :cool3:
reklamacje składałam jak wstawiłaś pierwszy post z fotkami :eviltong: :eviltong:
teraz już niezła ilość :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: Ta biała bluzeczka.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hania przyjechała do Was z wizytą??? Czy może :hmmmm: te krzesła :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: Ta biała bluzeczka.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hania przyjechała do Was z wizytą??? Czy może :hmmmm: te krzesła :hmmmm: :niewiem::pAguś , bluzeczka jest niebieskawa ;)...a Hania jak narazie się nie zapowiedziała:razz: