Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Alu:loveu:
5.18 to nie jest tak wcześnie:cool3: moja potrafi zwlec mnie z łóżka na sik o 2 w nocy, wtedy jest pięknie:crazyeye: zwłaszca w maju kiedy słowiki tak pięknie śpiewają .... aż nie chce się wracać do łóżka(na szczęście ostatnio to nie wchodzi w rachubę.... udaje że śpię :loveu::loveu::loveu:)

Posted

[quote name='Vectra']rozumiem że fotorelacja ze spaceru będzie obecna :razz: :razz: :razz:
Prawda mamusiu że nie zawiedziesz swojego dziecka :cool3: :cool3::cool3:koffana córeczko była ciamna nocka jak byłam na spacerku i nawet nie wiedziałabym jak fotki robić a psy widać było tylko dzięki temu ze pańcia Kronosa paląca jest i miała zapalarek i cygarety

Posted

[quote name='dbsst']aaa zgadłam bródka i falafelki okalające bródke

czy dostane jakaś nagrode :cool3:jak przyjedziesz to specjalnego buziaka w fafla mogesz Ozzulkowi dać:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:koffana córeczko była ciamna nocka jak byłam na spacerku i nawet nie wiedziałabym jak fotki robić a psy widać było tylko dzięki temu ze pańcia Kronosa paląca jest i miała zapalarek i cygarety

:crazyeye: ciemną nocką Ozzulec biega samopas???, :shake: , nie no ja się tu kompleksów nabawię na tej dogomanii :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:crazyeye: ciemną nocką Ozzulec biega samopas???, :shake: , nie no ja się tu kompleksów nabawię na tej dogomanii :evil_lol:

to Twój pies nie biega samopas :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:crazyeye: ciemną nocką Ozzulec biega samopas???, :shake: ,

jakie samopas? :crazyeye: pzrecież Ala z nim byla i wlascicielka drugiego psa :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']:crazyeye: ciemną nocką Ozzulec biega samopas???, :shake: , nie no ja się tu kompleksów nabawię na tej dogomanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Małgosiu ty faktycznie weź się w garsć bo się zakompleksisz .Ozzulek był ze mną i o dziwo on wieczorem się nie oddala a poza tym on z Kronosem narobią tyle hałasu ze choć ciemno to słychać gdzie sa:p

MÓJ KOFFANY SYNUŚ DZIŚ OBCHODZI SWOJE 2 URODZINY

ZDRÓWECZKA OZZULKU I DUŻO PSIOWYCH LATEK:multi::multi::multi:

Posted

:multi::multi::multi:dziękujemy cioteczki , jak Ozzulek wstanie to mu pokazę zyczenia od WAS:loveu:

:cool3:a ja nie mam prwzenciku bo mamy zamówione nowe szelki i jeszcze nie przywieźli ....były za małe i za duze a dla Ozzulka trzeba było specjalnie zamówić .
:pale rano dostanie na sniadanko duża parówkę ;)