mar....ka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wyuzdane......hmmmmm Popatrz jaki porządny, zakrywa swoje klejnoty rodowe:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']prawym na to, skopiuj i wklej do podpisu:cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Luthien , kofffanie ty moje:p Ja robiłam to w Mozilli i za chiny nie szło a w Explorerze zaraz poszło:multi::multi::multi: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Luthien , kofffanie ty moje:p Ja robiłam to w Mozilli i za chiny nie szło a w Explorerze zaraz poszło:multi::multi::multi: Brawo!:calus: Quote
jo-jo Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No widze że Ala sobie poradziła z bannerkiem, bo już chciałam jej pomagać, ale dobrze że już wszystko ok :multi: Witaj Alu :loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze wiecie jak się cieszkam ....a banerek najprostszy z możliwych:oops:ale mój własnoręcznie udziergany:razz: Dobra za doping wrzucę kilka fot zanim mnie Kuba zdetronizuje:cool3: Qń jaki jest każdy widzi:p Piłka też;) Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ale z Ozulka pilkarz PIERWSZA KLASA \:multi: :multi: :loveu: :loveu: Aluniu zapraszam do galerii Daisuli .... Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 superancki podpisiq :klacz: a fotevczki jeszcze fajniejsze :loveu: :multi: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Qń jaki jest każdy widzi:p ja kiedyś takie konie za skrzydełka łapałam i gdzieś je wkladałam... tylko nie pamiętam gdzie:evil_lol:A potem w innym miejscu wypuszczałam :stupid: Quote
Maga100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 i znowu nagadały trzy strony :mad: wracaj juz ty, Alicja, do pracy, moze zacznę się wyrabiać w twojej galerii :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Maga100']i znowu nagadały trzy strony :mad: wracaj juz ty, Alicja, do pracy, moze zacznę się wyrabiać w twojej galerii :diabloti: :evil_lol: :placz:nie krzycz :placz:, a policzyłas ile fotków dałam , a nagadały jak się meczyłam z banerkiem , bo mi pomagały i udzieleły wskazówek:placz:a ja mam doła ze muszę wracać do pracy:placz: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Biedna Ala :glaszcze: Po tak dlugim urlopie mozna sie odzywaic od pracy :shake: Wcale ci sie nie dziwie, ze nie chcesz wracac do pracy i do tych...:hmmmm::diabloti: ....kochanych dzieciaczkow :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='paula_z']Biedna Ala :glaszcze: Po tak dlugim urlopie mozna sie odzywaic od pracy :shake: Wcale ci sie nie dziwie, ze nie chcesz wracac do pracy i do tych...:hmmmm::diabloti: ....kochanych dzieciaczkow :loveu: :evil_lol::placz::placz::placz:ty jedna mi wspólczujesz;) Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ty jedna mi wspólczujesz;) Alu, nie smutaj się!:buzi: Quote
AlKil Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Hmmmm, Ozzulek chyba był ostatnio u manikiurzystki...:cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']Alu jaki ty masz wspanialy banerek :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:udało się ;) Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nowy banerek z racji zbliżających się urodzinek ?:loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Alka']Nowy banerek z racji zbliżających się urodzinek ?:loveu::ptak bo nas metryczka pocyganiła i nam dziś zrobiła urodzinki:cool3: Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :biggrina: :biggrina: :biggrina: Bombowe :biggrina: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 :pi na dobranoc fotka specjalnie z myślą o Asher;) Quote
Recommended Posts