Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:nie krzycz :placz:, a policzyłas ile fotków dałam , a nagadały jak się meczyłam z banerkiem , bo mi pomagały i udzieleły wskazówek:placz:a ja mam doła ze muszę wracać do pracy:placz:

do roboty!
nie ma lenistwa! :evil_lol:

Posted

:oops:dziękuję za zachwyty .....stydam letko bo to taka chałtura:razz:

A tak wogóle to Dzień doberek:p
byliśmy już na zastrzyku , musimy przyjechać jeszcze jutro i mam nadzieję ,ze będzie już ok, broda goi się rewelacyjnie jest duży czarny strupek;).Ozzy dziś o 5.18 poprosił o wyjście na siq:mad:i jestem niedospana:shake:
A dziś miziałam bullka pana doktora , podobny jest kolorkiem do Dulki tylko to już dorosły chłopak ....ale musiałam se go pomiziać:pnajwyżej byłabym uboższa o 1 dłoń:evil_lol:

Kurde kto mi znów pomieszał emotki:placz:

Posted

Dziędobry Alicjo ! :p
Mam udziergane samodzielnie - hahahaha jakie boskie określenie - ze trzy banerki. Ale boję się zmian - bo pewno znowu coś pokręcę, i będę musiała Ewelinę wzywać na pomoc...
Ty poradziłaś sobie ze wszystkim sama ???

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dziędobry Alicjo ! :p
Mam udziergane samodzielnie - hahahaha jakie boskie określenie - ze trzy banerki. Ale boję się zmian - bo pewno znowu coś pokręcę, i będę musiała Ewelinę wzywać na pomoc...
Ty poradziłaś sobie ze wszystkim sama ???:oops:no niestety nie:shake:pomogła mi Luthien:p

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj Alu :lol: Ale z tego Ozzulka ranny ptaszek :evil_lol:
:pale potem poszliśmy dalej spać ....a wiecie jakie było zarąbiste niebo:crazyeye:błękitno- różowe, szkoda ze nie wzięłam aparatu:shake:

Posted

Alu, dobrze , że nie wzięłaś aparatu ! Takie niebo niebieściutkie kiczowate jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sztukę tłumaczenia rzeczy, których nie zrobiliśmy z własnej winy, trzeba posiąść perfekcyjnie !
Wygodniej się wtedy żyje . :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu, dobrze , że nie wzięłaś aparatu ! Takie niebo niebieściutkie kiczowate jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sztukę tłumaczenia rzeczy, których nie zrobiliśmy z własnej winy, trzeba posiąść perfekcyjnie !
Wygodniej się wtedy żyje . :p:placz::placz::placz:ale to niebo było z różowym i Pysi by sie podobało:razz:

Posted

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: z takimi uszami i pozycją przypomina trochę doga niemieckiego :cool3: Boska fotka i nowy banerek :multi: bombastik :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']5.18 to nic Alu - Boluś dostal wczoraj jakis zastrzyk po ktorym sika duzo i zazyczyl sobie spacerku o 3.40 :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miałaś pecha bo jeszcze nie było tego fajnego nieba ......hmmm ja myslę czy to też nie po zastrzyku Ozzy tak miał ......cholerka a dzis znowu dostał :crazyeye:i jeszcze jedziemy w niedzielę na 9 bo jutro TZ musi do pracy i nie zdążymy na 14:shake: