Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pJesteśmy .
Dziś zmiana pogody to i moje samopoczucie lepsze :p
Zaliczyliśmy sobie pobyt na bezludziu skąd mamy kilka foteczek ;).Potem uciekliśmy bo pomimo wiatru słoneczko przygrzewało a Ozzulkowy namiocik został na pawlaczu :razz:
:oops:stydam ,że Was zmartwiłam Naszą nieobecnością :razz:

Aha komp mam nadal na wyłącznosć :pKuba zostaje jeszcze tydzień w Opolu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pJesteśmy .
Dziś zmiana pogody to i moje samopoczucie lepsze :p
Zaliczyliśmy sobie pobyt na bezludziu skąd mamy kilka foteczek ;).Potem uciekliśmy bo pomimo wiatru słoneczko przygrzewało a Ozzulkowy namiocik został na pawlaczu :razz:
:oops:stydam ,że Was zmartwiłam Naszą nieobecnością :razz:

Aha komp mam nadal na wyłącznosć :pKuba zostaje jeszcze tydzień w Opolu ;)

o jest nasza zguba :multi: :multi: :multi: :multi:
Kuba bardzo ci dziękuje w imieniu Twojej mamy że jeszcze zostajesz u cioci :evil_lol: :evil_lol: baw sie dobrze ;) ;)

Posted

[quote name='Vectra']o jest nasza zguba :multi: :multi: :multi: :multi:
Kuba bardzo ci dziękuje w imieniu Twojej mamy że jeszcze zostajesz u cioci :evil_lol: :evil_lol: baw sie dobrze ;) ;);)o tak zapewne dobrze się będzie bawił :razz:muszę tam Agge na przeszpiegi wysłać ....daleko nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)o tak zapewne dobrze się będzie bawił :razz:muszę tam Agge na przeszpiegi wysłać ....daleko nie ma :evil_lol:

hahahahahahaha to życze Adze udanego szpiegowania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']uuu Alu cos syn ci dlugo nie wraca:evil_lol: pewni epoderwal jakas rowiesniczke:evil_lol:;)nie wiem , dlatego muszę Agge wysłać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nie wiem , dlatego muszę Agge wysłać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko niech Agga sie przebieze zeby jej nie poznal :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona jeszcze nie wie co ją czeka :razz:
i chyba nie bedzie zadowolona ze swojej nowej funkcji :evil_lol: :evil_lol:

Kuba uważaj ciotka Agga detektyw będzie cię śledzić :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a czy ja napisałam bezprądzie :cool3:
hahaha bezludzie to miejsce gdzie nie ma nic :razz: :razz: a tam jest prąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty masz bezludzie bez ludziów :evil_lol: :evil_lol: a skoro jest prąd zaraz będą i ludzie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']hahaha bezludzie to miejsce gdzie nie ma nic :razz: :razz: a tam jest prąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty masz bezludzie bez ludziów :evil_lol: :evil_lol: a skoro jest prąd zaraz będą i ludzie :diabloti::mad:jesu.........udusze ........ludzie są , ale nie blisko bo półtora hektara jest nie do ruszenia :pa na osiedlu to co kafelka na chodniku to jakiś wypierdek albo ludź się szlaja :angryy:a tam tylko ptaszki , robaczki ....i MY:p