Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']hahhahahahahaha no to faktycznie sie nie wstrzeliłam :lol: :lol:to bliżej Zbychu Cybulski :razz: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']to bliżej Zbychu Cybulski :razz: ale on brunet :roll: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']ale on brunet :roll::pa od czego są farby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa od czego są farby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: polecam czarujący brąz :cool3: :lol: :lol: tylko to nie czarne :roll: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']polecam czarujący brąz :cool3: :lol: :lol: tylko to nie czarne :roll:nie podpadnie ;)bo też naoglądałaś się czarnobiałych filmów i tak ci się wydaje ...a może on był ciemny blondyn;) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie podpadnie ;)bo też naoglądałaś się czarnobiałych filmów i tak ci się wydaje ...a może on był ciemny blondyn;) baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciemny :lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzulkowa piłeczka :p Piłka nosi wyraźne ślady zużycia :evil_lol: Bezludzie z prądem wspaniałe :loveu: A moja Gerda też siada czasem tak, jak hmm dżentelmen :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='beria']Piłka nosi wyraźne ślady zużycia :evil_lol: Bezludzie z prądem wspaniałe :loveu: A moja Gerda też siada czasem tak, jak hmm dżentelmen :evil_lol::pchociaż Małgosia poznała się na dżentelmeńskim siadaniu ;) Gosiu ta piłka jest od 1 czerwca ;) Quote
Jureja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ozzy jak zawsze przeuroczy:loveu: :loveu: . Mogłabyś trzy moje sunie Megi,Raje i Rse dać na molosy bo mi podobnie jak większosci resestracja sie nie udaje:shake: . Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 beznadzieję zrobili z tymi molosami :placz: naprawdę nie mogę się tam zalogować od dłuższego czasu Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Jureja napisał(a):Ozzy jak zawsze przeuroczy:loveu: :loveu: . Mogłabyś trzy moje sunie Megi,Raje i Rse dać na molosy bo mi podobnie jak większosci resestracja sie nie udaje:shake: .;)ok zaraz wrzucam Quote
Medorowa Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dobry wieczór Alu :multi: :multi: :p Ale Ozzulkowi ładnie w czarnych szeleczkach :multi: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='madzia i medor']Dobry wieczór Alu :multi: :multi: :p Ale Ozzulkowi ładnie w czarnych szeleczkach :multi: :razz:szeleczki już lekko zmasakrowane ale jeszcze muszą trochę wytrzymać zanim kupimy nowe ;) Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Szeleczki i tak ładne. Chociaż jeden ma czarne - ja też sobie zamówiłam czarne. Wszyscy się jakoś na niebieskie uparli.....hmmmm, dziwna sprawa. Może Ala my się nie znamy na psiej modzie Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 królik postoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='majoka']Szeleczki i tak ładne. Chociaż jeden ma czarne - ja też sobie zamówiłam czarne. Wszyscy się jakoś na niebieskie uparli.....hmmmm, dziwna sprawa. Może Ala my się nie znamy na psiej modzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze następne chyba też czarne będa :razz: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze następne chyba też czarne będa :razz: no a jakżeby inaczej :razz: widział ktoś kiedyś Osbourne'a w kolorowych ubrankach??? :evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Fidel od Izy ma niebieskie, Medor od Madzi tez niebieskie, o ile sie nie myle Imbirek tez niebieskie-dosłownie szał - a my tu z czarnymi wyskakujemy. Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='malawaszka']no a jakżeby inaczej :razz: widział ktoś kiedyś Osbourne'a w kolorowych ubrankach??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko okularków Ozzul nie chce nosić wącham kwiatki dziurawiec Quote
Vectra Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:jesu.........udusze ........ludzie są , ale nie blisko bo półtora hektara jest nie do ruszenia :pa na osiedlu to co kafelka na chodniku to jakiś wypierdek albo ludź się szlaja :angryy:a tam tylko ptaszki , robaczki ....i MY:p zaczynam się bać po przeczytaniu tych słów :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Vectra']zaczynam się bać po przeczytaniu tych słów :evil_lol: :evil_lol::mad:to nie ty masz sie bać tylko TZDebe :p Quote
Vectra Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to nie ty masz sie bać tylko TZDebe :p uffffffffffffffff napewno nie ja :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: bo zacytowany był mój post :eviltong: :eviltong: fajowe foty kocham tą ilość :loveu: :loveu: :loveu: hahahahaha ale mina :evil_lol: Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy wyścigowy :cool3: Lepiej zejść z trasy biegu :razz: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Vectra']uffffffffffffffff napewno nie ja :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: bo zacytowany był mój post :eviltong: :eviltong: :pno tak ale to było wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts