Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa od czego są farby :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

polecam czarujący brąz :cool3: :lol: :lol:

tylko to nie czarne :roll:

Posted

[quote name='dbsst']polecam czarujący brąz :cool3: :lol: :lol:

tylko to nie czarne :roll:nie podpadnie ;)bo też naoglądałaś się czarnobiałych filmów i tak ci się wydaje ...a może on był ciemny blondyn;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie podpadnie ;)bo też naoglądałaś się czarnobiałych filmów i tak ci się wydaje ...a może on był ciemny blondyn;)

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciemny :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ozzulkowa piłeczka :p

Piłka nosi wyraźne ślady zużycia :evil_lol:
Bezludzie z prądem wspaniałe :loveu:
A moja Gerda też siada czasem tak, jak hmm dżentelmen :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Piłka nosi wyraźne ślady zużycia :evil_lol:
Bezludzie z prądem wspaniałe :loveu:
A moja Gerda też siada czasem tak, jak hmm dżentelmen :evil_lol::pchociaż Małgosia poznała się na dżentelmeńskim siadaniu ;)

Gosiu ta piłka jest od 1 czerwca ;)

Posted

Ozzy jak zawsze przeuroczy:loveu: :loveu: .

Mogłabyś trzy moje sunie Megi,Raje i Rse dać na molosy bo mi podobnie jak większosci resestracja sie nie udaje:shake: .

Posted

Jureja napisał(a):
Ozzy jak zawsze przeuroczy:loveu: :loveu: .

Mogłabyś trzy moje sunie Megi,Raje i Rse dać na molosy bo mi podobnie jak większosci resestracja sie nie udaje:shake: .
;)ok zaraz wrzucam

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobry wieczór Alu :multi: :multi: :p

Ale Ozzulkowi ładnie w czarnych szeleczkach :multi:
:razz:szeleczki już lekko zmasakrowane ale jeszcze muszą trochę wytrzymać zanim kupimy nowe ;)

Posted

Szeleczki i tak ładne. Chociaż jeden ma czarne - ja też sobie zamówiłam czarne. Wszyscy się jakoś na niebieskie uparli.....hmmmm, dziwna sprawa. Może Ala my się nie znamy na psiej modzie

Posted

[quote name='majoka']Szeleczki i tak ładne. Chociaż jeden ma czarne - ja też sobie zamówiłam czarne. Wszyscy się jakoś na niebieskie uparli.....hmmmm, dziwna sprawa. Może Ala my się nie znamy na psiej modzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze następne chyba też czarne będa :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze następne chyba też czarne będa :razz:

no a jakżeby inaczej :razz: widział ktoś kiedyś Osbourne'a w kolorowych ubrankach??? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no a jakżeby inaczej :razz: widział ktoś kiedyś Osbourne'a w kolorowych ubrankach??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko okularków Ozzul nie chce nosić
wącham kwiatki

dziurawiec

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:jesu.........udusze ........ludzie są , ale nie blisko bo półtora hektara jest nie do ruszenia :pa na osiedlu to co kafelka na chodniku to jakiś wypierdek albo ludź się szlaja :angryy:a tam tylko ptaszki , robaczki ....i MY:p

zaczynam się bać po przeczytaniu tych słów :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:to nie ty masz sie bać tylko TZDebe :p
uffffffffffffffff napewno nie ja :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: bo zacytowany był mój post :eviltong: :eviltong:

fajowe foty kocham tą ilość :loveu: :loveu: :loveu:

hahahahaha ale mina :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']uffffffffffffffff napewno nie ja :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: bo zacytowany był mój post :eviltong: :eviltong:
:pno tak ale to było wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: