Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']:-o :-o ale się Ozzy zmienił po tej farbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala ZARĄBISTE :modla: extra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz :cool3: oto zgubne skutki farbowania :razz: przesadzowywujesz Bliźniaczko :p Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz :cool3: oto zgubne skutki farbowania :razz: przesadzowywujesz Bliźniaczko :p o rany to ja zaprzestaje farbowania mojej poczochranej czupryny biedny Ozzymotron :placz: wcale Ze nie przesadzowywuje :eviltong: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']o rany to ja zaprzestaje farbowania mojej poczochranej czupryny biedny Ozzymotron :placz: wcale Ze nie przesadzowywuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja tez jezdem zafarbowywana :roll: o tak tak przesadzowywujesz ....popatrz na następne .....wyszły do ........py:cool3: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja tez jezdem zafarbowywana :roll: o tak tak przesadzowywujesz ....popatrz na następne .....wyszły do ........py:cool3: Ale te sa MISTRZOWSKIE :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ojejcia mam nadzieje że Ty sie tak nie przepokonisz :shock: :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']Ale te sa MISTRZOWSKIE :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ojejcia mam nadzieje że Ty sie tak nie przepokonisz :shock: :lol::shake:nie ma najmniejszych szans na przepokonienie ciebie :razz: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie ma najmniejszych szans na przepokonienie ciebie :razz: :lol!: za nic w świecie :sg168: Quote
Agga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ozzy pieseczku to ty?BOże co ci zrobili? Kto mi bedzie nózki lizał?:roll: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Rogi mu wyrosły i gdzie on ma tą swoją cudowną paszcze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agga'] Ozzy pieseczku to ty?BOże co ci zrobili? Kto mi bedzie nózki lizał?:roll: no tak bezinteresowna Pani Moderator :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']:lol!: za nic w świecie :sg168::cool1:no ....nie ma mocnych na Debe :cool3: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no ....nie ma mocnych na Debe :cool3: eee eeee nie ma nie ma bo ja uparta z charakterrrru :lol: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ale zdjęcie niesamowite! nigdy nie widziałam konika polnego z tak bliska! nie powiem, żeby miał sympatyczny wyraz twarzy :cool3: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Dobry wieczór kochana Alu ! :p :p :p I dobranoc. Jutro nadrobię ! Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór kochana Alu ! :p :p :p I dobranoc. Jutro nadrobię !:multi::multi::multi:Hania .................wyszła:razz: Quote
Agga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: no tak bezinteresowna Pani Moderator :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALu no powiedz on sam lizał. Ja sie nie prosiłam ja nawet uciekałam... Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Agga'] Ozzy pieseczku to ty?BOże co ci zrobili? Kto mi bedzie nózki lizał?:roll: :poj to w Opolu wodociągi nawaliły :razz:;) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Agga']ALu no powiedz on sam lizał. Ja sie nie prosiłam ja nawet uciekałam... taaa już wiodze jak uciekała czy tak uciekała jak przed smród Szpilą na zlocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jedna jedyna ja tulkała :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Piękna fotka konika polnego, ale czochrający Ozzy jest ładniejszy :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] Quote
Agga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:poj to w Opolu wodociągi nawaliły :razz:;) Wody mamy pod dostatkiem Dbsst napisała: taaa już wiodze jak uciekała czy tak uciekała jak przed smród Szpilą na zlocie :evil_lol: jedna jedyna ja tulkała Smrodek szpilki był jedyny w swoim rodzaju. Lepszy niż chanel 5 Nikt nie kochał szpilki na zlocie tak jak ja. A teraz jej nie będzie. Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Piękna fotka konika polnego, ale czochrający Ozzy jest ładniejszy :eviltong: no dobra zgadzam się. Ale gdzie cenzura?!? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='leemonca'] no dobra zgadzam się. Ale gdzie cenzura?!? :evil_lol::pjuż po 22 ;) Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Agga']ALu no powiedz on sam lizał. Ja sie nie prosiłam ja nawet uciekałam...:razz:uciekałas ....nie przypominam sobie , ale zaświadczam ze Ozzy tak sam od siebie z dobrego serca ;) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Agga']Wody mamy pod dostatkiem Dbsst napisała: Smrodek szpilki był jedyny w swoim rodzaju. Lepszy niż chanel 5 Nikt nie kochał szpilki na zlocie tak jak ja. A teraz jej nie będzie. nawet Pay nie wytrzymał przy Szpili która walneła sie jak dzien codzien na kolanach ciotki Agi hahahhahahahahha tylko tego codzien CUCHNEŁA szpila oczywiscie :p Quote
Vectra Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 oooo prosze i od razu człowiek wie że się nie pomylił i do odpowiedniej galerii przyszedł :evil_lol: :evil_lol: nagadane jak zawsze ,ale i foty som :cool3: super konik :loveu: Quote
Recommended Posts