malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 cudne niebo :loveu: nawet nie będę oszukiwać że nadrobiłam - chciałam, ale nie dałam rady :crazyeye: ze sto stron przybyło :placz: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='malawaszka']cudne niebo :loveu: nawet nie będę oszukiwać że nadrobiłam - chciałam, ale nie dałam rady :crazyeye: ze sto stron przybyło :placz::evil_lol:pooglądaj obrazki ...nie czytaj i tak nie załapiesz , bo ja sama nie wiem o co tam chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobra gaduły ....teraz będzie OZZY:p Ozzorek :loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='evaxon']Ozzorek :loveu::pi ząbeczki Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 zjadam piłeczkę niosę piłeczkę szukam cienia wietrzenie jęzorka Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 wietrzenia cd Ozzulkowa piłeczka :p znowu cień Jęzorek:loveu: i jeszcze w cieniu Quote
aga1215 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:pooglądaj obrazki ...nie czytaj i tak nie załapiesz , bo ja sama nie wiem o co tam chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i Ala nie dodała, że trzeba by to czytać po 23-ciej:oops: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] biedna, zmęczona psina:loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 hahahahahahah Ozzy menel :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='malawaszka'] hahahahahahah Ozzy menel :lol: :lol: :lol:Weszka :mad::mad::mad: :eviltong: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 hmmmm czy tak siadaja dżentelmeni :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst'] hmmmm czy tak siadaja dżentelmeni :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdecydowanie........TAK :p Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdecydowanie........TAK :p hmmmmmmmm to chyba jakas nowa moda :cool1: mnie to raczej na menela siad wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']hmmmmmmmm to chyba jakas nowa moda :cool1: mnie to raczej na menela siad wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:eeee no nie widziałaś w filmach jak luzacko posiadują chłopaki takie w garniturach ;) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:eeee no nie widziałaś w filmach jak luzacko posiadują chłopaki takie w garniturach ;) heheheheh to Ozzy jest taki trendy sorry jezzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']heheheheh to Ozzy jest taki trendy sorry jezzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::po yes....;) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:po yes....;) hehhehehehe widze, że OzzyMama też jest na topie :lol: :lol: Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 WOW!!! ale galeria!!!!! chciałam przeglądnąć wszystko po koleji, ale zajęłoby mi to chyba parę dni! Więc tylko tak na wyrywki , ale super!!! Będę mieć trochę wolnego czasu to muszę , koniecznie!, zobaczyć wszystko, a narazie mizianko i tarmolenie dla Ozzulka :buzi: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:eeee no nie widziałaś w filmach jak luzacko posiadują chłopaki takie w garniturach ;) aaahahaha Ozzy vel James Dean :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ozzulek jak zawsze zmeczony podczas pozowania:lol: i widze,ze pupe sobie opala:lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='malawaszka']aaahahaha Ozzy vel James Dean :evil_lol::pMłody Gniewny:razz: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ozzulek jak zawsze zmeczony podczas pozowania:lol: i widze,ze pupe sobie opala:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na solare nie wpuścili Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']WOW!!! ale galeria!!!!! chciałam przeglądnąć wszystko po koleji, ale zajęłoby mi to chyba parę dni! Więc tylko tak na wyrywki , ale super!!! Będę mieć trochę wolnego czasu to muszę , koniecznie!, zobaczyć wszystko, a narazie mizianko i tarmolenie dla Ozzulka :buzi:;)dziękujemy , miziamy , tarmolimy paskudę ;) Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']Młody wilk :roll: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam to chyba mieli skórzane kurtałki ;) skóra fura i komóra :p Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam to chyba mieli skórzane kurtałki ;) skóra fura i komóra :p hahhahahahahaha no to faktycznie sie nie wstrzeliłam :lol: :lol: Quote
Recommended Posts