Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cudne niebo :loveu: nawet nie będę oszukiwać że nadrobiłam - chciałam, ale nie dałam rady :crazyeye: ze sto stron przybyło :placz::evil_lol:pooglądaj obrazki ...nie czytaj i tak nie załapiesz , bo ja sama nie wiem o co tam chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:pooglądaj obrazki ...nie czytaj i tak nie załapiesz , bo ja sama nie wiem o co tam chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no i Ala nie dodała, że trzeba by to czytać po 23-ciej:oops: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
biedna, zmęczona psina:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdecydowanie........TAK :p

hmmmmmmmm to chyba jakas nowa moda :cool1:

mnie to raczej na menela siad wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hmmmmmmmm to chyba jakas nowa moda :cool1:

mnie to raczej na menela siad wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:eeee no nie widziałaś w filmach jak luzacko posiadują chłopaki takie w garniturach ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:eeee no nie widziałaś w filmach jak luzacko posiadują chłopaki takie w garniturach ;)

heheheheh to Ozzy jest taki trendy sorry jezzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

WOW!!! ale galeria!!!!! chciałam przeglądnąć wszystko po koleji, ale zajęłoby mi to chyba parę dni! Więc tylko tak na wyrywki , ale super!!! Będę mieć trochę wolnego czasu to muszę , koniecznie!, zobaczyć wszystko, a narazie mizianko i tarmolenie dla Ozzulka
:buzi:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ozzulek jak zawsze zmeczony podczas pozowania:lol: i widze,ze pupe sobie opala:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na solare nie wpuścili

Posted

[quote name='leemonca']WOW!!! ale galeria!!!!! chciałam przeglądnąć wszystko po koleji, ale zajęłoby mi to chyba parę dni! Więc tylko tak na wyrywki , ale super!!! Będę mieć trochę wolnego czasu to muszę , koniecznie!, zobaczyć wszystko, a narazie mizianko i tarmolenie dla Ozzulka
:buzi:;)dziękujemy , miziamy , tarmolimy paskudę ;)

Posted

[quote name='dbsst']Młody wilk :roll: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam to chyba mieli skórzane kurtałki ;)
skóra fura i komóra :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam to chyba mieli skórzane kurtałki ;)
skóra fura i komóra :p

hahhahahahahaha no to faktycznie sie nie wstrzeliłam :lol: :lol: