Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czyżbyś chciała sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia jutro marsz do okulisty :mad::mad::mad: Cola klima rżnie w domu non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:okna pootwierane na ościez Cola nawet nie czytaj bo i tak nic z tego nie będziesz wiedzieć:evil_lol: Myślę Alu że wszystkie jak tutaj zaglądamy powinnyśmy iść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Myślę Alu że wszystkie jak tutaj zaglądamy powinnyśmy iść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pja byłam ....szkiełka nosze od wielu lat , a siusiaka Ozzy ma jak trzeba ....jak się spotkacie to Ci pokarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pja byłam ....szkiełka nosze od wielu lat , a siusiaka Ozzy ma jak trzeba ....jak się spotkacie to Ci pokarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Siusiaka Ozulca czy...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Siusiaka Ozulca czy...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:Pysia .....bo zawołam Ju..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:Pysia .....bo zawołam Ju..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ju śpi :eviltong: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Ju śpi :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę głośno krzyczeć ;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę głośno krzyczeć ;) A nie szkoda Ci gardła ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):A nie szkoda Ci gardła ? :evil_lol::pgardło przyzwyczajone , a na urlopie nie mogę wyjść z wprawy;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pgardło przyzwyczajone , a na urlopie nie mogę wyjść z wprawy;) No dobra :) Szkoda mi Cie więc Ci powiem że jego nic nie jest w stanie zdziwić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możesz mu mówić cokolwiek a on i tak się tym nie przejmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):No dobra :) Szkoda mi Cie więc Ci powiem że jego nic nie jest w stanie zdziwić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możesz mu mówić cokolwiek a on i tak się tym nie przejmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake::mad:zimna ryba :razz: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake::mad:zimna ryba :razz: On jest tak przeszkolony już ;) Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysia jutro marsz do okulisty :mad::mad::mad: Cola klima rżnie w domu non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:okna pootwierane na ościez Cola nawet nie czytaj bo i tak nic z tego nie będziesz wiedzieć:evil_lol: Ja byłam u okulisty i jest ok...ale ten siusiorek jest naprawdę mały..albo to mój futrzak J ma giganta :evil_lol: :evil_lol: i tak jakoś mi się coś nie zgadza :evil_lol: Nawet nie próbuje czytać, bo źle pewnie by to na moją psyche wpłyneło :evil_lol: ;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Ja byłam u okulisty i jest ok...ale ten siusiorek jest naprawdę mały..albo to mój futrzak J ma giganta :evil_lol: :evil_lol: i tak jakoś mi się coś nie zgadza :evil_lol: Nawet nie próbuje czytać, bo źle pewnie by to na moją psyche wpłyneło :evil_lol: ;) Cola :crazyeye: A ja myślałam ze każda z nas nie ma już wcale psychiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Cola :crazyeye: A ja myślałam ze każda z nas nie ma już wcale psychiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja pisałam o znormalnieniu (tak jak reszta społeczeństwa :evil_lol: ) ...ale nam to raczej nie grozi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Ja pisałam o znormalnieniu (tak jak reszta społeczeństwa :evil_lol: ) ...ale nam to raczej nie grozi :evil_lol: :evil_lol: Uważasz że reszta jest normalna ??:crazyeye: A ja się łudziłam co do swojej osoby...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alu musisz zdiecia robic z innej perspektywy :lol: przyjrzalam sie i ...dziewczyny maja racje:lol: siusiaczek jakis malawy sie wydaje:oops: :evil_lol: p.s-Ozzy nie przejmuj sie wielkosc wcale niejest taka wazna:lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 a ja sie normalnie obrażam :obrazic: :obrazic: za taką kampanie tylko mnie na łochroniarza lub kierowce :mad: :mad: :mad: ja tu poprosze o jakieś kierownicze stanowisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Uważasz że reszta jest normalna ??:crazyeye: A ja się łudziłam co do swojej osoby...:evil_lol: Raczej odwrotnie :evil_lol: Quote
beria Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Żabcia Tyłeczek pierwsza klasa, baaardzo apetyczny :grins: A co do hmmm Ozulcowego, to się nie znam :razz: Ja zawsze miałam panienki, nie chłopczyków :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Agga napisał(a): Ozzy ale z ciebie rolnik.Jeszcze zaraz powiesz, że polityka też cię interesuje:roll: :eviltong: - kurde Aga - ja DOKLADNIE to samo chcialam napisac!!!! Quote
bos Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pz własnego mielenia ....;)dobrze że to nie rzepak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo byłby olej z 1szego tłoczenia ;) To właśnie szkoda że nie rzepak, miała byś własne biopaliwo :loveu::evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Pomagam Że też go nie uwiera:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 an3czka napisał(a):Że też go nie uwiera:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie uskazał się na warunki pracy:evil_lol: Cola i Pysia ....Ozzy ma siusiaka normalnego:p, zrobię specjalnie dla WAS fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/a może wy macie jakieś spec wymagania :eviltong:[SIZE=2]/ Teraz spadam na zakupki :p Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie uskarzał się na warunki pracy:evil_lol: Cola i Pysia ....Ozzy ma siusiaka normalnego:p, zrobię specjalnie dla WAS fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/a może wy macie jakieś spec wymagania :eviltong:[SIZE=2]/[SIZE=2] Teraz spadam na zakupki :p No to uwiecznij te walory w odpowiedni sposób i może jakaś obróbka??:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Żabcia - a po ile te udka??? Bo musze kupic a u nas po 4.99. Quote
Recommended Posts