Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:czyżbyś chciała sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysia jutro marsz do okulisty :mad::mad::mad:

Cola klima rżnie w domu non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:okna pootwierane na ościez

Cola nawet nie czytaj bo i tak nic z tego nie będziesz wiedzieć:evil_lol:

Myślę Alu że wszystkie jak tutaj zaglądamy powinnyśmy iść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myślę Alu że wszystkie jak tutaj zaglądamy powinnyśmy iść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:pja byłam ....szkiełka nosze od wielu lat , a siusiaka Ozzy ma jak trzeba ....jak się spotkacie to Ci pokarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:pja byłam ....szkiełka nosze od wielu lat , a siusiaka Ozzy ma jak trzeba ....jak się spotkacie to Ci pokarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Siusiaka Ozulca czy...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Siusiaka Ozulca czy...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:mad:Pysia .....bo zawołam Ju..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:pgardło przyzwyczajone , a na urlopie nie mogę wyjść z wprawy;)

No dobra :) Szkoda mi Cie więc Ci powiem że jego nic nie jest w stanie zdziwić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możesz mu mówić cokolwiek a on i tak się tym nie przejmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No dobra :) Szkoda mi Cie więc Ci powiem że jego nic nie jest w stanie zdziwić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możesz mu mówić cokolwiek a on i tak się tym nie przejmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:shake::mad:zimna ryba :razz:

Posted

Pysia jutro marsz do okulisty :mad::mad::mad:

Cola klima rżnie w domu non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:okna pootwierane na ościez

Cola nawet nie czytaj bo i tak nic z tego nie będziesz wiedzieć:evil_lol:

Ja byłam u okulisty i jest ok...ale ten siusiorek jest naprawdę mały..albo to mój futrzak J ma giganta :evil_lol: :evil_lol: i tak jakoś mi się coś nie zgadza :evil_lol:

Nawet nie próbuje czytać, bo źle pewnie by to na moją psyche wpłyneło :evil_lol: ;)

Posted

Cola napisał(a):
Ja byłam u okulisty i jest ok...ale ten siusiorek jest naprawdę mały..albo to mój futrzak J ma giganta :evil_lol: :evil_lol: i tak jakoś mi się coś nie zgadza :evil_lol:

Nawet nie próbuje czytać, bo źle pewnie by to na moją psyche wpłyneło :evil_lol: ;)

Cola :crazyeye: A ja myślałam ze każda z nas nie ma już wcale psychiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Cola :crazyeye: A ja myślałam ze każda z nas nie ma już wcale psychiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja pisałam o znormalnieniu (tak jak reszta społeczeństwa :evil_lol: ) ...ale nam to raczej nie grozi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Ja pisałam o znormalnieniu (tak jak reszta społeczeństwa :evil_lol: ) ...ale nam to raczej nie grozi :evil_lol: :evil_lol:

Uważasz że reszta jest normalna ??:crazyeye: A ja się łudziłam co do swojej osoby...:evil_lol:

Posted

Alu musisz zdiecia robic z innej perspektywy :lol: przyjrzalam sie i ...dziewczyny maja racje:lol: siusiaczek jakis malawy sie wydaje:oops: :evil_lol:

p.s-Ozzy nie przejmuj sie wielkosc wcale niejest taka wazna:lol:

Posted

a ja sie normalnie obrażam :obrazic: :obrazic: za taką kampanie tylko mnie na łochroniarza lub kierowce :mad: :mad: :mad: ja tu poprosze o jakieś kierownicze stanowisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Uważasz że reszta jest normalna ??:crazyeye: A ja się łudziłam co do swojej osoby...:evil_lol:

Raczej odwrotnie :evil_lol:

Posted

Żabcia

Tyłeczek pierwsza klasa, baaardzo apetyczny :grins:

A co do hmmm Ozulcowego, to się nie znam :razz: Ja zawsze miałam panienki, nie chłopczyków :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):

Ozzy ale z ciebie rolnik.Jeszcze zaraz powiesz, że polityka też cię interesuje:roll: :eviltong:
- kurde Aga - ja DOKLADNIE to samo chcialam napisac!!!!

Posted

:pz własnego mielenia ....;)dobrze że to nie rzepak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo byłby olej z 1szego tłoczenia ;)
To właśnie szkoda że nie rzepak, miała byś własne biopaliwo :loveu::evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

an3czka napisał(a):
Że też go nie uwiera:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie uskazał się na warunki pracy:evil_lol:

Cola i Pysia ....Ozzy ma siusiaka normalnego:p, zrobię specjalnie dla WAS fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/a może wy macie jakieś spec wymagania :eviltong:[SIZE=2]/

Teraz spadam na zakupki :p

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie uskarzał się na warunki pracy:evil_lol:

Cola i Pysia ....Ozzy ma siusiaka normalnego:p, zrobię specjalnie dla WAS fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/a może wy macie jakieś spec wymagania :eviltong:[SIZE=2]/[SIZE=2]

Teraz spadam na zakupki :p

No to uwiecznij te walory w odpowiedni sposób i może jakaś obróbka??:razz:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: