Vectra Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno tak ale to było wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha dobrze że to przeszło na TZta Debe :evil_lol: :evil_lol: i sie uż ne musze bojać :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 gaduły wstretne :shake: co do szeleczek (bo cos mi sie mignelo ..) to ja bym widzila Ozzulka w różu :evil_lol: zdiecia suuper:multi: Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nieeeee nieeee nie wierze :icon_roc: jak tu cicho :nerwy: cos jest nie tak :nerwy: gaduły gdzie jestescie:lying: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='evaxon']nieeeee nieeee nie wierze :icon_roc: jak tu cicho :nerwy: cos jest nie tak :nerwy: gaduły gdzie jestescie:lying::pspalim , a potem był Serwer Error:angryy: Quote
Alka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pspalim , a potem był Serwer Error:angryy: no właśnie, zawsze mam pecha, kiedy komp wolny to dogo nie działa :placz: Witaj Alu i Ozzulku !:multi: Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pspalim , a potem był Serwer Error:angryy: aaa no to wszystko jasne:evil_lol: a juz sie balam ze nas opusciliscie tak jak niejaki Piotr :mad: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 dzien dobry, Alu :) ze wymiekam przy ogladaniu/czytaniu Twojej galerii to nic nowego... pol godziny na nadrobienie zaleglosci to minimum ;) ale nie powiem zeby mi z tym zle bylo ;) Quote
Paula Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Czesc Alu :multi: Hihihi, Ozzy z przodozgryzem :evil_lol: prawie jak CbB :lol: Quote
Vectra Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 a co tu tak nie normalnie ciocho :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: zrobiłam kolejną kawe ,zasiadłam wygodnie w foteliku i spodziewałam się 5 stron do nadrobienia , a tu rozczarowanie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A ja się poddałam i nie nadrabiam tylko się od razy witam :) Muszę po allegro pobuszować a nadrabiając tutaj bym nie zdąrzyła :evil_lol: Quote
Patka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nie rozczarowanie ale zaskoczenie Ala nas ciagle zaskakuje :) Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 :pwróciliśmy ..... byliśmy na bezludziu i u Ozzulkowej babci i tak nam miło uciekł czas :razz:. Mamy nowe fotki ale mamy też stare / aż wczorajsze :evil_lol:/ Tylko ,że mus je pozmniejszać . Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwróciliśmy ..... byliśmy na bezludziu i u Ozzulkowej babci i tak nam miło uciekł czas :razz:. Mamy nowe fotki ale mamy też stare / aż wczorajsze :evil_lol:/ Tylko ,że mus je pozmniejszać . no to zmniejszać i wstawiać !!!!!!!!!!!!!!!!! ale już :lol: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ja jeszcze całej galerii nie zdążyłam obejrzeć, a tu nowe fotki?!? kiedy ja to wszystko zdążę pooglądać?!? :cool3: , następna nie przespana noc :cool3: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Alicjo, bój się Boga! To ile tu bedzie nowych stron, jak wrócę po 2 tygodniach urlopu??? :shake: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']Alicjo, bój się Boga! To ile tu bedzie nowych stron, jak wrócę po 2 tygodniach urlopu??? :shake: Od razu sobie podaruj bo pewnie następny urlop by wtedy Ci się przydał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Pysia']Od razu sobie podaruj bo pewnie następny urlop by wtedy Ci się przydał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze dwa od razu. Chyba Rydzewska się jednak zawstydziła, bo od razu umilkła :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']ze dwa od razu. Chyba Rydzewska się jednak zawstydziła, bo od razu umilkła :diabloti: :evil_lol: I to na amen...Bo ani gadania ani fotek :placz: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']ze dwa od razu. Chyba Rydzewska się jednak zawstydziła, bo od razu umilkła :diabloti: :evil_lol: :pna psacerku bylim ;) Quote
mmbbaj Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mój wczorajszy modelik:p Rany! :crazyeye: Alicja! Aleś się dzioucha w fotkach podszkoliła! Super :happy1: Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 KUrczę, nawet nie przypuszczałam, że koniki mają taką sympatyczną buźkę. Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż mi noga zdrętwiała jak robiłam te fotki bo on siedział na moim udku:oops:a ujęć było chyba z 10 z czego 5 udanych :p a teraz cd Ozzulka / już nie takie udane:cool3:/ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz:padł ze zmęczenia :evil_lol: zielsko Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mój wczorajszy modelik:p :-o :-o ale się Ozzy zmienił po tej farbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala ZARĄBISTE :modla: extra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts