Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 sota36 napisał(a):- a po ile te udka??? Bo musze kupic a u nas po 4.99.:razz:Joluś te są bezcenne:p ale kurczakowe u nas po 3.80, a udźce po 3zł:pmożesz podjechać na zakupy ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):No to uwiecznij te walory w odpowiedni sposób i może jakaś obróbka??:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:Pysiu ....czyżby jakieś kompleksy ;) Quote
Teklunia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Joluś te są bezcenne:p ale kurczakowe u nas po 3.80, a udźce po 3zł:pmożesz podjechać na zakupy ;) matko kochana! :crazyeye: ja wczoraj udka na obiad lupowalam po 6,50!!! Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 XXL napisał(a):wow ale super foteczki pozdrawiam cieplo :) ;):multi:Tomuś ..jak miło ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Teklunia napisał(a):matko kochana! :crazyeye: ja wczoraj udka na obiad lupowalam po 6,50!!!:razz:kupić i podesłać :cool3:albo też wpadnij na zakupy.Towar dziennie świezy dostawy o 5 i 13 :p Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Pysiu ....czyżby jakieś kompleksy ;) Wiesz jaki kawał mi opowiedział wczoraj Karol? Dlaczego kobiety mają problemy z parkowamiem? Bo całe zycie mężczyźni im wmawiają ze 30 cm. to tyle: .................................... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uśmiałam się do łez :) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz jaki kawał mi opowiedział wczoraj Karol? Dlaczego kobiety mają problemy z parkowamiem? Bo całe zycie mężczyźni im wmawiają ze 30 cm. to tyle: .................................... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uśmiałam się do łez :):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to o blondynkach czy o wszystkich ;) O rany a ja nawet ostatnio spisywałam kawały co śmieszniejsze / bo zapominam i palę kawały:angryy:/ i ......zgubiłam te zapisane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to o blondynkach czy o wszystkich ;) O rany a ja nawet ostatnio spisywałam kawały co śmieszniejsze / bo zapominam i palę kawały:angryy:/ i ......zgubiłam te zapisane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alzcheimer? Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Alzcheimer?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no czyżby to ten niemiec ;) Quote
e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz jaki kawał mi opowiedział wczoraj Karol? Dlaczego kobiety mają problemy z parkowamiem? Bo całe zycie mężczyźni im wmawiają ze 30 cm. to tyle: .................................... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uśmiałam się do łez :) :roflt: :roflt: :roflt: Witaj Alu :D jaka pogoda u was:razz:u nas mozna tanczyc deszczowa piosenke:errrr: :errrr: :errrr: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 kilka wrzucę przed burzą to z naszych spacerków wieczornych do lasu Quote
BeaC Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Fajne przedburzowe zdjęcia Ci wyszły........ nie mówiąc o psiaku bo niezły fotomodel z niego :p:p:p:p:p Quote
KUMPELka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):kilka wrzucę przed burzą Ozzulec boski a te udka rozbrajające :evil_lol: Alu, przed jaką burzą :shake: U mnie w pracy, w Jastrzębiu, pogrzmiało, już się wszyscy cieszyali ...a spadł kapuśniaczek :mad: i już po burzy :angryy: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KUMPELka napisał(a):Ozzulec boski a te udka rozbrajające :evil_lol: Alu, przed jaką burzą :shake: U mnie w pracy, w Jastrzębiu, pogrzmiało, już się wszyscy cieszyali ...a spadł kapuśniaczek :mad: i już po burzy :angryy::pu nas ładnie popadało , ale burza sobie poszła :shake: A ty w pracy myślałam ,że się urlopujesz ;) Quote
KUMPELka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A ty w pracy myślałam ,że się urlopujesz ;) Niestety ktoś musi pracować ;) W przyszłym tygodniu biorę sobie pierwsze od 6 miesięcy :crazyeye: L4 ale tylko na 2 dni - zawsze to coś :p Musze troszkę odsapnąc od upałów i alergii na zboża :angryy: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KUMPELka napisał(a):Niestety ktoś musi pracować ;) W przyszłym tygodniu biorę sobie pierwsze od 6 miesięcy :crazyeye: L4 ale tylko na 2 dni - zawsze to coś :p Musze troszkę odsapnąc od upałów i alergii na zboża :angryy::razz:o rany ale ty wytrwała dziewczyna jesteś ;)podziwiam :pa alergii współczuję :cool3:Od kiedy na dłużej zostajesz w domku ;) Quote
Vectra Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 a u mnie jest dziś lux - chłodniutko , słońce nie pali , raz na jakiś czas popada deszczyk :multi: :multi: :multi: :multi: i zooofffuuuu pełno ślicznych fotek blondaska :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 haha a Ozzy nam znowu doopke pokazuje:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 evaxon napisał(a):haha a Ozzy nam znowu doopke pokazuje:evil_lol:;)coś musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ale ja szczęśliwy :loveu: Dzień Dobry Alu :multi: Pozdorwienia z nad morza :multi: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Coś mu się jajka przykurczyły:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 an3czka napisał(a):Coś mu się jajka przykurczyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aniu u ciebie to już obsesja ;) Quote
Recommended Posts