Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Agga napisał(a):Powinnaś być z niego bardzo dumna. Ubezpiecz go. chroń i broń bo taki skarb w domu mieć to wielkie szczęście :diabloti: Ozzy na prezydenta :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):chroń i broń bo taki skarb w domu mieć to wielkie szczęście :diabloti: Ozzy na prezydenta :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może Ozzy co wrzuci do kasy domowej :razz: Mam foty a wstawić się nie da:shake: bo znów muli ...chyba od tych upałów:angryy: Quote
mar....ka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Przód w inną stronę, tył w inną i jak tu isc:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może Ozzy co wrzuci do kasy domowej :razz: no i nie ma się co zastanawiać :evil_lol: będzie na nowy aparat , wakacje na Rivierze baaa na prywatną posiadłość na Rivierze :cool3: :cool3: 4 lata pełnego luksusu :razz: :razz: i potem emeryturka całkiem nie mała i net napewno zarąbisty dadzą ..... Ja myśle że to już postanowione - w przyszłych wyborach mój głos oddam na blondasa :diabloti: :multi: oczywiście mam nadzieje że możemy liczyć na jakieś maleńkie stanowisko ;) Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alu Ty uważaj na Ozziego na spacerze. tam sie kręca rózne typki... Alu kiedy idziemy na dancing... Wiecie tam koło ali jest niezła imprezka co sobote. Leci np. Biały miś...:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Agga napisał(a):Alu Ty uważaj na Ozziego na spacerze. tam sie kręca rózne typki... Alu kiedy idziemy na dancing... Wiecie tam koło ali jest niezła imprezka co sobote. Leci np. Biały miś...:evil_lol::pi zapomniałas o karaoke:razz: Vectra , masz to jak w banku , możesz być za kierowce albo ochroniarza ;) Quote
Hanna R. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 beria napisał(a):Czytając od tyłu (metodą Pysi :evil_lol: ) wiem, że galeria Ali zostanie zamknięta, bo jest zbyt aktywna i przyjęła Hanię, gdyż jest zauroczona jej mową retoryczną, a Pan R. będzie im robił, robił, robił i robił zapiekanki, bo chłopcy są taaaaaaacy mili :roll: Dobranoc. O widzisz Gosiu ! Jak Ty to pięknie , mądrze i wzruszająco wszystko zebrała ! Napełniłaś treścią ! Dziękuję ....:oops: :oops: :oops: Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alu bierz Cezarego i na dancing Strażnik Ozzy dopilnuje:p Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O widzisz Gosiu ! Jak Ty to pięknie , mądrze i wzruszająco wszystko zebrała ! Napełniłaś treścią ! Dziękuję ....:oops: :oops: :oops::pWitaj Hanno , czy mam pozdrowić Pana Rydzewskiego :razz: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Troche mnie nie było i miałam tyyyyyylllleee do nadrobienia, oczywiście fotek (pięknych :loveu: i zabawnych :lol: ), bo bazgroły ominełam :oops: :evil_lol: i jestem trochę nie w temacie :oops: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No wiesz co Alu ...:shake: Tak mnie naśladować i robić ropuchom fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): poprostu uwielbiam ta pozycje:evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Wakacje na Riwierze wychodze za ciepło nie ma to jak w domciu Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :evil_lol: :evil_lol: klime sobie załączył :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No no no ;) Tyle fotek :crazyeye: jestem w szoku :evil_lol: Alu - nie poznaję Cię ;) Ozulec wietrzy sisiorka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Troche mnie nie było i miałam tyyyyyylllleee do nadrobienia, oczywiście fotek (pięknych :loveu: i zabawnych :lol: ), bo bazgroły ominełam :oops: :evil_lol: i jestem trochę nie w temacie :oops::razz:Cola dużo to może ich jest tych fociąt ale z pięknością to one są na bakier:cool3: A bazgroły no mus poczytać ....:evil_lol:...sama już nie wiem o czym są :p Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ala hahaha...ja to nie mam czasu na czytanie :p Jestem przelotem i nie wiem kiedy znowu się zjawię, więc chociaż nowinki fotkowe oblece :evil_lol: Pysia buhahaha...ledwo dojrzałam tego sisiorka...jakiś taki niepozorny :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a): Pysia buhahaha...ledwo dojrzałam tego sisiorka...jakiś taki niepozorny :evil_lol: Ja patrzyłam prze lupe ;) Ciekawe czy to u nich rodzinne :siara: :siara: :siara: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Ja patrzyłam prze lupe ;) Ciekawe czy to u nich rodzinne :siara: :siara: :siara: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Teklunia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Żabcia ojojoj :loveu: co za cudowne ujecie cudownego Ozzulka i jego cudownej pupci Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no ładnie dziewczyny juz jajcarskie rozmowy sie zaczynaja:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Ja patrzyłam prze lupe ;) Ciekawe czy to u nich rodzinne :siara: :siara: :siara::razz:czyżbyś chciała sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia jutro marsz do okulisty :mad::mad::mad: Cola klima rżnie w domu non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:okna pootwierane na ościez Cola nawet nie czytaj bo i tak nic z tego nie będziesz wiedzieć:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 evaxon napisał(a):no ładnie dziewczyny juz jajcarskie rozmowy sie zaczynaja:evil_lol: Bo to ta pora ;) Quote
Recommended Posts