Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Sprawdza jakość zboża?:lol:
:mad:to dobrze ze nie zaczał buszować w nim jak ostatnio w owsie :razz:dobrze ze go nikt nie widział :evil_lol:dostał opierdziel i wczoraj już nie zapuszczał sie na pola ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:to dobrze ze nie zaczał buszować w nim jak ostatnio w owsie :razz:dobrze ze go nikt nie widział :evil_lol:dostał opierdziel i wczoraj już nie zapuszczał sie na pola ;)

Musiałbyś płacić odszkodowanie jakby taki blond-bizon pobuszował w zbożu :evil_lol:

Posted

Nie wolno krzyczeć na pieska :mad: :mad: :mad: on tilko ciał obacić :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Nie wolno krzyczeć na pieska :mad: :mad: :mad: on tilko ciał obacić :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poniufać i polizać ;)
Piesek jak przeleciał to mało co ziarna się nie sypnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Piesek jak przeleciał to mało co ziarna się nie sypnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było pogadać z rolnikiem by Ozzulca zatrudnił jako młockarka do zboża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjemnie z pożytecznym ;)

niestety wiem co pozostaje z kontaktów pies-płody rolne :evil_lol: :evil_lol:
moje w zeszłym roku wycinały kapuste :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było pogadać z rolnikiem by Ozzulca zatrudnił jako młockarka do zboża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjemnie z pożytecznym ;)

niestety wiem co pozostaje z kontaktów pies-płody rolne :evil_lol: :evil_lol:
moje w zeszłym roku wycinały kapuste :diabloti:

A moje w tym roku poobjadały truskawki na polu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A moje w tym roku poobjadały truskawki na polu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dlatego teraz chodze na pole z pojedyńczymi sztukami psów :evil_lol: mam inne wydatki niż zapłata za stratowane zielsko :eviltong:
Na jesieni od nowa będziemy orać :p :p
Agga napisał(a):

Ozzy ale z ciebie rolnik.Jeszcze zaraz powiesz, że polityka też cię interesuje

Ozzy sparawdzał czy nikt nie ukradł księzyca i go w zbożu nie schował :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

Ozzy sparawdzał czy nikt nie ukradł księzyca i go w zbożu nie schował :evil_lol:

STrażnik Ozzy pilnuje. Kiedyś był Strażnik Texsasu. Teraz jest Strażnik Rybnika.:cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
idealkny partner na lata :evil_lol: :evil_lol: już ma plusa otpiera ataki małych wamirów :diabloti:

i mame ma miłą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dziendoberek Alu a tu jak zykle od rana nagadane:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
i mame ma miłą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dziendoberek Alu a tu jak zykle od rana nagadane:evil_lol:

kobieto to Ty się nawet nie zastanawiaj :evil_lol: :evil_lol: same atuty ;) :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
kobieto to Ty się nawet nie zastanawiaj :evil_lol: :evil_lol: same atuty ;) :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja to jeszcze za mloda jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja to jeszcze za mloda jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

przeciez ja ci nie mówie że masz już pędzić do ołtaza :evil_lol: :evil_lol: ale taka okazja dwa razy się nie trafia ;) :evil_lol:

Posted

Jak by przeleciał spowrotem to może i na mąkę byś sie załapała.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bos napisał(a):
Jak by przeleciał spowrotem to może i na mąkę byś sie załapała.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:pz własnego mielenia ....;)dobrze że to nie rzepak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo byłby olej z 1szego tłoczenia ;)

Wiajcie dziewczyny i chłopaki :p
U nas nadal skwar :placz:
Debe rób szybciutko fotkę z kafelkima :p
Ewa , Vectra słusznie prawi :razz:
:evil_lol:Ozzy Strażnik Rybnika ;)

Posted

Patka napisał(a):
wystarczy wejsc do twojego Topicu Alu i juz mi chłodniej chyba ze śmiechu :cool3:
:oops:o rany ...czuję się zakłopotana ...:razz:

Posted

Patka napisał(a):
:razz: Alez Alu dlaczego :evil_lol:
:cool3:siakoś tak nie wiem :evil_lol:, bo mi to robi się chłodniej jak włażę do wanny .U Was podobno jutro ma być już chłodniej a potem znowu skwar ....oj szykuje ci się super pogoda na wyjazd ;)