Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 KaRa_TC napisał(a): Sprawdza jakość zboża?:lol: Pewnie tak ;) Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 KaRa_TC napisał(a): Sprawdza jakość zboża?:lol::mad:to dobrze ze nie zaczał buszować w nim jak ostatnio w owsie :razz:dobrze ze go nikt nie widział :evil_lol:dostał opierdziel i wczoraj już nie zapuszczał sie na pola ;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:to dobrze ze nie zaczał buszować w nim jak ostatnio w owsie :razz:dobrze ze go nikt nie widział :evil_lol:dostał opierdziel i wczoraj już nie zapuszczał sie na pola ;) Musiałbyś płacić odszkodowanie jakby taki blond-bizon pobuszował w zbożu :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:to dobrze ze nie zaczał buszować w nim jak ostatnio w owsie :razz:dobrze ze go nikt nie widział :evil_lol:dostał opierdziel i wczoraj już nie zapuszczał sie na pola ;) Nie wolno krzyczeć na pieska :mad: :mad: :mad: on tilko ciał obacić :cool3: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):Nie wolno krzyczeć na pieska :mad: :mad: :mad: on tilko ciał obacić :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poniufać i polizać ;) Piesek jak przeleciał to mało co ziarna się nie sypnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poniufać i polizać ;) Piesek jak przeleciał to mało co ziarna się nie sypnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było pogadać z rolnikiem by Ozzulca zatrudnił jako młockarka do zboża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjemnie z pożytecznym ;) niestety wiem co pozostaje z kontaktów pies-płody rolne :evil_lol: :evil_lol: moje w zeszłym roku wycinały kapuste :diabloti: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było pogadać z rolnikiem by Ozzulca zatrudnił jako młockarka do zboża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjemnie z pożytecznym ;) niestety wiem co pozostaje z kontaktów pies-płody rolne :evil_lol: :evil_lol: moje w zeszłym roku wycinały kapuste :diabloti: A moje w tym roku poobjadały truskawki na polu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ozzy ale z ciebie rolnik.Jeszcze zaraz powiesz, że polityka też cię interesuje:roll: :eviltong: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):A moje w tym roku poobjadały truskawki na polu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dlatego teraz chodze na pole z pojedyńczymi sztukami psów :evil_lol: mam inne wydatki niż zapłata za stratowane zielsko :eviltong: Na jesieni od nowa będziemy orać :p :p Agga napisał(a): Ozzy ale z ciebie rolnik.Jeszcze zaraz powiesz, że polityka też cię interesuje Ozzy sparawdzał czy nikt nie ukradł księzyca i go w zbożu nie schował :evil_lol: Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a): Ozzy sparawdzał czy nikt nie ukradł księzyca i go w zbożu nie schował :evil_lol: STrażnik Ozzy pilnuje. Kiedyś był Strażnik Texsasu. Teraz jest Strażnik Rybnika.:cool3: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):idealkny partner na lata :evil_lol: :evil_lol: już ma plusa otpiera ataki małych wamirów :diabloti: i mame ma miłą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziendoberek Alu a tu jak zykle od rana nagadane:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 evaxon napisał(a):i mame ma miłą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziendoberek Alu a tu jak zykle od rana nagadane:evil_lol: kobieto to Ty się nawet nie zastanawiaj :evil_lol: :evil_lol: same atuty ;) :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):kobieto to Ty się nawet nie zastanawiaj :evil_lol: :evil_lol: same atuty ;) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja to jeszcze za mloda jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja to jeszcze za mloda jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeciez ja ci nie mówie że masz już pędzić do ołtaza :evil_lol: :evil_lol: ale taka okazja dwa razy się nie trafia ;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mam juz kawałek ściany w kafelkach :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: później zrobie foto :lol: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra :evil_lol: Debe :crazyeye: suuuper:evil_lol: rób fote :cool3: u nas oberwanie chmury:cool3: ale wypas :multi: Quote
bos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poniufać i polizać ;) Piesek jak przeleciał to mało co ziarna się nie sypnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak by przeleciał spowrotem to może i na mąkę byś sie załapała.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 bos napisał(a):Jak by przeleciał spowrotem to może i na mąkę byś sie załapała.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pz własnego mielenia ....;)dobrze że to nie rzepak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo byłby olej z 1szego tłoczenia ;) Wiajcie dziewczyny i chłopaki :p U nas nadal skwar :placz: Debe rób szybciutko fotkę z kafelkima :p Ewa , Vectra słusznie prawi :razz: :evil_lol:Ozzy Strażnik Rybnika ;) Quote
Patka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wystarczy wejsc do twojego Topicu Alu i juz mi chłodniej chyba ze śmiechu :cool3: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Patka napisał(a):wystarczy wejsc do twojego Topicu Alu i juz mi chłodniej chyba ze śmiechu :cool3::oops:o rany ...czuję się zakłopotana ...:razz: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Patka napisał(a)::razz: Alez Alu dlaczego :evil_lol::cool3:siakoś tak nie wiem :evil_lol:, bo mi to robi się chłodniej jak włażę do wanny .U Was podobno jutro ma być już chłodniej a potem znowu skwar ....oj szykuje ci się super pogoda na wyjazd ;) Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol:Ozzy Strażnik Rybnika ;) Powinnaś być z niego bardzo dumna. Ubezpiecz go. Quote
Recommended Posts