Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALu ano się narobiło foteczek. Ale jak sie ma takie modela to zdjęcia same sie robią. CO do Rybnika pogadam z payem może się uda na kilka h przyjechać.Pozyjemy zobaczymy. Musze baterie ladować OZZY czeka!!:cool3:

Posted

[quote name='Agga']ALu ano się narobiło foteczek. Ale jak sie ma takie modela to zdjęcia same sie robią. CO do Rybnika pogadam z payem może się uda na kilka h przyjechać.Pozyjemy zobaczymy. Musze baterie ladować OZZY czeka!!:cool3: ;)bo to tak jest jak się ma za mało czasu na spotkanie i :oops:sklerozę , że nie pamieta sie o wszystkim:razz:

Posted

[quote name='Vectra']hej Ala i rodzinko :multi: :multi:
ale superaśne foty :loveu: :loveu: :loveu:

Ala , a kiedy wpadacie do wawy ? :cool3: :cool3: :cool3::cool3:miało być w te lato ale nie wiem czy coś z tego wyniknie bo nasi warszawiacy za pomału chałupe budują :angryy:/ jak tylko pojade na parapetówe to dam znać ;)/

Posted

[quote name='dbsst']siostro bliźniaczko czy ktoś Ci juz mówił że masz bardzo ładnego psa :cool3::shake:jeszcze nikt mi nic takiego nie powiedział :p ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:jeszcze nikt mi nic takiego nie powiedział :p ;)

tak myślałam że będe pierwsza

ja to mam zawsze odkrywcze mysli :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']tak myślałam że będe pierwsza

ja to mam zawsze odkrywcze mysli :lol: :lol: :lol::razz:och bliźniaczko maja ;)na ciebie zawsze można liczyć :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:miało być w te lato ale nie wiem czy coś z tego wyniknie bo nasi warszawiacy za pomału chałupe budują :angryy:/ jak tylko pojade na parapetówe to dam znać ;)/

No mam nadzieje że dasz znać :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']No mam nadzieje że dasz znać :cool3: :cool3::mad:tylko niech oni sie pospieszą z tą wykończeniówką bo na zime skończą :placz: