Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduje, że spotkałam się dziś rodzinką Rydzewskich i Ozzym. No jestem pod jefo wrażeniem CHłopak ma ciałko:cool3: Zdjęć mu napstrykałam, że hoho. Zmniejsze je pożniej i wstawie. Ozzy to istny model. Łagodny i spokojny pies.

Posted

[quote name='Agga']Melduje, że spotkałam się dziś rodzinką Rydzewskich i Ozzym. No jestem pod jefo wrażeniem CHłopak ma ciałko:cool3: Zdjęć mu napstrykałam, że hoho. Zmniejsze je pożniej i wstawie. Ozzy to istny model. Łagodny i spokojny pies.

czekamy :multi:

Posted

[quote name='Agga']Melduje, że spotkałam się dziś rodzinką Rydzewskich i Ozzym. No jestem pod jefo wrażeniem CHłopak ma ciałko:cool3: Zdjęć mu napstrykałam, że hoho. Zmniejsze je pożniej i wstawie. Ozzy to istny model. Łagodny i spokojny pies.:pa rodzinka Rydzewskich spotkała się w Opolu z .......AGGĄ :multi::multi::multi:

Idziemy na spacer

o rany ale mi dogo muli :shake:

Posted

ALu a ty tak po jednej focie bedziesz cykać?:evil_lol: A tak wogóle ALu masz miłego chopa. CIesze się ze poznałam Pana Cezarego. On pasuje do Pani Ali:lol:

Ozzulek pod moim blokiem

Ten to ma łopate

Ozzy olewator

Posted

:mad:po jednej ...jak mi się fota 5 minut ładowała :angryy:
Pani Aggo a Pan PAY to kiedy przyjeżdża , pani Ala pyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

w Opolu spotkaliśmy Panią AGGę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pan karmił Ozziego roślinkami

hahah ALu widze, że się na foty załapałam. Spokojnie ja wam też pstryknęłam fotki.
Pan Pay przyjeżdża w poniedziałek do mnie:loveu:

Posted

Tak waszko ciesze się, że przyjechali. Jakos na chwilkę oderwałam się od tych wszystkich problemów. Jestem zachwycona Ozzym. Alu takiego psa tylko pozazdrościć.