Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta fotka Ozulca jest jeszcze superniejsza w normalnej wielkosci :multi: :multi: :multi:
Teraz pytanko: CZy Ozulec moze zagościc w galerii na mojej stronce w dziale Przyjaciele?
Kfffiatki mniamniuśne :) Zaraz nagram na płytke i zaniose :) Na 100% bedzie tapetka na kompiku :) No bo jaką ja mam to wszyscy sie domyślają...

Posted

[quote name='Pysia']Ta fotka Ozulca jest jeszcze superniejsza w normalnej wielkosci :multi: :multi: :multi:
Teraz pytanko: CZy Ozulec moze zagościc w galerii na mojej stronce w dziale Przyjaciele?
Kfffiatki mniamniuśne :) Zaraz nagram na płytke i zaniose :) Na 100% bedzie tapetka na kompiku :) No bo jaką ja mam to wszyscy sie domyślają...:multi:Pysiu to będzie dla nas zaszczyt jak Ozzulek znajdzie się u Zmoreczek :loveu:

Pysiu jeśli chcesz jakieś foteczki z wystawy to mogę ci posłać , no i w jakim formacie / chociaż moje nie były najlepszej jakości :oops:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Pysiu to będzie dla nas zaszczyt jak Ozzulek znajdzie się u Zmoreczek :loveu:

Pysiu jeśli chcesz jakieś foteczki z wystawy to mogę ci posłać , no i w jakim formacie / chociaż moje nie były najlepszej jakości :oops:/

No to Ozulek za kilka dni zagości u nas :) Mam nadzieje ze w koncu kiedys tez na zywo:mad:
A foteczki chce :) I to jak!! I przestań o tej jakości bo moje fotki zawsze maja taką...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze boki zrywac ;)

Posted

fiuu a ja tu tylko przychodzę i nadrabiam...nie to żebym narzekała :eviltong:

Cudne macie bezludzie :loveu: eh aż zazdraszczam. Muszę kupić porządny koszyk na rower moim psicom i zacząć jeździć do puszczy kampinoskiej.

Ozzy na fotelu wymiata :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']są :sweetCyb:są :sweetCyb:są :sweetCyb:

jajeczka na swoim miejscu :evil_lol::razz:wiedziałam ,że sprawię radośc tymi fotkami :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

łojeja pare godzinek mnie nei bylo a tu tyyyle fotkow:D:D i moj ulubiony Ozzulek fotelowiec jajowiec :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']
I głaszcze sie po jajeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo nam pokazuje ze ma i to jaaaaaaaaakie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ozzy mały zboczeniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dawno nie było sesji fotelowej :p

Aluś jego pozy są niesamowite. A to ostatnie zdjęcie powinnaś wysłać na jakis konkurs. No rewelacja! :-D

Posted

cześć Alu i Ozzulku ! :multi:

u Was zawsze tłoczno , ale jak się pokażą Ozzinkowe jajeczka to ruch jeszcze większy ...:evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Cześć Alu w ten radosny dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi:Cieszkam się z TOBĄ :p