Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ta fotka Ozulca jest jeszcze superniejsza w normalnej wielkosci :multi: :multi: :multi: Teraz pytanko: CZy Ozulec moze zagościc w galerii na mojej stronce w dziale Przyjaciele? Kfffiatki mniamniuśne :) Zaraz nagram na płytke i zaniose :) Na 100% bedzie tapetka na kompiku :) No bo jaką ja mam to wszyscy sie domyślają... Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Pysia']Ta fotka Ozulca jest jeszcze superniejsza w normalnej wielkosci :multi: :multi: :multi: Teraz pytanko: CZy Ozulec moze zagościc w galerii na mojej stronce w dziale Przyjaciele? Kfffiatki mniamniuśne :) Zaraz nagram na płytke i zaniose :) Na 100% bedzie tapetka na kompiku :) No bo jaką ja mam to wszyscy sie domyślają...:multi:Pysiu to będzie dla nas zaszczyt jak Ozzulek znajdzie się u Zmoreczek :loveu: Pysiu jeśli chcesz jakieś foteczki z wystawy to mogę ci posłać , no i w jakim formacie / chociaż moje nie były najlepszej jakości :oops:/ Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Pysiu to będzie dla nas zaszczyt jak Ozzulek znajdzie się u Zmoreczek :loveu: Pysiu jeśli chcesz jakieś foteczki z wystawy to mogę ci posłać , no i w jakim formacie / chociaż moje nie były najlepszej jakości :oops:/ No to Ozulek za kilka dni zagości u nas :) Mam nadzieje ze w koncu kiedys tez na zywo:mad: A foteczki chce :) I to jak!! I przestań o tej jakości bo moje fotki zawsze maja taką...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze boki zrywac ;) Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']ekstra efekt :multi:PIKA te mazy to już deszczyk na 2 osiedlu :razz:/ fotkę robił Kuba :p/ Quote
beria Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Nawet nie próbuję zgadywać o czym śni Ozzy :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 są :sweetCyb:są :sweetCyb:są :sweetCyb: jajeczka na swoim miejscu :evil_lol: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 fiuu a ja tu tylko przychodzę i nadrabiam...nie to żebym narzekała :eviltong: Cudne macie bezludzie :loveu: eh aż zazdraszczam. Muszę kupić porządny koszyk na rower moim psicom i zacząć jeździć do puszczy kampinoskiej. Ozzy na fotelu wymiata :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']są :sweetCyb:są :sweetCyb:są :sweetCyb: jajeczka na swoim miejscu :evil_lol::razz:wiedziałam ,że sprawię radośc tymi fotkami :multi::multi::multi: Quote
Marta Chmielewska Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dawno nie było sesji fotelowej :p Boziu jaka rozkosz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] łojeja pare godzinek mnie nei bylo a tu tyyyle fotkow:D:D i moj ulubiony Ozzulek fotelowiec jajowiec :loveu: :multi: Quote
LAZY Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ozzulec spi fantastycznie, taki powykręcany z radosci:) Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I głaszcze sie po jajeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo nam pokazuje ze ma i to jaaaaaaaaakie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teba Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Pysia'] I głaszcze sie po jajeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo nam pokazuje ze ma i to jaaaaaaaaakie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ozzy mały zboczeniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :o:o o rany ile fotek :o slicznych ozzulkowych fotek :):):) Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dawno nie było sesji fotelowej :p Aluś jego pozy są niesamowite. A to ostatnie zdjęcie powinnaś wysłać na jakis konkurs. No rewelacja! :-D Quote
Alka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 cześć Alu i Ozzulku ! :multi: u Was zawsze tłoczno , ale jak się pokażą Ozzinkowe jajeczka to ruch jeszcze większy ...:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć Alu w ten radosny dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Cześć Alu w ten radosny dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi:Cieszkam się z TOBĄ :p Quote
Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 my takze sie cieszymy :cool3: z kilku powodów :lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Patka']my takze sie cieszymy :cool3: z kilku powodów :lol:;)przede wszystkim chyba z powrotu na Dogo :razz: Quote
Recommended Posts