Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']jezyk mu lata, lata jak lopata :p Dobranoc Alu-Chorowitku :bye: Badz grzeczna dziewczynka i wyzdrowiej do jutra! ;);)Kasiu już prawie zdrowa jestem .Dobranoc:p Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu - to tegoroczne???:crazyeye: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']Alu - to tegoroczne???:crazyeye::pdzisiejsze świezo focone na bezludziu Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdzisiejsze świezo focone na bezludziu ja mam w ogródku te fiołki trójbarwne, ale gdzie im do kwitnienia:shake: jeszcze teraz, jak leje i jest zimnica - dzisiaj w nocy tylko +3 Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 śliczna przyroda :multi: W drodze na bezludzie:p Ozinek chce się przesiąść za kierowicę? :razz: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']ja mam w ogródku te fiołki trójbarwne, ale gdzie im do kwitnienia:shake: jeszcze teraz, jak leje i jest zimnica - dzisiaj w nocy tylko +3 na bezludziu jest ich całe mnóstwo :razz: a to trochę niewyraźne ale Ozzy mówi Dogobranoc :p Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']na bezludziu jest ich całe mnóstwo :razz: a to trochę niewyraźne ale Ozzy mówi Dogobranoc :p Dobranoc :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hahahaha jaki luxus :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zaba14 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 kurcze, ale wy macie fajnie z tym combi :) aż wam zazdroszcze, u nas niestety jest butla z gazem i nie ma mowy żeby psa przewozic w tym bagazniku np. bez transporterka i rudy musi jezdzic zemną na tylniej kanapie, tzn. on na ziemi :evil_lol: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dzień doberek :) mamy ładny :cool3: jaka sytuacja na froncie? Łóżeczko czy spacerek? Mam nadzioeję, że to drugie :) :evil_lol: jaka otchłań :-o Quote
Patka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hej Ale Ozzy wygląda na szczęśliwegopsa aż milo popatrzeć (popisac słabo, bo sieci brak) Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 WITAM Wiosennie i w dobrym samopoczuciu :p[SIZE=2] My już dziś z Ozzulkiem po godzinnym spacerku do lasku i na tor przeszkód koło szkoły / Ozzy skacze przez murki , no narazie naskakuje na murek i zeskakuje ale on się wyćwiczy :p/ Ja już sobie nie wyobrażam innego auta jak kombi , bo tam rzeczywiście pies ma luxus , rozłożone posłanko/ miękką podusię / , zabaweczka no i jest zapięty do szelek , więc nie przejdzie do przodu .Jak jeździł na kanapie to co chwila TZta szmyrał jęzorem po twarzy , chciał się przesiadać i ten kto z nim siedział wysiadał jak po biegu maratońskim wykończony trzymaniem go :angryy:. A to Mordeczka na Dzień Dobry Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Patka']piekna zdolna mordka :loveu::multi::multi::multi:Patka jesteś :multi:co z tą waszą siecią / :razz:jesteś w pracy /co u was i Lilith i kociaków , jak się mieszka , pisz szybciutko :p Quote
Basia&Safi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 sliczna ta mordeczka :):):) widze ozzulek to oczko w glowie mamusi i tatusia :):):): Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 mORDECZKA!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ucałować :calus: :buzi: :loveu: Quote
Cimi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ja już sobie nie wyobrażam innego auta jak kombi , bo tam rzeczywiście pies ma luxus , rozłożone posłanko/ miękką podusię / , zabaweczka no i jest zapięty do szelek , więc nie przejdzie do przodu .Jak jeździł na kanapie to co chwila TZta szmyrał jęzorem po twarzy , chciał się przesiadać i ten kto z nim siedział wysiadał jak po biegu maratońskim wykończony trzymaniem go :angryy:. To ja mam psa obserwatora :lol:. Siedzi na kanapie tylko po lewej stronie i jest obojętne czy tam ktoś siedzi to wejdzie na niego bo lewa strona jest jej :lol:. U nas gorzej z wyjściem auta jak jest się elagancko ubranym, bo jest się w kłakach :evil_lol:. Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 zamkne oczy to mnie nie zobaczą :p widzę Was Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Pysiooo taki sliicznyy :angel::buzi: i jaki szczesliwy. Kombi dobra rzecz :fadein: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 gdzybym mogła, to bym tego pycholka wytarmosiła i wycałowała :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Cola']gdzybym mogła, to bym tego pycholka wytarmosiła i wycałowała :loveu: :loveu: :p Cola , ale ja nie bronię ;) Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Saba to siedzi na tylnym siedzeniu i nic jej nie rusza :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']Saba to siedzi na tylnym siedzeniu i nic jej nie rusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niechby kto spróbował ;) Quote
Recommended Posts