Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']jezyk mu lata, lata jak lopata :p

Dobranoc Alu-Chorowitku :bye:
Badz grzeczna dziewczynka i wyzdrowiej do jutra! ;);)Kasiu już prawie zdrowa jestem .Dobranoc:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdzisiejsze świezo focone na bezludziu
ja mam w ogródku te fiołki trójbarwne, ale gdzie im do kwitnienia:shake:
jeszcze teraz, jak leje i jest zimnica - dzisiaj w nocy tylko +3

Posted

[quote name='aga1215']ja mam w ogródku te fiołki trójbarwne, ale gdzie im do kwitnienia:shake:
jeszcze teraz, jak leje i jest zimnica - dzisiaj w nocy tylko +3 na bezludziu jest ich całe mnóstwo :razz:

a to trochę niewyraźne ale Ozzy mówi Dogobranoc :p

Posted

kurcze, ale wy macie fajnie z tym combi :) aż wam zazdroszcze, u nas niestety jest butla z gazem i nie ma mowy żeby psa przewozic w tym bagazniku np. bez transporterka i rudy musi jezdzic zemną na tylniej kanapie, tzn. on na ziemi :evil_lol:

Posted

Dzień doberek :) mamy ładny :cool3: jaka sytuacja na froncie? Łóżeczko czy spacerek? Mam nadzioeję, że to drugie :)

:evil_lol: jaka otchłań :-o

Posted

WITAM Wiosennie i w dobrym samopoczuciu :p[SIZE=2]
My już dziś z Ozzulkiem po godzinnym spacerku do lasku i na tor przeszkód koło szkoły / Ozzy skacze przez murki , no narazie naskakuje na murek i zeskakuje ale on się wyćwiczy :p/

Ja już sobie nie wyobrażam innego auta jak kombi , bo tam rzeczywiście pies ma luxus , rozłożone posłanko/ miękką podusię / , zabaweczka no i jest zapięty do szelek , więc nie przejdzie do przodu .Jak jeździł na kanapie to co chwila TZta szmyrał jęzorem po twarzy , chciał się przesiadać i ten kto z nim siedział wysiadał jak po biegu maratońskim wykończony trzymaniem go :angryy:.

A to Mordeczka na Dzień Dobry

Posted

[quote name='Patka']piekna zdolna mordka :loveu::multi::multi::multi:Patka jesteś :multi:co z tą waszą siecią / :razz:jesteś w pracy /co u was i Lilith i kociaków , jak się mieszka , pisz szybciutko :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ja już sobie nie wyobrażam innego auta jak kombi , bo tam rzeczywiście pies ma luxus , rozłożone posłanko/ miękką podusię / , zabaweczka no i jest zapięty do szelek , więc nie przejdzie do przodu .Jak jeździł na kanapie to co chwila TZta szmyrał jęzorem po twarzy , chciał się przesiadać i ten kto z nim siedział wysiadał jak po biegu maratońskim wykończony trzymaniem go :angryy:.

To ja mam psa obserwatora :lol:. Siedzi na kanapie tylko po lewej stronie i jest obojętne czy tam ktoś siedzi to wejdzie na niego bo lewa strona jest jej :lol:. U nas gorzej z wyjściem auta jak jest się elagancko ubranym, bo jest się w kłakach :evil_lol:.