Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']Remont chyba na 90%..prawie niczego nie ma i duuużo rzeczy nie widac :placz:oho tylko żeby nas nie ,,wybielili''bo się potem jak Kargule i Pawlaki po świecie będziemy szukać :p

wstawiam tę emotkę bo mam tylko 1 :p

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Widać,że męcząca jest ta gra w piłke:cool3: A dlaczego on ma czerwoną gumeczke na szelkach?:roll::pżeby go nie zauroczyli / czyli czerwony kolor odpędza złe moce:p/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oho tylko żeby nas nie ,,wybielili''bo się potem jak Kargule i Pawlaki po świecie będziemy szukać :p

wstawiam tę emotkę bo mam tylko 1 :p

haha dobre..ale długo się nie szukali :lol:

Posted

[quote name='Cola']zgubić się nie zgubimy, a jak się nam uda zgubić to się znajdziemy..tak jak oni :evil_lol:

:p:p:p/ cholender nie mam innej emotki /

Posted

:cool3: :loveu: :roll: :cool1: :mad: :-o :multi: :shake: :oops: :crazyeye: :razz: :p :eviltong: :placz: :angryy: :diabloti: ;) itd....:)ja też mam wszystkie:):evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']:cool3: :loveu: :roll: :cool1: :mad: :-o :multi: :shake: :oops: :crazyeye: :razz: :p :eviltong: :placz: :angryy: :diabloti: ;) itd....:)ja też mam wszystkie:):evil_lol:to dlaczego ja nie mam ....../ kurde nawet popłakać nie mam jak/

Posted

[quote name='dealer']uch...nic wiecej zrobic nie moge... a wiesz Alicjo miła ..wczoraj amastafek bardzo podobny do Ozzulka pogryzł Dealera:(przykro bardzo , ale to nie mógł być Ozzy on boxie koffa

a tak serio to co z Dilim ?

Posted

Agnieszko :crazyeye: jak to pogryzł:crazyeye: co z Dilerkiem ??jak si emiewa?? wszystko oki??:shake: jezu biedaczek buziaczek w fafelki od cioci Ewy :razz: a jako ze to galeria Ozzulka to Alu ucaluj tez klocka ode mni e:D:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']Agnieszko :crazyeye: jak to pogryzł:crazyeye: co z Dilerkiem ??jak si emiewa?? wszystko oki??:shake: jezu biedaczek buziaczek w fafelki od cioci Ewy :razz: a jako ze to galeria Ozzulka to Alu ucaluj tez klocka ode mni e:D:cool3:ide uślinić Ozzulka :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przykro bardzo , ale to nie mógł być Ozzy on boxie koffa

a tak serio to co z Dilim ?

ja nie smiałam nawet zasugerowac ze to Ozzy ło matko niech mnie reka boska broni!!!:)

na karku ma slady jak po ataku wampira...no i juz dzis zobaczyłam ze cała moja praca poszła na marne. tzn, moze pamietasz ze mialam problem z Dilim i innymi psami? kastracja i ciezka praca przyniosły naprawde niesamowite efekty:) a dzis po spacerze wróciłam z wyrwanymi rekami i zdartym głosem i przekonaniem ze mam nie Dilera a Kilera...

Posted

Dzieńdoberek.... nie wiem czemu nie masz emotek bo ja mam wszystkie :eviltong:

Ozzulek jako piłkarz na pewno by lepiej zagrał niz ta nasza "reprezentacja" - jestem pewna - no i tak ślicznie sie cieszy

bardzo mi sie ta fota podoba :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Gosiek']Dzieńdoberek.... nie wiem czemu nie masz emotek bo ja mam wszystkie :eviltong:

Ozzulek jako piłkarz na pewno by lepiej zagrał niz ta nasza "reprezentacja" - jestem pewna - no i tak ślicznie sie cieszy

bardzo mi sie ta fota podoba :multi::multi::multi:
Mnie też ;) On ma tutaj taka paszcze ze az dziw ze piłki jeszcze nie połknął :evil_lol: