Cola Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witam :) Obejrzałam wszystki zaległe foteczki kluseczki Ozzulcowej :loveu: :loveu: miodzio i ten jęzorek :razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 WITAM , nareszcie Dogo działa Tylko czy u was są też same napisy , bo ja nie mam emotek i tak jakoś jak w czasie remontu Quote
Cola Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Remont chyba na 90%..prawie niczego nie ma i duuużo rzeczy nie widac :placz: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']Remont chyba na 90%..prawie niczego nie ma i duuużo rzeczy nie widac :placz:oho tylko żeby nas nie ,,wybielili''bo się potem jak Kargule i Pawlaki po świecie będziemy szukać :p wstawiam tę emotkę bo mam tylko 1 :p Quote
KaRa_ Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Widać,że męcząca jest ta gra w piłke:cool3: A dlaczego on ma czerwoną gumeczke na szelkach?:roll: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Widać,że męcząca jest ta gra w piłke:cool3: A dlaczego on ma czerwoną gumeczke na szelkach?:roll::pżeby go nie zauroczyli / czyli czerwony kolor odpędza złe moce:p/ Quote
Cola Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oho tylko żeby nas nie ,,wybielili''bo się potem jak Kargule i Pawlaki po świecie będziemy szukać :p wstawiam tę emotkę bo mam tylko 1 :p haha dobre..ale długo się nie szukali :lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']haha dobre..ale długo się nie szukali :lol::pczyli jest szansa że i my sie nie pogubimy Quote
Cola Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 zgubić się nie zgubimy, a jak się nam uda zgubić to się znajdziemy..tak jak oni :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Cola']zgubić się nie zgubimy, a jak się nam uda zgubić to się znajdziemy..tak jak oni :evil_lol: :p:p:p/ cholender nie mam innej emotki / Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p:p:p/ cholender nie mam innej emotki / a ja mam wszystkie :niewiem: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']a ja mam wszystkie :niewiem:PIKA nie dobijaj mnie ja mam 1:p Quote
agbar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :cool3: :loveu: :roll: :cool1: :mad: :-o :multi: :shake: :oops: :crazyeye: :razz: :p :eviltong: :placz: :angryy: :diabloti: ;) itd....:)ja też mam wszystkie:):evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='dealer']:cool3: :loveu: :roll: :cool1: :mad: :-o :multi: :shake: :oops: :crazyeye: :razz: :p :eviltong: :placz: :angryy: :diabloti: ;) itd....:)ja też mam wszystkie:):evil_lol:to dlaczego ja nie mam ....../ kurde nawet popłakać nie mam jak/ Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 dealer napisał(a):popłakam za ciebie:):-( :-( :-( :-( :-( :-(nie widzę :p Quote
agbar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 uch...nic wiecej zrobic nie moge... a wiesz Alicjo miła ..wczoraj amastafek bardzo podobny do Ozzulka pogryzł Dealera:( Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 haha biedna Ala :eviltong: a ja mam wszystkie ale dogo strasznie dzis chodzilo :angryy: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='dealer']uch...nic wiecej zrobic nie moge... a wiesz Alicjo miła ..wczoraj amastafek bardzo podobny do Ozzulka pogryzł Dealera:(przykro bardzo , ale to nie mógł być Ozzy on boxie koffa a tak serio to co z Dilim ? Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Agnieszko :crazyeye: jak to pogryzł:crazyeye: co z Dilerkiem ??jak si emiewa?? wszystko oki??:shake: jezu biedaczek buziaczek w fafelki od cioci Ewy :razz: a jako ze to galeria Ozzulka to Alu ucaluj tez klocka ode mni e:D:cool3: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='evaxon']Agnieszko :crazyeye: jak to pogryzł:crazyeye: co z Dilerkiem ??jak si emiewa?? wszystko oki??:shake: jezu biedaczek buziaczek w fafelki od cioci Ewy :razz: a jako ze to galeria Ozzulka to Alu ucaluj tez klocka ode mni e:D:cool3:ide uślinić Ozzulka :p Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ide uślinić Ozzulka :p tylko tak porzadnie:cool3: hehehe a moja Tigierka dzis ma sensacje zołądkowe:shake: Quote
agbar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']przykro bardzo , ale to nie mógł być Ozzy on boxie koffa a tak serio to co z Dilim ? ja nie smiałam nawet zasugerowac ze to Ozzy ło matko niech mnie reka boska broni!!!:) na karku ma slady jak po ataku wampira...no i juz dzis zobaczyłam ze cała moja praca poszła na marne. tzn, moze pamietasz ze mialam problem z Dilim i innymi psami? kastracja i ciezka praca przyniosły naprawde niesamowite efekty:) a dzis po spacerze wróciłam z wyrwanymi rekami i zdartym głosem i przekonaniem ze mam nie Dilera a Kilera... Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Dzieńdoberek.... nie wiem czemu nie masz emotek bo ja mam wszystkie :eviltong: Ozzulek jako piłkarz na pewno by lepiej zagrał niz ta nasza "reprezentacja" - jestem pewna - no i tak ślicznie sie cieszy bardzo mi sie ta fota podoba :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek']Dzieńdoberek.... nie wiem czemu nie masz emotek bo ja mam wszystkie :eviltong: Ozzulek jako piłkarz na pewno by lepiej zagrał niz ta nasza "reprezentacja" - jestem pewna - no i tak ślicznie sie cieszy bardzo mi sie ta fota podoba :multi::multi::multi: Mnie też ;) On ma tutaj taka paszcze ze az dziw ze piłki jeszcze nie połknął :evil_lol: Quote
Recommended Posts