Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:Cieszkam się z TOBĄ :p [quote name='Patka']my takze sie cieszymy :cool3: z kilku powodów :lol:czesc dziewczynki :)

a co Wam tak wszystkim wesolo? u mnie jakos tak zwyczajnie... a tez bym chciala sie pocieszyc troszke :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']czesc dziewczynki :)

a co Wam tak wszystkim wesolo? u mnie jakos tak zwyczajnie... a tez bym chciala sie pocieszyc troszke :oops::multi:ludziska wracają na dogo , pieski do domu przywoza nowe , sama radocha tylko głupio że dopiero poniedziałeki cały tydzień do pracy trzeba :cool3:

Posted

dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi:

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi::evil_lol::evil_lol:no to trzeba to opić :evil_lol:
:chlup::chlup::chlup:

Posted

evaxon napisał(a):
dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi:

No to teraz będziesz szaleć :) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dołącze się :) :multi: :multi: :multi: :multi: tym bardziej że mam powód :) :multi: :multi: :multi: :multi:

Cosik na dla wszystkich :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra

Posted

zdjęcia mamy i coś tu damy :p

i mam przykrą wiadomość ....wczoraj umarła na śmierć Ozzulkowa piłeczka :placz: jutro muszę kupić nową :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Wyrazy wspólczucia dla Ozzulka...:-(:razz:dziękujemy ...leży właśnie obok na fotelu ;)

i jeszcze kilka nowych figur gimnastycznych;)

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Rydzewscy :) Drzewa takie piekne a ja mam niemca bo ciagle zapominam zabrac aparat ze sobą...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszym wieku to już normalne że takich amantów mamy ;)

Posted

Jesteśmy:multi:
Zaliczyliśmy najpierw samotny spacerek a w drodze powrotnej spotkaliśmy Tuffcia z Alą i piłeczką :pi poszliśmy jeszcze z nimi .Cały spacerek Ozzy biegał bez smyczy i był bardzo grzeczny:p
Ani jedna Ala nie wzięła aparatu:evil_lol:

a tu jeszcze fotki z soboty

Posted

[quote name='basiulka22tychy']pileczka wszedzie pileczki :cool3::cool3:a czytałaś ze Ozzulkowa piłeczka umarła na śmierć :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Rydzewscy :) Drzewa takie piekne a ja mam niemca bo ciagle zapominam zabrac aparat ze sobą...:evil_lol:
:crazyeye: Pysiu - co Ty masz????
biedna piłeczka :-( - nasze som same takie;) - takie najlepsze do noszenia:oops: