Teklunia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:Cieszkam się z TOBĄ :p [quote name='Patka']my takze sie cieszymy :cool3: z kilku powodów :lol:czesc dziewczynki :) a co Wam tak wszystkim wesolo? u mnie jakos tak zwyczajnie... a tez bym chciala sie pocieszyc troszke :oops: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Teklunia']czesc dziewczynki :) a co Wam tak wszystkim wesolo? u mnie jakos tak zwyczajnie... a tez bym chciala sie pocieszyc troszke :oops::multi:ludziska wracają na dogo , pieski do domu przywoza nowe , sama radocha tylko głupio że dopiero poniedziałeki cały tydzień do pracy trzeba :cool3: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi::evil_lol::evil_lol:no to trzeba to opić :evil_lol: :chlup::chlup::chlup: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dołącze się :) :multi: :multi: :multi: :multi: tym bardziej że mam powód :) :multi: :multi: :multi: :multi: Cosik na dla wszystkich :) Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 evaxon napisał(a):dziendoberek :D przyszlam sie pocieszyc razem z wami :multi: ja tez mam powod:cool3: moj brat dostal wize:multi: 4miesiace mam pokoik i komputerek tylko dla siebie :multi: No to teraz będziesz szaleć :) :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dołącze się :) :multi: :multi: :multi: :multi: tym bardziej że mam powód :) :multi: :multi: :multi: :multi: Cosik na dla wszystkich :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witamy Ozzulka!!! po nadrobieniu zaległości stwierdzam, że nadaje się na gimnastyka...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :evil_lol: teraz tylko czekam na czerwiec i na to zeby mu pomachac w oknie :evil_lol: Sylwia rower jest suuper:lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 zdjęcia mamy i coś tu damy :p i mam przykrą wiadomość ....wczoraj umarła na śmierć Ozzulkowa piłeczka :placz: jutro muszę kupić nową :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='AlKil']Wyrazy wspólczucia dla Ozzulka...:-(:razz:dziękujemy ...leży właśnie obok na fotelu ;) i jeszcze kilka nowych figur gimnastycznych;) Quote
agbar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hmmmm...a my mamy taką słaba reprezentację piłki noznej...może by tak Ozzulca zaprotegowac?:) pozdrawiamy Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] haha a doopka caly czas w gorze :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A może to konik polny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='anetta']Mala szarancza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko to taka mięsozerna szarańcza ;) Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witajcie Rydzewscy :) Drzewa takie piekne a ja mam niemca bo ciagle zapominam zabrac aparat ze sobą...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie Rydzewscy :) Drzewa takie piekne a ja mam niemca bo ciagle zapominam zabrac aparat ze sobą...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszym wieku to już normalne że takich amantów mamy ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A my teraz uciekamy na spacerek ;) nooo pięęęęęknie, ja tu wchodze zeby sie grzecznie przywitac, a tu doopka na wejsciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Jesteśmy:multi: Zaliczyliśmy najpierw samotny spacerek a w drodze powrotnej spotkaliśmy Tuffcia z Alą i piłeczką :pi poszliśmy jeszcze z nimi .Cały spacerek Ozzy biegał bez smyczy i był bardzo grzeczny:p Ani jedna Ala nie wzięła aparatu:evil_lol: a tu jeszcze fotki z soboty Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy']pileczka wszedzie pileczki :cool3::cool3:a czytałaś ze Ozzulkowa piłeczka umarła na śmierć :placz::placz::placz: Quote
aga1215 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie Rydzewscy :) Drzewa takie piekne a ja mam niemca bo ciagle zapominam zabrac aparat ze sobą...:evil_lol: :crazyeye: Pysiu - co Ty masz???? biedna piłeczka :-( - nasze som same takie;) - takie najlepsze do noszenia:oops: Quote
Recommended Posts