Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
haha, Kasiu, a wiesz ,że ja często Tuffciowi wącham łapeczki ?:oops:

Przy najbliższych odwiedzinach damy do obwąchania Ozzinkowe i Tuffciowe :razz:
Alu, ja namietnie wacham Tenowe stópki :oops:

Posted

[quote name='Alka']

a co to Pańcio robi Ozzulkowi :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzyma za łapska żeby nauczyć go kopać piłkę :evil_lol:a tak faktycznie to nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']jeeeeeeeeee mi sie wydaje czy nowa pileczka :cool3::shake:jeszcze stara /zdjęcia dzień przed śmiercią :razz:/nowej jeszcze nie mamy

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Jak ojciec z synem :evil_lol: Aluś ja się u ciebie boję zobaczyć ile mam do nadrobienia :placz: Strach się bać :shake:

Posted

[quote name='mmbbaj']Jak ojciec z synem :evil_lol: Aluś ja się u ciebie boję zobaczyć ile mam do nadrobienia :placz: Strach się bać :shake::p ale dużo fotek jest ;)

Posted

A Ozzy zapylał na bosaka po mokrej trawie :evil_lol: I mu lapki zafarbowaly na zielono :evil_lol:

[quote name='Alka']a co się stało ,że takie foty "poruszone" wyszły?

bo to Ozzy w ruchu mial byc :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']czyli sesje zdjęciową można zatytułować Halucynacje z Ozzym lub Haluny Ozulca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie .
Foty miały iść do kosza bo robione były psim pędem :evil_lol:ale ze były fajne ujęcia to takie byle jakie zostawiłam :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie .
Foty miały iść do kosza bo robione były psim pędem :evil_lol:ale ze były fajne ujęcia to takie byle jakie zostawiłam :p

no i dobrze, że możemy oglądać szalonego Ozza po brofcach albo i nie i tak samo będzie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']no i dobrze, że możemy oglądać szalonego Ozza po brofcach albo i nie i tak samo będzie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten co nie wypił będzie miał miłe wrażenia a ten co wypił więcej nie wypije:evil_lol::evil_lol::evil_lol: