Teklunia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Alka napisał(a):haha, Kasiu, a wiesz ,że ja często Tuffciowi wącham łapeczki ?:oops: Przy najbliższych odwiedzinach damy do obwąchania Ozzinkowe i Tuffciowe :razz:Alu, ja namietnie wacham Tenowe stópki :oops: Quote
Basia&Safi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 jeeeeeeeeee mi sie wydaje czy nowa pileczka :cool3: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Alka'] a co to Pańcio robi Ozzulkowi :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzyma za łapska żeby nauczyć go kopać piłkę :evil_lol:a tak faktycznie to nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeeeeeeeeee mi sie wydaje czy nowa pileczka :cool3::shake:jeszcze stara /zdjęcia dzień przed śmiercią :razz:/nowej jeszcze nie mamy Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak ojciec z synem :evil_lol: Aluś ja się u ciebie boję zobaczyć ile mam do nadrobienia :placz: Strach się bać :shake: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Jak ojciec z synem :evil_lol: Aluś ja się u ciebie boję zobaczyć ile mam do nadrobienia :placz: Strach się bać :shake::p ale dużo fotek jest ;) Quote
KaRa_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Piłka Ozziego goni? czy może uczy się ogonem odbijac?:lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 mam jeszcze kilka ale sa trochę niewyraźne i poruszone więc proszę patrzeć z przymrózeniem oka :evil_lol: Quote
Alka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a co się stało ,że takie foty "poruszone" wyszły? miałaś cosik przestawione w aparciku ?;) Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A Ozzy zapylał na bosaka po mokrej trawie :evil_lol: I mu lapki zafarbowaly na zielono :evil_lol: [quote name='Alka']a co się stało ,że takie foty "poruszone" wyszły? bo to Ozzy w ruchu mial byc :evil_lol: Quote
anetta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to pilka http://images1.fotosik.pl/64/76dkcujhlzy3n0n0.jpg :evil_lol: i sie zastanawialam gdzie glowa hahaha :lol: Quote
agabass Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 czyli sesje zdjęciową można zatytułować Halucynacje z Ozzym lub Haluny Ozulca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='agabass']czyli sesje zdjęciową można zatytułować Halucynacje z Ozzym lub Haluny Ozulca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie . Foty miały iść do kosza bo robione były psim pędem :evil_lol:ale ze były fajne ujęcia to takie byle jakie zostawiłam :p Quote
agabass Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie . Foty miały iść do kosza bo robione były psim pędem :evil_lol:ale ze były fajne ujęcia to takie byle jakie zostawiłam :p no i dobrze, że możemy oglądać szalonego Ozza po brofcach albo i nie i tak samo będzie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='agabass']no i dobrze, że możemy oglądać szalonego Ozza po brofcach albo i nie i tak samo będzie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten co nie wypił będzie miał miłe wrażenia a ten co wypił więcej nie wypije:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 hahaha ale jak sie zmruży oczy to całkiem wyraźne te fotki sie robią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts