Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz:

och ala ala ja jak zwykle pieszczotliwie ozziego nazywam kluchem a ty juz ze ja ciebie :eviltong: ja cie kocham przecie, nawet bym nie smiała :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']och ala ala ja jak zwykle pieszczotliwie ozziego nazywam kluchem a ty juz ze ja ciebie :eviltong: ja cie kocham przecie, nawet bym nie smiała :cool3::oops:......:razz:........no dobra wybaczam ;)

Posted

[quote name='Pysia']:eviltong: Mogę tak pisać bo on tutaj nigdy w życiu nie zajrzy :evil_lol: Znowu mam ć,ę,ó ...Nie wiem jak to się dzieje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia mój Tz się zawstydził :razz:

słuchaj a może twojemu po prostu siwe wypadają :razz:i dlatego nie jest szpakowaty :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Witaj Alu ;) ...

Ja jestem kulturalny i najpierw się witam, a nie odrazu z pretensjami wyskakuje :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ...a o co chciałbyś mieć do mnie pretensje / to ja stałam w sobote pod skrzynką na listy w sukni i z kwiatami i prezentem :angryy::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a o co chciałbyś mieć do mnie pretensje / to ja stałam w sobote pod skrzynką na listy w sukni i z kwiatami i prezentem :angryy::evil_lol:/

Ty świadkiem miałaś być, Ciebie zaproszenia nie dotyczą :eviltong: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ty świadkiem miałaś być, Ciebie zaproszenia nie dotyczą :eviltong: ...tylko :mad:limuzyny nikt po mnie nie posłal :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia mój Tz się zawstydził :razz:

słuchaj a może twojemu po prostu siwe wypadają :razz:i dlatego nie jest szpakowaty :razz:

Moze...Dzisiaj policzyłam mu siwe włosy i ma aż....11 :evil_lol: A wszystkich 1111 :evil_lol: Kurcze tylko jak sie spotkamy to mu tego nie mowcie :oops:

Posted

[quote name='Pysia']Moze...Dzisiaj policzyłam mu siwe włosy i ma aż....11 :evil_lol: A wszystkich 1111 :evil_lol: Kurcze tylko jak sie spotkamy to mu tego nie mowcie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:policzymy komisyjnie :razz:

To poprzynudzam wam jeszcze przyrodą / mam dużo :evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Witaj Alu :multi: :razz:
Widzę ze Cię napadł nastrój by piękna przyrodę fotografować :cool3:
Tylko gdzie ozzulasek :mad: :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Witaj Alu :multi: :razz:
Widzę ze Cię napadł nastrój by piękna przyrodę fotografować :cool3:
Tylko gdzie ozzulasek :mad: :evil_lol: :lol:no jak gdzie :evil_lol:na fotelu ;)