madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz: och ala ala ja jak zwykle pieszczotliwie ozziego nazywam kluchem a ty juz ze ja ciebie :eviltong: ja cie kocham przecie, nawet bym nie smiała :cool3: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']och ala ala ja jak zwykle pieszczotliwie ozziego nazywam kluchem a ty juz ze ja ciebie :eviltong: ja cie kocham przecie, nawet bym nie smiała :cool3::oops:......:razz:........no dobra wybaczam ;) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Pysia']:eviltong: Mogę tak pisać bo on tutaj nigdy w życiu nie zajrzy :evil_lol: Znowu mam ć,ę,ó ...Nie wiem jak to się dzieje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia mój Tz się zawstydził :razz: słuchaj a może twojemu po prostu siwe wypadają :razz:i dlatego nie jest szpakowaty :razz: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Witaj Alu ;) ... Ja jestem kulturalny i najpierw się witam, a nie odrazu z pretensjami wyskakuje :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witaj Alu ;) ... Ja jestem kulturalny i najpierw się witam, a nie odrazu z pretensjami wyskakuje :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ...a o co chciałbyś mieć do mnie pretensje / to ja stałam w sobote pod skrzynką na listy w sukni i z kwiatami i prezentem :angryy::evil_lol:/ Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a o co chciałbyś mieć do mnie pretensje / to ja stałam w sobote pod skrzynką na listy w sukni i z kwiatami i prezentem :angryy::evil_lol:/ Ty świadkiem miałaś być, Ciebie zaproszenia nie dotyczą :eviltong: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty świadkiem miałaś być, Ciebie zaproszenia nie dotyczą :eviltong: ...tylko :mad:limuzyny nikt po mnie nie posłal :cool1: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tylko :mad:limuzyny nikt po mnie nie posłal :cool1: A to już wina Dagi :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']A to już wina Dagi :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ...:pno to ja teraz chętnie zobaczę fotki z waszego ślubu :razz: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno to ja teraz chętnie zobaczę fotki z waszego ślubu :razz: Fotograf nie dotarł :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Fotograf nie dotarł :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...:mad:to proszę zrobić powtórkę :p Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 wooooooooowwwwww jakie piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Witaj Alus Oglądnęłam zdjatka i zatkalo mnie z wrazenia jakie wy tam na tym Śląsku macie piekne tereny:crazyeye: :loveu: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia mój Tz się zawstydził :razz: słuchaj a może twojemu po prostu siwe wypadają :razz:i dlatego nie jest szpakowaty :razz: Moze...Dzisiaj policzyłam mu siwe włosy i ma aż....11 :evil_lol: A wszystkich 1111 :evil_lol: Kurcze tylko jak sie spotkamy to mu tego nie mowcie :oops: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Pysia']Moze...Dzisiaj policzyłam mu siwe włosy i ma aż....11 :evil_lol: A wszystkich 1111 :evil_lol: Kurcze tylko jak sie spotkamy to mu tego nie mowcie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:policzymy komisyjnie :razz: To poprzynudzam wam jeszcze przyrodą / mam dużo :evil_lol:/ Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Witaj Alu :multi: :razz: Widzę ze Cię napadł nastrój by piękna przyrodę fotografować :cool3: Tylko gdzie ozzulasek :mad: :evil_lol: :lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wszystkie są piekne ale to niebo... Super :multi: Kocham błekit :loveu: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Witaj Alu :multi: :razz: Widzę ze Cię napadł nastrój by piękna przyrodę fotografować :cool3: Tylko gdzie ozzulasek :mad: :evil_lol: :lol:no jak gdzie :evil_lol:na fotelu ;) Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no jak gdzie :evil_lol:na fotelu ;) O jest :cool3: :cool3: Szkrabek mały :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ozzuleczku, a co Ty tak zmarszczyłeś czółko? :cool3: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ozzuleczku, a co Ty tak zmarszczyłeś czółko? :cool3: Zastanawia sie nad sensem zycia ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Pysia napisał(a):Zastanawia sie nad sensem zycia ;) A może Ozzy się zakochał? :cool3: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A może Ozzy się zakochał? :cool3: Ciekawe w kim.... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:policzymy komisyjnie :razz: To poprzynudzam wam jeszcze przyrodą / mam dużo :evil_lol:/ ja sie chyba tam do was do tego rynika przejade, jak tam jest tak ładnie :cool3: Quote
Recommended Posts