e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 spacerkowy Ozzulek :multi: haha a mi len minol i zaraz sie wybieram do lasu na spacer z Tigra:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: Pysiu - co Ty masz???? biedna piłeczka :-( - nasze som same takie;) - takie najlepsze do noszenia:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Altzhaimera czy jak się tego Niemca pisze to nie wiem :evil_lol: Aga on nosił piłeczkę a znaczy to co pozostało ale dziwił się ze mu się nie turla :razz: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć Aluś :multi: a tu Ozzy na jednej lapie popyla? :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Aluś :multi: a tu Ozzy na jednej lapie popyla? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama nie wiem jak on cwałował :evil_lol:więc pomimo ze fotka fatalnej jakości to ją wrzuciłam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ozzuś akrobata :loveu: Alu szybciutko po nową piłeczkę :mad: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='malawaszka']Ozzuś akrobata :loveu: Alu szybciutko po nową piłeczkę :mad::cool1:jutro zasuwam po piłkę , bo mi dziecię markotne leży :razz: Quote
agabass Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ach ten Ozaldo, Ozaldinio zwodowy zawodnik pierwszej ligi brawo pytanie tylko ile goli strzelił Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='agabass']ach ten Ozaldo, Ozaldinio zwodowy zawodnik pierwszej ligi brawo pytanie tylko ile goli strzelił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dużo Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Kara nie wyleci , bo zaczepiona na zębie :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hahaha swietne ujęcie, ozzy wygląda jak zwyciezca :lol: Quote
beria Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Piłka chciała zaatakować Ozziego, ale na szczęście zdążył ja zlikwidować na amen :lol: Quote
Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Alu piękna talia miesnie na tylnych i przednich łapach ładnie sie zarysowały fiu fiu - służy mu ta piłka :cool3: Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: Pysiu - co Ty masz???? biedna piłeczka :-( - nasze som same takie;) - takie najlepsze do noszenia:oops: Alzcheimera czyli niemca :evil_lol: A świnka Zmoreczki żyje bo jej TZ juz nie rusza :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 czesc Alu :) wreszcie udalo mi sie dobic do dogomanii :diabloti: bo znowu byl przymusowy odwyk... ale juz dobrze - obejrzalamm sobie wiosennego Ozzulka i triche sie uspokoilam ;) Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale ma szeroki uśmiech:lol: Quote
Recommended Posts