Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: piękne drzewo!!!!! tylko czemu za płotem??? :mad:za płotem bo tam jest młodnik i sadzoneczki były systematycznie niszczone więc poogradzali pewne rejony w lasku :pza jakiś czas płotki rozbiorą ;)

WITAM WSZYSTKICH nareszcie mamy DOGOMANIĘ :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='PIKA']cześć Alus :multi:

tez sie ciszysz, ze dogo wrócila ? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj myślę ,że nie ja jedna :p , są tacy co na dogo do nocki czekali i się doczekali ;)

Posted

:multi: :multi: :multi: Normalnie Powinni tego zabronić !!!! DGM uzaleznia i to strasznie ;)
Witajcie rodzinko Ozulcowa w piekny dzionek :multi:
A ja jutro też muszę do pracy..... Chyba nie lubię nadprogramowych wolnych dni bo potem muszę tyrać bez przerwy :placz:

Posted

[quote name='PIKA']Mowisz o mnie do mnie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich było więcej / ja gdyby mnie gorączka nie zwaliła do wyra też bym siedziała :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich było więcej / ja gdyby mnie gorączka nie zwaliła do wyra też bym siedziała :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to masz wesoło...Co Ci Alu jest? Czyżbyś teraz płaciła za kibicowanie Szelmie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj myślę ,że nie ja jedna :p , są tacy co na dogo do nocki czekali i się doczekali ;)hihihi :D
na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol:
bolalo ;)

Posted

a ja sie na dogo doczekalam :D:cool3:
dzieńdoberek Alu :)
jak zdrówko? gorączka minela??ojojjj taka ładna pogoda i w łóżku ...bylo by nieciekawie:shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
hihihi :D
na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol:
bolalo ;)

To było straszne....:evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol:
bolalo ;)

hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol:
30x/h:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
hihihi :D
bolalo ;)

haha Kasiu , a wiesz jak mnie bolało ,że dogomania jest złośliwa i akurat nie działa jak miałam wieczorem komp do własnej dyspozycji:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol:
az wstyd powiedziec:lol: :oops:

Posted

Pysia napisał(a):
30x/h:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
oj sporo :oops::oops::oops:

evaxon napisał(a):
az wstyd powiedziec:lol: :oops:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

..ja miałam 2 dni odwyku :angryy: ....w czwartek wsiąkłam i we mnie wsiąkło :evil_lol: a wczoraj chciałam sobie odbić nieobecność, a tu buuummmm :angryy:
Na szczęście często nie sprawdzałam, bo wsiąkłam w zdjęcia :evil_lol:

...a my tu gadu gadu...będą jakieś fotki Ozzulca?? :loveu: plizzzzzzzzz

Posted

My już z Ozzulkiem po spacerku porannym do lasku , potem była kawka przy dogo , teraz wróciłam z zakupów , gardziołko boli , gorączka jeszcze jest ale od czego są lekarstwa :razz:,

na zakręcie

pańcia zrywa kaczeńce dla babci Ozzulkowej

nie ma jak piłka

fotki zmniejszał Kuba i nie wykadrował więc macie dużo zieleni na fotach :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']My już z Ozzulkiem po spacerku porannym do lasku , potem była kawka przy dogo , teraz wróciłam z zakupów , gardziołko boli , gorączka jeszcze jest ale od czego są lekarstwa :razz:,

na zakręcie

pańcia zrywa kaczeńce dla babci Ozzulkowej

nie ma jak piłka

fotki zmniejszał Kuba i nie wykadrował więc macie dużo zieleni na fotach :evil_lol:
No i szpakowatego pana ;)