malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu: piękne drzewo!!!!! tylko czemu za płotem??? :mad: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: piękne drzewo!!!!! tylko czemu za płotem??? :mad:za płotem bo tam jest młodnik i sadzoneczki były systematycznie niszczone więc poogradzali pewne rejony w lasku :pza jakiś czas płotki rozbiorą ;) WITAM WSZYSTKICH nareszcie mamy DOGOMANIĘ :multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 cześć Alus :multi: tez sie ciszysz, ze dogo wrócila ? :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']cześć Alus :multi: tez sie ciszysz, ze dogo wrócila ? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj myślę ,że nie ja jedna :p , są tacy co na dogo do nocki czekali i się doczekali ;) Quote
Pysia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :multi: :multi: :multi: Normalnie Powinni tego zabronić !!!! DGM uzaleznia i to strasznie ;) Witajcie rodzinko Ozulcowa w piekny dzionek :multi: A ja jutro też muszę do pracy..... Chyba nie lubię nadprogramowych wolnych dni bo potem muszę tyrać bez przerwy :placz: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']są tacy co na dogo do nocki czekali i się doczekali ;) Mowisz o mnie do mnie ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']Mowisz o mnie do mnie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich było więcej / ja gdyby mnie gorączka nie zwaliła do wyra też bym siedziała :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich było więcej / ja gdyby mnie gorączka nie zwaliła do wyra też bym siedziała :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to masz wesoło...Co Ci Alu jest? Czyżbyś teraz płaciła za kibicowanie Szelmie? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj myślę ,że nie ja jedna :p , są tacy co na dogo do nocki czekali i się doczekali ;)hihihi :D na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol: bolalo ;) Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a ja sie na dogo doczekalam :D:cool3: dzieńdoberek Alu :) jak zdrówko? gorączka minela??ojojjj taka ładna pogoda i w łóżku ...bylo by nieciekawie:shake: Quote
Pysia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol: bolalo ;) To było straszne....:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol: bolalo ;) hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol: 30x/h:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D na Administracji ludzi pisza ze Admin nam urzadzil przymusowy odwyk jednodniowy :lol: bolalo ;) haha Kasiu , a wiesz jak mnie bolało ,że dogomania jest złośliwa i akurat nie działa jak miałam wieczorem komp do własnej dyspozycji:cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol: oj sporo :oops::oops::oops: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, przyznajcie lepiej ile razy na godzinę sprawdzałyście czy juz działa :evil_lol: az wstyd powiedziec:lol: :oops: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pysia napisał(a):30x/h:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teklunia napisał(a):oj sporo :oops::oops::oops: evaxon napisał(a):az wstyd powiedziec:lol: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ..ja miałam 2 dni odwyku :angryy: ....w czwartek wsiąkłam i we mnie wsiąkło :evil_lol: a wczoraj chciałam sobie odbić nieobecność, a tu buuummmm :angryy: Na szczęście często nie sprawdzałam, bo wsiąkłam w zdjęcia :evil_lol: ...a my tu gadu gadu...będą jakieś fotki Ozzulca?? :loveu: plizzzzzzzzz Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 My już z Ozzulkiem po spacerku porannym do lasku , potem była kawka przy dogo , teraz wróciłam z zakupów , gardziołko boli , gorączka jeszcze jest ale od czego są lekarstwa :razz:, na zakręcie pańcia zrywa kaczeńce dla babci Ozzulkowej nie ma jak piłka fotki zmniejszał Kuba i nie wykadrował więc macie dużo zieleni na fotach :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']My już z Ozzulkiem po spacerku porannym do lasku , potem była kawka przy dogo , teraz wróciłam z zakupów , gardziołko boli , gorączka jeszcze jest ale od czego są lekarstwa :razz:, na zakręcie pańcia zrywa kaczeńce dla babci Ozzulkowej nie ma jak piłka fotki zmniejszał Kuba i nie wykadrował więc macie dużo zieleni na fotach :evil_lol: No i szpakowatego pana ;) Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :multi: jest Ozzulek :loveu: ohhh ile zieleni, aż się chce wyjść na łączkę z krówkami i je popaść :lol: Quote
Recommended Posts