Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież ma już posprzatane :lol:

W takim razie nie będę sprzątać :diabloti: (na wszelki wypadek:evil_lol: )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież ma już posprzatane :lol:

To jeszcze gorzej :shake: bo wychodzi, ze Ty tylko do sprzatania się nadajesz :shake:

Posted

[quote name='PIKA']To jeszcze gorzej :shake: bo wychodzi, ze Ty tylko do sprzatania się nadajesz :shake::pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol:
Ty kobieto lepiej powiedz kiedy do mnie zawitacie!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Ty kobieto lepiej powiedz kiedy do mnie zawitacie!!!:mad: :mad: :mad:
:placz::placz::placz:nie wiem , bo ja zależna od kierowcy a kierowca ciagle do pracy ucieka , nawet jutro :placz:Pewnie Zmorki wyłysieją jak ja już będę mogła przyjechać :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol:

ja się nie o TZ-ta martwię ale o to, ze Ciebie zle w domu traktuja :shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:nie wiem , bo ja zależna od kierowcy a kierowca ciagle do pracy ucieka , nawet jutro :placz:Pewnie Zmorki wyłysieją jak ja już będę mogła przyjechać :-(

Coś mi się wydaje ze zdąrzą na nowo obrosnąć....

Posted

[quote name='PIKA']ja się nie o TZ-ta martwię ale o to, ze Ciebie zle w domu traktuja :shake::razz:no co Ty , jakby mnie nie chciał nigdzie puścić to by było złe traktowanie ;) a jak mogę sobie od czasu do czasu gdzieś wyprysnąć to jest ok :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no co Ty , jakby mnie nie chciał nigdzie puścić to by było złe traktowanie ;) a jak mogę sobie od czasu do czasu gdzieś wyprysnąć to jest ok :p

eetam od czasu do czasu, :roll:

Ja to wyskakuje kiedy mam na to ochote :evil_lol:

Posted

Dzien dobry Alu! Miłęgo weekendu! :p
Przejrzałam poprzednie strony, w nadziei, ze są nowe zdjęcia Ozzulka, a tu prawie nic... :shake:

Tylko przesłodki pych i nosecek Ozzulca. :loveu: :loveu:
Czy będzie jakies nowe zdjęcie Ozzulkowe? :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']cześć Alusiu

nie bede nawet zabierać się za czytanie ;)

ale oznajmiam że jestem :D :loveu::multi:dobrze że już jesteś ;)

Foteczki są ale z leksza monotematyczne :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko nie pustynne a z bezludzia :razz:

hahha wiedziałam, że coś nie tak napisałam, ale musisz mi to wybaczyć - cały dzień na świeżym powietrzu spędziłam i mój mózg jest przetleniony :evil_lol:

Posted

Ala - ech.. coraz bardziej zazdraszczam tego bezludzia :diabloti:

zdjęcia monotematyczne? A co ja mam w takim razie o moich powiedzieć? Non stop Axel w ogródku :mad:

Ozzuleczkowi sprawia wielką radość to bezludzie/odludzie/super miejsce spacerkowe :cool1:
widać jaki szczęśliwy :p

Posted

[quote name='Gosiek']Ala - ech.. coraz bardziej zazdraszczam tego bezludzia :diabloti:

zdjęcia monotematyczne? A co ja mam w takim razie o moich powiedzieć? Non stop Axel w ogródku :mad:

Ozzuleczkowi sprawia wielką radość to bezludzie/odludzie/super miejsce spacerkowe :cool1:
widać jaki szczęśliwy :p:poj miejsce jest extra , kilka minut drogi od domu samochodem , piechotką jakieś pół godziny :razz:.Bezludzie to teren prywatny , wprawdzie nie ogrodzony ale miejsca sporo a Ozzy się nie wypuszcza poza ...chyba że za sprawą :cool3::oops:
Dziś chciał pognać za bażantem ale było stanowcze NIE:angryy:a ja potrafię :evil_lol:i nie pobiegł .Jak juz jedziemy drogą w tamto miejsce to Ozzy tak śmiesznie mruczy , poznaje...