Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']niedobry bo chce się Ciebie z domu pozbyc :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież ma już posprzatane :lol: Quote
beria Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież ma już posprzatane :lol: W takim razie nie będę sprzątać :diabloti: (na wszelki wypadek:evil_lol: ) Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież ma już posprzatane :lol: To jeszcze gorzej :shake: bo wychodzi, ze Ty tylko do sprzatania się nadajesz :shake: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']To jeszcze gorzej :shake: bo wychodzi, ze Ty tylko do sprzatania się nadajesz :shake::pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol: Ty kobieto lepiej powiedz kiedy do mnie zawitacie!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Pysia napisał(a):Ty kobieto lepiej powiedz kiedy do mnie zawitacie!!!:mad: :mad: :mad::placz::placz::placz:nie wiem , bo ja zależna od kierowcy a kierowca ciagle do pracy ucieka , nawet jutro :placz:Pewnie Zmorki wyłysieją jak ja już będę mogła przyjechać :-( Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno ty lepiej powiedz że się z umowy wycofujesz jak się tak o mojego TZta martwisz :evil_lol: ja się nie o TZ-ta martwię ale o to, ze Ciebie zle w domu traktuja :shake: Quote
Pysia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:nie wiem , bo ja zależna od kierowcy a kierowca ciagle do pracy ucieka , nawet jutro :placz:Pewnie Zmorki wyłysieją jak ja już będę mogła przyjechać :-( Coś mi się wydaje ze zdąrzą na nowo obrosnąć.... Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='PIKA']ja się nie o TZ-ta martwię ale o to, ze Ciebie zle w domu traktuja :shake::razz:no co Ty , jakby mnie nie chciał nigdzie puścić to by było złe traktowanie ;) a jak mogę sobie od czasu do czasu gdzieś wyprysnąć to jest ok :p Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Pysia']Coś mi się wydaje ze zdąrzą na nowo obrosnąć....:pto miło z ich strony ;) Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no co Ty , jakby mnie nie chciał nigdzie puścić to by było złe traktowanie ;) a jak mogę sobie od czasu do czasu gdzieś wyprysnąć to jest ok :p eetam od czasu do czasu, :roll: Ja to wyskakuje kiedy mam na to ochote :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 cześć Alusiu nie bede nawet zabierać się za czytanie ;) ale oznajmiam że jestem :D :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry Alu! Miłęgo weekendu! :p Przejrzałam poprzednie strony, w nadziei, ze są nowe zdjęcia Ozzulka, a tu prawie nic... :shake: Tylko przesłodki pych i nosecek Ozzulca. :loveu: :loveu: Czy będzie jakies nowe zdjęcie Ozzulkowe? :cool3: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='dbsst']cześć Alusiu nie bede nawet zabierać się za czytanie ;) ale oznajmiam że jestem :D :loveu::multi:dobrze że już jesteś ;) Foteczki są ale z leksza monotematyczne :razz: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='malawaszka']czekam na te fotki pustynne :cool1:Waszeczko nie pustynne a z bezludzia :razz: Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko nie pustynne a z bezludzia :razz: hahha wiedziałam, że coś nie tak napisałam, ale musisz mi to wybaczyć - cały dzień na świeżym powietrzu spędziłam i mój mózg jest przetleniony :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ala - ech.. coraz bardziej zazdraszczam tego bezludzia :diabloti: zdjęcia monotematyczne? A co ja mam w takim razie o moich powiedzieć? Non stop Axel w ogródku :mad: Ozzuleczkowi sprawia wielką radość to bezludzie/odludzie/super miejsce spacerkowe :cool1: widać jaki szczęśliwy :p Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek']Ala - ech.. coraz bardziej zazdraszczam tego bezludzia :diabloti: zdjęcia monotematyczne? A co ja mam w takim razie o moich powiedzieć? Non stop Axel w ogródku :mad: Ozzuleczkowi sprawia wielką radość to bezludzie/odludzie/super miejsce spacerkowe :cool1: widać jaki szczęśliwy :p:poj miejsce jest extra , kilka minut drogi od domu samochodem , piechotką jakieś pół godziny :razz:.Bezludzie to teren prywatny , wprawdzie nie ogrodzony ale miejsca sporo a Ozzy się nie wypuszcza poza ...chyba że za sprawą :cool3::oops: Dziś chciał pognać za bażantem ale było stanowcze NIE:angryy:a ja potrafię :evil_lol:i nie pobiegł .Jak juz jedziemy drogą w tamto miejsce to Ozzy tak śmiesznie mruczy , poznaje... Quote
Magda-Amir Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :lol: :lol: :lol: niezle niezle Ale ozzinek jest cudny i dac mu wielkiego buziaka w czarny nochalek prosze :p Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 :evil_lol:Piłka jest na sznurku / :evil_lol:platfus nie piłka / Patka witaj :multi: Magda :multi:, Ozzulec wycmokany ;) Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: superrrrr uśmiech :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kazałam mu pozować do fotki na dogo :razz: Quote
Recommended Posts