madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PIKA napisał(a):a jak fajnie liże :evil_lol: a ty skąd wiesz?? wogóle to czesc ala :buzi: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 aga1215 napisał(a):no popatrz, a wyglada na okrągła :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na początku ;) Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a ty skąd wiesz?? wogóle to czesc ala :buzi:Cześć choróbko :razz: Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na początku ;) to Ozzi tu ją ma na początku??? ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 aga1215 napisał(a):to Ozzi tu ją ma na początku??? ;) :evil_lol::razz:bo takie mniej udane fotki dałam na koniec :oops:, a piłeczka jak sie odkształci to zawsze jeszcze przechodzi oklepywanie i znów jest okrągła :p Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Gdzie nowe foteczki? :razz::pbaterie się ładują ;) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pbaterie się ładują ;) Tak myślałem :p :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 co wy z tymi bakteriami ciagle ja ladujecie ;P :):):) ja bede jutro ladowac :D:D:D Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak nie ma fot to zawsze to jakies wytłumaczenie ;) Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Alu i Ozzulku ! :multi: Przez noc to bateryjki pewnie się naładowały i dziś liczymy na nowe foteczki:p ...już się nie wykręcisz :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Alu :loveu: Na szczęście zima padła :multi: :multi: :multi: Mamy cud słonko i robi się cieplutko :multi: A juz myślałam ze znowu będę robić fotki " czarne na białym" :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Ala :p czy nadal macie zimę? Moze jednak jakieś foty bedą? ... powinnaś ufocić - na przyszły rok byś miała - wglad w pogodę :eviltong: Ja tak sobie porównuję własnie - po zdjeciach wiem jaka pogoda byla i kiedy kwiatki zaczęły kwitnąć.. w tym roku mamy conajmniej dwutygodniową obsuwę :mad::angryy: Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 bakteryjki ju zsie napewno naladowaly to czekamy na foteczki :):):):) Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Ala :p czy nadal macie zimę? Moze jednak jakieś foty bedą? ... powinnaś ufocić - na przyszły rok byś miała - wglad w pogodę :eviltong: Ja tak sobie porównuję własnie - po zdjeciach wiem jaka pogoda byla i kiedy kwiatki zaczęły kwitnąć.. w tym roku mamy conajmniej dwutygodniową obsuwę :mad::angryy: Nie gadaj bo w zeszłym roku tulipany zakwitły mi pod koniec czerwca :lol: :lol: :lol: A w tym to już pąki wychodzą ;) Co prawda mój TZ w zeszłą zime postanowił pobić rekord i zrobił mi w ogrodzie wielka góre sniegu która stopniała dopiero w maju:evil_lol: Tej zimy mu na to nie pozwoliłam :mad: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czesc Alu :) wczoraj wieczorem nie mialam czasu na Dogo i od razu mam GIGAzaleglosci... :lol: Milego popoludnia! Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 A ja mam nadzieje że jak wieczorem wejdę to nie będę musiała czytać 1000 stron :evil_lol: Ale pewnie te nadzieje są płonne....:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cudne fotki a ozul jaka ma klate:loveu: nie :eviltong:jeden mezczyzna moze mu pozazdroscic:eviltong: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia']A ja mam nadzieje że jak wieczorem wejdę to nie będę musiała czytać 1000 stron :evil_lol: Ale pewnie te nadzieje są płonne....:evil_lol:Pysiu , nie bojaj .Dziś mam malutko czasu i nie mam fot bo dopiero do domciu wróciłam :razz: WITAJCIE WSZYSCY ODWIEDZAJĄCY OZZULCOWĄ GALERYJKĘ:multi: Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 witaj Alu :D u nas sliczna pogoda az nie chce sie siedziec w domu:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześc Aluś :multi: Liczymy na to, że mimo zapracowanego dnia fotki Ozzulka uda sie zrobic :lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Aluś :multi: Liczymy na to, że mimo zapracowanego dnia fotki Ozzulka uda sie zrobic :lol::shake:jutro Dagusiu jutro , dziś myłam okna u mojej mamy .Jak wyjechałam z domku po 11 tak wróciłam teraz , byłam z Ozzym na małym siq i biorę się za moje mieszkanko :angryy:Jeśli jutro będzie pogoda to po południu pojadę do Kamienia lub na bezludzie a wtedy będziecie mieli fotek po dziurki w nosie :evil_lol:.Tearz biorę się za porzadki i wrócę wieczorkiem :p Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Alus :multi: Jak skończysz te porządki u siebie to moze byś do mnie wpadła? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Bry wieczór :lol: ... Alu, wieczór już mamy :razz: ... Po ciemku nie sprzątaj :razz: ... Quote
beria Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Okna mam już umyte, ale reszta :mdleje: :Help_2: Za to leśny spacerek został zaliczony :painting: Quote
Recommended Posts