PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 zabral i poooszedl :shake: Nie da sie pobawić :shake: Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witaj niedawno wyściskana na żywo Alu !!! :buzi: Czyżby w Rybniku już była wiosna ?? :crazyeye: :crazyeye: Bo u mnie jakoś się zaśnieżyło :shake: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='PIKA']zabral i poooszedl :shake: Nie da sie pobawić :shake:;)bo to jego ulubiona piłka Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Lucy*']Witaj niedawno wyściskana na żywo Alu !!! :buzi: Czyżby w Rybniku już była wiosna ?? :crazyeye: :crazyeye: Bo u mnie jakoś się zaśnieżyło :shake::-(wiosna to była wczoraj dzisiaj znów mamy zimę w pełni :placz: Quote
beria Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ozzy trenuj, mistrzostwa świata w Niemczech blisko, może Cię Janas do kadry powoła :cool3: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 cześć Ala - a gdzie zdjecia zimy? Ozzulek kocha swoją piłeczkę.. widać pełne skupienie... hihi i nawet na spacerki ja wyprowadza :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 a Amstaf sasiada Arkan ;) lubi sie bawic taka opona od auta :D:D:D komicznie to wyglada hehehe Quote
Paula Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Uff, ale wielka ta galeria, nie dam rady przejrzec calej w jeden dzien :-) Alicjo, gratuluje pociechy. Ozzorek bardzo mi sie podoba, swietny pieseczek :-) Podrap go za uszkiem ode mnie. Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Alu :p ... My tylko na chwilkę wpadliśmy się przywitać, ponadrabiamy zaleglości później ;) ... Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Witam w ten chłodny , zimowo -wiosenny wczesny wieczór :p Jesteśmy po spacerku , Ozzy biegał za badylkami i z kolegą goldenem Buckim :p. Teraz pobiegamy po galeryjkach i dziękujemy też za odwiedzinki;) Gosiu ja już zimie nie będe robić fotek bo jej ....nie lubię :eviltong: Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dzien dobry Alicjo!!:multi: Ja tez sie tylko witam, a zaleglosci pozniej:lol: Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] czy gol noskiem został zdobyty???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='aga1215']czy gol noskiem został zdobyty???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pOzzy ucieka z piłką przed TZtem Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 chciałoby mu się dac pysiaczka w noseczek :loveu: Cześć Aluś :multi: Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy ucieka z piłką przed TZtem jak ją trzyma?????:crazyeye: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 aga1215 napisał(a):jak ją trzyma?????:crazyeye:w zębach bo ta piłka to taki prawie flaczek zeby Ozzy mógł złapać do pysia :p Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):w zębach bo ta piłka to taki prawie flaczek zeby Ozzy mógł złapać do pysia :p no popatrz, a wyglada na okrągła :hmmmm: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='paula_z']Ozzorek bardzo mi sie podoba, swietny pieseczek :smile: a jak fajnie liże :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='PIKA']a jak fajnie liże :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a skąd wiesz :razz: a tak wogóle to prawda Quote
Recommended Posts