Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale uśmiech Ozziego nie wygląda na wymuszony :loveu: Chłopakowi mordka się cieszy :loveu:

Gerda nie umie pozować, dlatego na połowie zdjęć wychodzi mi jej doopa :diabloti:

Posted

sota36 napisał(a):
Fajna zabawka - jak zamocowaliscie sznurek, by psiak nie zerwal go????
:mad:Cezary zrobił w piłce dziurę :placz: i zawiązał sznur ;) Teraz Ozzy sępi u Kuby jeszcze jedną piłkę :cool3:taką okrąglejszą

Posted

[quote name='sota36']KUUUUUUUUUUBA - daj pilke Ozzulcowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:Kuba nie chce dać bo to piłka z Coca - Coli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']OZZY jak piłeczka?

ALICJA RYDZEWSKA 28-30.04.2006 wybierz dzien idziemy na lody!!!!!
A i będe na wystawie nie mam zajęć!!!!!!!!:multi::multi::multi:SUPER ...A dzień umówimy później .....:razz: mniam LODY :p

Posted

beria napisał(a):
Ozzy wreszcie zaprezentuje się na ringu :cool3:
:shake:nie bo już po terminie zgłoszeń ...liczę na jakąś wystawę niedaleczko , ale też niektórzy sędziowie mi nie odpowiadają :razz:

Posted

beria napisał(a):
Kcem kibicować Ozzulcowi :mad:
:evil_lol:hmmm w bejsbola nie gramy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dam znać jak się zdecydujemy :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Foteczki są ale z leksza monotematyczne :razz:

Witaj Alu :)
Zdjecia wcale nie sa monotematyczne... Przeciez na jednym widac poopcie, a na drugim pycholka ;)

Posted

Patka napisał(a):
Alu kiedy i gdzie sie pokazujecie :)
Wiesz takie mam przemyslenia ze musicie jezdzic np na wystawę do Berlina ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy jeszcze Czechy ;)tam już się ładnie ocenia psiaczki z ucholkami :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy jeszcze Czechy ;)tam już się ładnie ocenia psiaczki z ucholkami :razz:

:crazyeye: To cięte uszy mają jeszcze znaczenie przy ocenie? Przecież jest zakaz cięcia :angryy:

Posted

beria napisał(a):
:crazyeye: To cięte uszy mają jeszcze znaczenie przy ocenie? Przecież jest zakaz cięcia :angryy:
:cool3: a co powiesz jak na 36 wystawianych psów tylko 5 ma klapiaste , a teraz na wystawie to może miało kilka klapiaste ale ja tylko widziałam Balzaca / z Rudy śl./ .No a pani sędzina ładnie mi pwiedziała :angryy:,, te uszy , ta głowa taka nieszlachetna :razz:''i jak widzę tą panią to mi się śmiać chce bo ona tak szlachetnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda na ringu w swojej czerwonej marynarce :p

Posted

Ozzulek:loveu:
Witaj Alu :D
a my dzis bylysmy na naszym 1 spotkaniu dogomaniakow w Łodzi:cool3: zdiatka mozna zobaczyc w watku "spotkanko w Łodzi" :cool1:
Tigra padnieta spi hehe :multi:

Posted

:snipersm: Widocznie właściciele skrupulatnie przestrzegają zakazu cięcia uszu :angryy:

A sędzia... przypomina mi się ocena Szelmy :diabloti:

Posted

[quote name='beria']:snipersm: Widocznie właściciele skrupulatnie przestrzegają zakazu cięcia uszu :angryy:

A sędzia... przypomina mi się ocena Szelmy :diabloti::mad:dokładnie
A pani sędziuje też i wystawia sznaucie :razz: