malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 haha ja dziś też próbowałam zrobić pozowane :mad: :angryy: Quote
beria Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ale uśmiech Ozziego nie wygląda na wymuszony :loveu: Chłopakowi mordka się cieszy :loveu: Gerda nie umie pozować, dlatego na połowie zdjęć wychodzi mi jej doopa :diabloti: Quote
sota36 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Fajna zabawka - jak zamocowaliscie sznurek, by psiak nie zerwal go???? Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 sota36 napisał(a):Fajna zabawka - jak zamocowaliscie sznurek, by psiak nie zerwal go????:mad:Cezary zrobił w piłce dziurę :placz: i zawiązał sznur ;) Teraz Ozzy sępi u Kuby jeszcze jedną piłkę :cool3:taką okrąglejszą Quote
sota36 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 KUUUUUUUUUUBA - daj pilke Ozzulcowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='sota36']KUUUUUUUUUUBA - daj pilke Ozzulcowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:Kuba nie chce dać bo to piłka z Coca - Coli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Jaka mordeczka roześmiana :lol: :lol: :lol: ... Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ozzy walczy o piłkę :evil_lol: Moja Mordeńka roześmiana :iloveyou: Quote
Agga Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 OZZY jak piłeczka? ALICJA RYDZEWSKA 28-30.04.2006 wybierz dzien idziemy na lody!!!!! A i będe na wystawie nie mam zajęć!!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Agga']OZZY jak piłeczka? ALICJA RYDZEWSKA 28-30.04.2006 wybierz dzien idziemy na lody!!!!! A i będe na wystawie nie mam zajęć!!!!!!!!:multi::multi::multi:SUPER ...A dzień umówimy później .....:razz: mniam LODY :p Quote
beria Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ozzy wreszcie zaprezentuje się na ringu :cool3: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 beria napisał(a):Ozzy wreszcie zaprezentuje się na ringu :cool3::shake:nie bo już po terminie zgłoszeń ...liczę na jakąś wystawę niedaleczko , ale też niektórzy sędziowie mi nie odpowiadają :razz: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 beria napisał(a):Kcem kibicować Ozzulcowi :mad::evil_lol:hmmm w bejsbola nie gramy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dam znać jak się zdecydujemy :razz: Quote
Patka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Alu kiedy i gdzie sie pokazujecie :) Wiesz takie mam przemyslenia ze musicie jezdzic np na wystawę do Berlina ;) Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Foteczki są ale z leksza monotematyczne :razz: Witaj Alu :) Zdjecia wcale nie sa monotematyczne... Przeciez na jednym widac poopcie, a na drugim pycholka ;) Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Patka napisał(a):Alu kiedy i gdzie sie pokazujecie :) Wiesz takie mam przemyslenia ze musicie jezdzic np na wystawę do Berlina ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy jeszcze Czechy ;)tam już się ładnie ocenia psiaczki z ucholkami :razz: Quote
Patka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 dokładnie i o to chodzi ... a jaki będzie smaczek jak będzie czempionem Czech :cool3: Quote
beria Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy jeszcze Czechy ;)tam już się ładnie ocenia psiaczki z ucholkami :razz: :crazyeye: To cięte uszy mają jeszcze znaczenie przy ocenie? Przecież jest zakaz cięcia :angryy: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 beria napisał(a)::crazyeye: To cięte uszy mają jeszcze znaczenie przy ocenie? Przecież jest zakaz cięcia :angryy::cool3: a co powiesz jak na 36 wystawianych psów tylko 5 ma klapiaste , a teraz na wystawie to może miało kilka klapiaste ale ja tylko widziałam Balzaca / z Rudy śl./ .No a pani sędzina ładnie mi pwiedziała :angryy:,, te uszy , ta głowa taka nieszlachetna :razz:''i jak widzę tą panią to mi się śmiać chce bo ona tak szlachetnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda na ringu w swojej czerwonej marynarce :p Quote
e.v.a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ozzulek:loveu: Witaj Alu :D a my dzis bylysmy na naszym 1 spotkaniu dogomaniakow w Łodzi:cool3: zdiatka mozna zobaczyc w watku "spotkanko w Łodzi" :cool1: Tigra padnieta spi hehe :multi: Quote
beria Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :snipersm: Widocznie właściciele skrupulatnie przestrzegają zakazu cięcia uszu :angryy: A sędzia... przypomina mi się ocena Szelmy :diabloti: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='beria']:snipersm: Widocznie właściciele skrupulatnie przestrzegają zakazu cięcia uszu :angryy: A sędzia... przypomina mi się ocena Szelmy :diabloti::mad:dokładnie A pani sędziuje też i wystawia sznaucie :razz: Quote
Recommended Posts