Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ozzy na fotelu :p

czesc Alu :)

ale z niego slodki leniuszek :loveu::loveu::loveu: uwielbiam zdjecia na ktorych kladzie sie pyszczkiem na lapie... sa rozczulajace:loveu:

a jak Twoje zdrowko? bo moje jakos gorzej - chyba mi wczorajsze wojaze zaszkodzily :shake:

Posted

:cool1:u mnie zdrówko niby ok , ale wojaże przede mną ;)

Ozzy zwiedzał balkon

a tu już zobaczył cos ciekawego i szybko odkładałam aparat bo maup wchodzi na ławkę :angryy:

u mnie pod blokiem w ogródku już są przebisniegi i wychodzą tulipanki :multi:jak znajdę chwilkę to zejdę fotke cyknać

Posted

Moniś napisał(a):
Coś mu Ala chyba zrobiła skoro chciał wyskoczyć :evil_lol::evil_lol: ;););)
:mad:ja nic ale tam chodzą takie ciekawe pachnace obiekty ,że można by było z nimi pofiglować :cool1:

Posted

:cool1:u mnie zdrówko niby ok , ale wojaże przede mną ;)

No właśnie Alu, ty nigdzie nie jedz bo znowu się rozchorujesz! :p...:eviltong:

Ozzy zwiedzał balkon
a tu już zobaczył cos ciekawego i szybko odkładałam aparat bo maup wchodzi na ławkę :angryy:

:crazyeye: ale agent jeden noooo! :evil_lol:

Posted

czesc ala, jak jak tam patrze na to zdjecie ozziego wychylającego sie z balkonu to az mnie ciarki przechodzą, dobrze ze u mnie balkonów nie ma :eviltong: cholera wie co moja gajka by wymysliła :eviltong:

miłego dnia :buzi:

Posted

Moje kochanieńkie ..:p
Ja dzis zapracowana jestem , bo muszę moim panom i Ozzulkowi zostawić prowiant no i trochę z nimi pobyć przed wojażami ;)
Bateryjki się ładują , plecaczek spakowany ;)aparat leży obok , telefonik z numerkami do pewnych osóbek z dogo ....juz rozmawiałam z Jolą , która zaprosiła nas na nocleg i mizianie Gutka :p

Oj ciężko mi będzie ..pierwszy raz Ozzulka zostawiam pod opieką Kuby i TZta :razz:/ chyba się zapłaczę :oops:/

Przed spacerkiem ..........

Guest bernulka
Posted

Ojejku jak Ozzy wyrósł :crazyeye: :loveu:
Ale cudowny z niego psiacio :loveu: facio :loveu:
Jak ja się za tym cudownym łebkiem stęskniłam :cool3:
Będziecie w Katowicach? :cool3:

paździoszki

Posted

Oj ciężko mi będzie ..pierwszy raz Ozzulka zostawiam pod opieką Kuby i TZta :razz:/ chyba się zapłaczę :oops:/

Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA znasz się na rzeczy ;)

Ale przyznam ,ze mi brakuje Ozzulka jak czasem wybywam na cały dzień :oops:

Bernulko ja jadę jako widz , Ozzy nie będzie wystawiany .
Patko , no no pomyślę :razz::razz:

Posted

PIKA napisał(a):
Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol:
- nooooo - meski wieczor!!!! Panienki, piwko i te sprawy. Alus - nie badz toksyczna mamula, daj chlpakom odsapnac, a kochac Cie beda jeszcze mocniej, o ile to mozliwe. A co ja mialm powiedziec, jak Darek mnie na tydzien na Sycylie wyslal sama??? tzn, ze jego nie bylo, to pol biedy, ale Gucia?!?!?!

Posted

sota36 napisał(a):
- nooooo - meski wieczor!!!! Pnienki, piwko i te sprawy. Alus - nie badz toksyczna mamula, daj chlpakom odsapnac, a kochac Cie beda jeszcze mocniej, o ile to mozliwe. A co ja mialm powiedziec, jak Darek mnie na tydzien na Sycylie wyslal sama??? tzn, ze jego nie bylo, to pol biedy, ale Gucia?!?!?!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Może Darek liczył ,że cię Mafia porwie ;)/ zartowałam /
No dam dychnać chłopcom od siebie , tylko mnie niepokoja te dodatki panienki , piwo etc:cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Może Darek liczył ,że cię Mafia porwie ;)/ zartowałam /
No dam dychnać chłopcom od siebie , tylko mnie niepokoja te dodatki panienki , piwo etc:cool3:

panienki to jeszcze da sie przezyc smród z papierosów gorszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p

Ty sie zaplaczesz? A co porzucony Ozzy ma powiedziec? :lol: