Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy na fotelu :p czesc Alu :) ale z niego slodki leniuszek :loveu::loveu::loveu: uwielbiam zdjecia na ktorych kladzie sie pyszczkiem na lapie... sa rozczulajace:loveu: a jak Twoje zdrowko? bo moje jakos gorzej - chyba mi wczorajsze wojaze zaszkodzily :shake: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 :cool1:u mnie zdrówko niby ok , ale wojaże przede mną ;) Ozzy zwiedzał balkon a tu już zobaczył cos ciekawego i szybko odkładałam aparat bo maup wchodzi na ławkę :angryy: u mnie pod blokiem w ogródku już są przebisniegi i wychodzą tulipanki :multi:jak znajdę chwilkę to zejdę fotke cyknać Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): OZZYYYYYY, nie skaaacz!!!!!!!!!!! Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):OZZYYYYYY, nie skaaacz!!!!!!!!!!! Coś mu Ala chyba zrobiła skoro chciał wyskoczyć :evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Coś mu Ala chyba zrobiła skoro chciał wyskoczyć :evil_lol::evil_lol: ;););):mad:ja nic ale tam chodzą takie ciekawe pachnace obiekty ,że można by było z nimi pofiglować :cool1: Quote
e.v.a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): antenka:loveu: witaj Alu :) Quote
sota36 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No Ozzis - jutro Twoja ukochana Pancia inne cialko bedzie glaskala - hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:u mnie zdrówko niby ok , ale wojaże przede mną ;) No właśnie Alu, ty nigdzie nie jedz bo znowu się rozchorujesz! :p...:eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy zwiedzał balkon a tu już zobaczył cos ciekawego i szybko odkładałam aparat bo maup wchodzi na ławkę :angryy: :crazyeye: ale agent jeden noooo! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): czesc ala, jak jak tam patrze na to zdjecie ozziego wychylającego sie z balkonu to az mnie ciarki przechodzą, dobrze ze u mnie balkonów nie ma :eviltong: cholera wie co moja gajka by wymysliła :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moje kochanieńkie ..:p Ja dzis zapracowana jestem , bo muszę moim panom i Ozzulkowi zostawić prowiant no i trochę z nimi pobyć przed wojażami ;) Bateryjki się ładują , plecaczek spakowany ;)aparat leży obok , telefonik z numerkami do pewnych osóbek z dogo ....juz rozmawiałam z Jolą , która zaprosiła nas na nocleg i mizianie Gutka :p Oj ciężko mi będzie ..pierwszy raz Ozzulka zostawiam pod opieką Kuby i TZta :razz:/ chyba się zapłaczę :oops:/ Przed spacerkiem .......... Quote
Basia&Safi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alu a gdzie Ty sie wybierasz ;> ?):):) ozzulej jest dobrze zbudowany :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jak kto gdzieA? na wystawe do Katowic i przy okazji na nocleg do Joli (soty36) od Gutosława :cool3: :cool3: Aluś a do mnie nr masz :eviltong: Quote
sota36 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alus - nie zaplacesz, bo Gutek ci nie pozwoli i zajmie Cie swoja osoba!!! Quote
Guest bernulka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ojejku jak Ozzy wyrósł :crazyeye: :loveu: Ale cudowny z niego psiacio :loveu: facio :loveu: Jak ja się za tym cudownym łebkiem stęskniłam :cool3: Będziecie w Katowicach? :cool3: paździoszki Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Oj ciężko mi będzie ..pierwszy raz Ozzulka zostawiam pod opieką Kuby i TZta :razz:/ chyba się zapłaczę :oops:/ Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol: Quote
Patka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No nie to ja myslałam ze Ozzy tez tam sie będzie wystawiał wiem wiem Alu Ty chcesz go "przeczekać" do Torunia :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ala głowa do góry!normalnie piszesz jakbys ozziego zostawiała na pol roku a to tylko 2-3 dni...:cool3: obiecaj mu ze bedziesz do niego dzwonic :loveu: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='PIKA']Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA znasz się na rzeczy ;) Ale przyznam ,ze mi brakuje Ozzulka jak czasem wybywam na cały dzień :oops: Bernulko ja jadę jako widz , Ozzy nie będzie wystawiany . Patko , no no pomyślę :razz::razz: Quote
sota36 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):Ty sie zaplaczesz a Oni bedą szczęsliwi :evil_lol: - nooooo - meski wieczor!!!! Panienki, piwko i te sprawy. Alus - nie badz toksyczna mamula, daj chlpakom odsapnac, a kochac Cie beda jeszcze mocniej, o ile to mozliwe. A co ja mialm powiedziec, jak Darek mnie na tydzien na Sycylie wyslal sama??? tzn, ze jego nie bylo, to pol biedy, ale Gucia?!?!?! Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 sota36 napisał(a):- nooooo - meski wieczor!!!! Pnienki, piwko i te sprawy. Alus - nie badz toksyczna mamula, daj chlpakom odsapnac, a kochac Cie beda jeszcze mocniej, o ile to mozliwe. A co ja mialm powiedziec, jak Darek mnie na tydzien na Sycylie wyslal sama??? tzn, ze jego nie bylo, to pol biedy, ale Gucia?!?!?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Może Darek liczył ,że cię Mafia porwie ;)/ zartowałam / No dam dychnać chłopcom od siebie , tylko mnie niepokoja te dodatki panienki , piwo etc:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Może Darek liczył ,że cię Mafia porwie ;)/ zartowałam / No dam dychnać chłopcom od siebie , tylko mnie niepokoja te dodatki panienki , piwo etc:cool3: panienki to jeszcze da sie przezyc smród z papierosów gorszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p Oj ciężko mi będzie ..pierwszy raz Ozzulka zostawiam pod opieką Kuby i TZta :razz:/ chyba się zapłaczę :oops:/ Ty sie zaplaczesz? A co porzucony Ozzy ma powiedziec? :lol: Quote
Recommended Posts