Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój Ozzulek ma dziś urodzinki , kończy 11 lat ...chcialabym aby był z nami jeszcze długo długo długo .....

ooo..! To życzę Ozzulkowi jeszcze, jeszcze ileś lat życia - oczywiście w samym zdrowiu..!
A co do tej Inki, to czekam na namiary - ale czy ona będzie mnie z Dindkiem pamiętać?
Pozdrawiam Halina z Dindusiem. (Dino jest z lutego).
Posted

ooo..! To życzę Ozzulkowi jeszcze, jeszcze ileś lat życia - oczywiście w samym zdrowiu..!
A co do tej Inki, to czekam na namiary - ale czy ona będzie mnie z Dindkiem pamiętać?
Pozdrawiam Halina z Dindusiem. (Dino jest z lutego).

mam nadzieję , ze Ozzulek jeszcze z Nami troszkę pobędzie :)

Posted

Spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe dla Ozzulka. Żeby był zdrowy, kochany i wygłaskany oraz wyspacerowany do granic chęci :)

A Tobie Alu życzę by był z Wami dłuuuugo, jak nadłużej!

Posted

pobędzie, pobędzie..! Jeszcze parę lat napewno..!

pozostaje wierzyć

Ja się tylko boję, żebym nie umarła przed Dinem...

mój TZ mówi , ze złego diabli nie biorą ;) ( on to mówi o mnie ale zawsze se można dla lepszego samopoczucia tak rzec ;) )

Czemu tu się pokazuje godzina wstecz? Ten poprzedni np.napisałam o 7.27 a nie o 6.27..!

bo to głupie dogo jest

Spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe dla Ozzulka. Żeby był zdrowy, kochany i wygłaskany oraz wyspacerowany do granic chęci :)

A Tobie Alu życzę by był z Wami dłuuuugo, jak nadłużej!

Dziękujemy Kasiu :)

Posted

pozostaje wierzyć
No to wierzmy!

mój TZ mówi , ze złego diabli nie biorą ;) ( on to mówi o mnie ale zawsze se można dla lepszego samopoczucia tak rzec ;) )

bo to głupie dogo jest
Acha... hihi

Posted

No i spóźniłyśmy się na imprezkę, ale w pewnym wieku następuje naturalne spowolnienie całokształtu, więc wybaczcie. Głaski dla Ozzyego i niech się chłopak trzyma.

chłopak wygłaskany :)

jesteśmy niezadowolenie , ze znów idą upały :(

• 2 weeks later...
Posted

Mój Ozzulek ma dziś urodzinki , kończy 11 lat ...chcialabym aby był z nami jeszcze długo długo długo .....

Bardzo spóźnione ale szczere życzonka dłuuugich lat z Alą i wszystkimi dla Ozzulka :smile:

Posted

I po upałach...
Można normalnie oddychać, a mój psiur jakby odżył..! W tych upałach był taki ospały, nie chciało mu się nawet biegać... Teraz biega jak wariat ze swoimi kumplami i kumpelami.
Dzisiaj deszczowo, ale ciepło - jest fajnie.
Pozdrawiam cię Alu Halina z Dindkiem...

Posted

Bardzo spóźnione ale szczere życzonka dłuuugich lat z Alą i wszystkimi dla Ozzulka :smile:

Ozzulek i ja , dziękujemy :)

I po upałach...
Można normalnie oddychać, a mój psiur jakby odżył..! W tych upałach był taki ospały, nie chciało mu się nawet biegać... Teraz biega jak wariat ze swoimi kumplami i kumpelami.
Dzisiaj deszczowo, ale ciepło - jest fajnie.
Pozdrawiam cię Alu Halina z Dindkiem...

my tylko czekamy na wyjazd do lasu , może uda się jeszcze Ozzyemu popływać

Posted

W tej rudej rzeczce?
Teraz mają być deszcze, ale może wam się uda. Oby..!

W rudej rzeczce i w stawie nieopodal w lesie  . Dziś za wietrznie troszkę , ale potem ma być jeszcze ładnie , złotojesiennie :) więc pewnie dojedziemy , bo dzisiaj byliśmy u cioci na wsi po owoce , serek i jajeczka :) no i remont nas trochę blokuje z wyjazdami z Ozzym ( nie mówiąc o pracy ;) )

Posted

W rudej rzeczce i w stawie nieopodal w lesie . Dziś za wietrznie troszkę , ale potem ma być jeszcze ładnie , złotojesiennie :) więc pewnie dojedziemy , bo dzisiaj byliśmy u cioci na wsi po owoce , serek i jajeczka :) no i remont nas trochę blokuje z wyjazdami z Ozzym ( nie mój wiąc o pracy ;) )

Noo... taki nabiał to nie to samo co ze sklepu... Ja nie mam takich możliwości...
Jak co, to zrób fotkę Ozzyemu w rudej rzeczce, czy też w stawie i wrzuć np. na facebooka.! Hę? Szkoda,że nie gościsz na g+... Masz tam przecież konto..
Pozdrówka - Halina i Dindek
Posted

Ala...

Zobaczyłam na fb i przyleciałam tutaj, będąc pewna że to nie o was chodzi.

Strasznie mi przykro :(

Tak o prostu,gdzieś tam Ozzy był bliski mojemu sercu, podobnie jak wy. Przykro mi, trzymajcie się.

Posted

Alu.... :(

zobaczyłam na FB i nie mogłam uwierzyć...

a dopiero co rozmawiałyśmy o Ozzulku...

strasznie mi przykro :(

tak bardzo rozumiem, jaka pustka w sercu pozostaje...
trzymaj się Alu!

Dla Ozzulka [ ' ]  [ ' ]  [ ' ]
- był cudownym Słoneczkiem...
Biegaj Kochany za TM i bądź szczęśliwy z innymi pieskami!

P.S. Alu... jak dasz radę mówić o Ozzim, napisz proszę choć krótko, co się stało :(

Bardzo współczuję i sercem jestem z Tobą!

Posted

Alicja, tak strasznie mi przykro.

Pamiętam jak Jola napisała, że jej Gucio odszedł, nie mogłam uwierzyć, łza pociekła. Nie wiedziałam jeszcze, że za chwilę i ja pożegnam mojego Pepe, a teraz u Ciebie to samo. Parszywy czas jakiś.

Bardzo Ci współczuję. Mój Pepe odszedł tydzień temu, wiem jak ból rozrywa serce. Trzymaj się, myślami jestem z Tobą.

Posted

O boże... jak to? Co się stało? Jestem w szoku...

Tak strasznie mi przykro... :(

Domyślam się jak cierpisz :(

Trzymaj się jakoś...

Myślę o Tobie bardzo ciepło, choć to żadna pociecha pewnie :(

Ozzy, bądź TAM szczęśliwy, wolny, beztroski. I czekaj na swoich Państwa. Na pewno się spotkacie!

[i]

:(