ewelinabuck Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia. Quote
Gioco Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Alicja'] no ni ma , przecie pisałam , ze nie będzie :)[/QUOTE] Napisać to napisałaś ale dlaczemu nie będzie? :-( Quote
Alicja Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='Gioco']Napisać to napisałaś ale dlaczemu nie będzie? :-([/QUOTE] bo nie mam kiedy robić a i pogoda do bani , więc może kiedyś [quote name='ewelinabuck']Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia.[/QUOTE] :calus: Dobra ide do kuchni ..... Quote
maciaszek Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Alicja']Dobra ide do kuchni .....[/QUOTE] Wyszłaś już :eviltong:? Quote
Alicja Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='maciaszek']Wyszłaś już :eviltong:?[/QUOTE] no ba ...nawet wróciłam od Rodziców :) . Tradycyjnie w I sze świeto mamy obiadek w domku rodzinnym , przyjeżdża siostra z Rodzinką i My .Oczywiście liczyłam że siostrzenica , Aga , weźmie aparat bo ZAWSZE ma ze sobą i nie zabrałam , bo i tak już miałam pełną torbę gratów , a Aga stwierdziła że nie bierze , bo Ciocia ZAWSZE ma :) ...no i nie ma świątecznych fotek :) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jak tam po świętach, objedzeni i wypoczęci? Czy objedzeni i zmęczeni? :lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Jak tam po świętach, objedzeni i wypoczęci? Czy objedzeni i zmęczeni? :lol:[/QUOTE] zmęczeni lenistwem :) w sumie nie aż tak objedzeni , bo nikt dużych ilości nie pochłaniał , ale wystarczy z każdego specyjału okruszek i już masakra :lol: Quote
Obama Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 u mnie dzis w pracy najpopularniejszy temat to :dieta,siłownia,dieta :) Quote
Alicja Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='Obama']u mnie dzis w pracy najpopularniejszy temat to :dieta,siłownia,dieta :)[/QUOTE] ja do pracy dopiero 2 stycznia i bardzo sie z tego powodu cieszę :) Quote
Luzia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Puk puk? Co tu tak cichutko jak nigdy? :siara: Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='Luzia']Puk puk? Co tu tak cichutko jak nigdy? :siara:[/QUOTE] bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Aluś zły humor Cię dopadł? Co to w ogóle za pomysł zamykać galerię? Są osoby (np ja) które lubią pooglądać fotki Ozziego i nie tylko :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Aluś zły humor Cię dopadł? Co to w ogóle za pomysł zamykać galerię? Są osoby (np ja) które lubią pooglądać fotki Ozziego i nie tylko :)[/QUOTE]n nie :) ale po co męczyc siebie i innych , przecież po 8 latach pies może się znudzić :) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='Alicja']n nie :) ale po co męczyc siebie i innych , przecież po 8 latach pies może się znudzić :)[/QUOTE]Cos Ty za głupoty wypisujesz? Gdzie jest Alicja i co z nią zrobiłaś? :razz: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Alicja']bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)[/QUOTE] Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;) Quote
Katerinas Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Alicja - pozdrawiam cieplutko w ostatni dzień 2012 roku. :) Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobiłam kilka stron super fotek Ozziego :) Quote
Kaaasia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Alicja']bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)[/QUOTE] Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile: Quote
Matusz Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Babciu, lepszego Roku 2013 !! :loveu: :calus: Quote
Alicja Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Cos Ty za głupoty wypisujesz? Gdzie jest Alicja i co z nią zrobiłaś? :razz:[/QUOTE] [quote name='Luzia']Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu:[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;)[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile:[/QUOTE] ale ja nie mówie , ze rezygnuje z dogo , odwiedzać was przecieżchyba mogę [quote name='Katerinas']Alicja - pozdrawiam cieplutko w ostatni dzień 2012 roku. :) Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobiłam kilka stron super fotek Ozziego :)[/QUOTE] Fajnie ze wpadasz jeszcze czasami :) Póki co oki , ale co będzie dalej czas pokaże [quote name='Matusz']Babciu, lepszego Roku 2013 !! :loveu: :calus:[/QUOTE] Najlepszego Wnusiek :loveu: wiecej czasu na pogaduchy ;) Quote
agaciaaa Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Alicja']ale ja nie mówie , ze rezygnuje z dogo , odwiedzać was przecieżchyba mogę [/QUOTE] Tak, ale tu też pisz i wstawiaj te beznadziejne foty :p Quote
Luzia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Jak Alicja twierdzi że robi beznadziejne foty to ja od dziś już żadnego zdjęcia publicznie nie pokażę bo to dopiero jest masakra :diabloti: Quote
justysiek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Alunia wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku 2013, spełnienia marzeń i wsiego dobrego dla Ciebie, Tz-ta i Ozzulca! Quote
Aleks89 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A ja tam rozumiem Aliszje.Pies na spacerach robi non stop to samo ,foty są prawie identyko(no bo zwykle brak pomocnika) itd. itd. Też mi się nie chce focić ,wrzucać tego itd. Pisać mi się też już często gęsto nie chce ,bo należy ciuciać nad wszystkim. I zdecydowanie dogo się zepsuło od czasu jak zaczeli się rozmnażać itd.:shake: Quote
bira Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Urlopik był to fot powinno być natrzaskane.. oj będzie nagana ;-) Quote
Recommended Posts