Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Posted

[quote name='Gioco']Napisać to napisałaś ale dlaczemu nie będzie? :-([/QUOTE]

bo nie mam kiedy robić a i pogoda do bani , więc może kiedyś

[quote name='ewelinabuck']Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.[/QUOTE]

:calus:

Dobra ide do kuchni .....

Posted

[quote name='maciaszek']Wyszłaś już :eviltong:?[/QUOTE]

no ba ...nawet wróciłam od Rodziców :) . Tradycyjnie w I sze świeto mamy obiadek w domku rodzinnym , przyjeżdża siostra z Rodzinką i My .Oczywiście liczyłam że siostrzenica , Aga , weźmie aparat bo ZAWSZE ma ze sobą i nie zabrałam , bo i tak już miałam pełną torbę gratów , a Aga stwierdziła że nie bierze , bo Ciocia ZAWSZE ma :) ...no i nie ma świątecznych fotek :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Jak tam po świętach, objedzeni i wypoczęci? Czy objedzeni i zmęczeni? :lol:[/QUOTE]

zmęczeni lenistwem :)
w sumie nie aż tak objedzeni , bo nikt dużych ilości nie pochłaniał , ale wystarczy z każdego specyjału okruszek i już masakra :lol:

Posted

[quote name='Obama']u mnie dzis w pracy najpopularniejszy temat to :dieta,siłownia,dieta :)[/QUOTE]

ja do pracy dopiero 2 stycznia i bardzo sie z tego powodu cieszę :)

Posted

[quote name='Luzia']Puk puk? Co tu tak cichutko jak nigdy? :siara:[/QUOTE]

bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Aluś zły humor Cię dopadł? Co to w ogóle za pomysł zamykać galerię? Są osoby (np ja) które lubią pooglądać fotki Ozziego i nie tylko :)[/QUOTE]n

nie :)
ale po co męczyc siebie i innych , przecież po 8 latach pies może się znudzić :)

Posted

[quote name='Alicja']bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)[/QUOTE]

Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu:

Posted

Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;)

Posted

[quote name='Alicja']bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)[/QUOTE]
Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile:

Posted

[quote name='Izabela124.']Cos Ty za głupoty wypisujesz? Gdzie jest Alicja i co z nią zrobiłaś? :razz:[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu:[/QUOTE]

[quote name='agaciaaa']Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;)[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile:[/QUOTE]

ale ja nie mówie , ze rezygnuje z dogo , odwiedzać was przecieżchyba mogę

[quote name='Katerinas']Alicja - pozdrawiam cieplutko w ostatni dzień 2012 roku. :)
Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobiłam kilka stron super fotek Ozziego :)[/QUOTE]

Fajnie ze wpadasz jeszcze czasami :)
Póki co oki , ale co będzie dalej czas pokaże

[quote name='Matusz']Babciu, lepszego Roku 2013 !! :loveu: :calus:[/QUOTE]

Najlepszego Wnusiek :loveu:
wiecej czasu na pogaduchy ;)

Posted

A ja tam rozumiem Aliszje.Pies na spacerach robi non stop to samo ,foty są prawie identyko(no bo zwykle brak pomocnika) itd. itd. Też mi się nie chce focić ,wrzucać tego itd. Pisać mi się też już często gęsto nie chce ,bo należy ciuciać nad wszystkim.
I zdecydowanie dogo się zepsuło od czasu jak zaczeli się rozmnażać itd.:shake: