Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy idzie przez śnieg jak ratrak :lol:

wiesz ja mam konto moje dołączone na dogo do konta Alicji która miala samoyedy ...tak myślę , czy to może ja i Ozzy w poprzednim wcieleniu :lol:[/QUOTE] buahaha :lol: dobre!

Posted

[quote name='Katerinas']Skoro biega, to zapewne jest mu ciepło. A znowu ograniczyć mu ruch... To będzie nieszczęśliwy...[/QUOTE]

sam sobie ograniczy myślę , jak mu będzie źle ;)
poza tym on tylko zimą i w wodzie jest taki wyrywny :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']Dora tak ma. Jak jest zmęczona, to po prostu po niej widać. I trepta wtedy wolno koło nas.[/QUOTE]

starzeją się nasze dzieciaki ....

Jutro jedziemy na szczepienie bo mamy wazność do 26 stycznia ... nie chciałam teraz jak zimno ale wyjścia nie ma .

Posted

[quote name='Kaaasia']Oli kocha śnieg- lata, skacze, wariuje tylko nie ma siły która by go zmusiła do położenia się ;)[/QUOTE]

Ozzy by mu pokazał jak się to robi ;)

Posted

[quote name='hecia13']Alicja, to nie upasła świnia, tylko chłopak słusznej, a nie nikczemnej postury!!!
dokładnie Heciu :cool2:

byliśmy u weta , Ozzy w tej chwili wazy 38 kg i jest to jego bardzo dobra zimowa waga :cool2: Pan dr Bartek jest bardzo zadowolony z wyglądu i kondycji , więc dziewczę z dogo które go tak określiło niech sobie na swoje podwóreczko zagląda ;)
W marcu będziemy robić badania krwi i moczu , taki mały przeglądzik :)

Posted

[quote name='Alicja']dokładnie Heciu :cool2:

byliśmy u weta , Ozzy w tej chwili wazy 38 kg i jest to jego bardzo dobra zimowa waga :cool2: Pan dr Bartek jest bardzo zadowolony z wyglądu i kondycji , więc dziewczę z dogo które go tak określiło niech sobie na swoje podwóreczko zagląda ;)
W marcu będziemy robić badania krwi i moczu , taki mały przeglądzik :)[/QUOTE]
Sharunia waży 33 kg - Ozzy cięższy, no ale to przecież facet jest ;)

Posted

[quote name='hecia13']Sharunia waży 33 kg - Ozzy cięższy, no ale to przecież facet jest ;)[/QUOTE]

to Sarunia teraz chyba cudownie wygląda :loveu: nareszcie zadbana i najedzona

Ozzy w czasach świetności i latach młodzieńczych (3-4) ważył 36 kg , on jest psem mocnej kości , typowym ast'em o ,,amerykańskiej,,starej staffordowej(jak to jeszcze wtedy zwano) budowie ,jakbym chciała mieć asta szczypiorka kupiłabym wtedy sunię , chociaż mama Ozzulka też kobitka niczego sobie :loveu:
nie podobają mi się limfatyczne samce , trudno , taki mój gust :)

Posted

Wcale się nie dziwię, AST to ma być pies a nie cziłała :evil_lol: Mi zdecydowanie bardziej podobają się te masywne, niż takie wyleniałe, drobne szczurki :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']Wcale się nie dziwię, AST to ma być pies a nie cziłała :evil_lol: Mi zdecydowanie bardziej podobają się te masywne, niż takie wyleniałe, drobne szczurki :diabloti:

otóż to ;)
nasz wet ma CC , wabi się Demon , dżisys , jakie to cudne , ma tyle co Ozzy , trzyma się pięknie , charakterny chłopak ( Demon znaczy się )ale buziaki od niego dostaję :loveu:

[quote name='Gioco']http://images10.fotosik.pl/3294/18827d1e802af452.jpg - Ozzulek ja zawsze świetnie wygląda i widać, że jest w doskonałej kondycji :lol:

od tej strony zawsze :lol:

Posted

Jeruna jako tłusto świnio:diabloti:Toż to łon się toczy ,a nie biego:lol:
Macie taki sam las jak ja ,albo to ten sam tylko ,że się ciungnie aż do Rybola:evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']Przy okazji też pokazuje gdzie ma te "fachowe" opinie? :diabloti:[/QUOTE]

:cool2: dokładnie

[quote name='Aleks89']Jeruna jako tłusto świnio:diabloti:Toż to łon się toczy ,a nie biego:lol:
Macie taki sam las jak ja ,albo to ten sam tylko ,że się ciungnie aż do Rybola:evil_lol:[/QUOTE]

idzie jak boomer ball :lol:

to ten sam las co Twój , bo on się ciągnie od Wielopola przez Kamień aż do was :)

Posted

[quote name='Aleks89']No tak mi się wydawało właśnie ,fajny jest przede wszystkim zadbany.Nie ma śmieci ,ścieżki szerokie i w sumie tłumów nie ma.:)[/QUOTE]

śmieci się czasem zdarzały , ale w lesie są od jakiegoś czasu kamery i raczej już się nie spotyka

Mam nadzieje ze jutro będzie słonko , bo chciałabym pojechać na spaceros i do paśnika dojść ;)

Posted

Ja dochodzę tylko do stacji Leszczyny i nazad.Musze kiedyś pójść za te tory obczaić co tam dalej jest.Tylko jak ciepło to zawsze tam jakieś dziady stare łażą i sapią ,że Lucas luzem.blee

Posted

[quote name='Aleks89']Ja dochodzę tylko do stacji Leszczyny i nazad.Musze kiedyś pójść za te tory obczaić co tam dalej jest.Tylko jak ciepło to zawsze tam jakieś dziady stare łażą i sapią ,że Lucas luzem.blee[/QUOTE]

tamtych stron już nie znam , ale dawno temu chyba od stacji Dębieńsko jak się szło to był tor crossowy , ogólnie teraz na bank się pozmieniało
Latem w naszym lesie wypuściliśmy się w stronę Gliwic bardziej i też poleźliśmy na jakieś tory :lol: pomykaliśmy potem z powrotem bo po nocy błądzić niefajnie :lol:

Posted

[quote name='Alicja']śmieci się czasem zdarzały , ale w lesie są od jakiegoś czasu kamery i raczej już się nie spotyka

Mam nadzieje ze jutro będzie słonko , bo chciałabym pojechać na spaceros i do paśnika dojść ;) Kamery w lesie? I nikt ich jeszcze nie ukradł? :-o

Posted

[quote name='Katerinas']Kamery w lesie? I nikt ich jeszcze nie ukradł? :-o

nie widać ich , dotychczas wypatrzyliśmy tylko jedną , ale rozmawiałam z leśnikiem jak był u nas w przedszkolu to mówił że sa na bank w wielu miejscach , w sumie dobrze
Jest u nas jeszcze troszkę zwierzyny więc szkoda by jej ludzie zmarnowali ostatnie fajne tereny

[quote name='monia&nero']http://images10.fotosik.pl/3294/b9d3e0ba4c7a7154.jpg bez tarzanka nie ma zabawy :)
Piękne zimowe zdjęcia!

foty kicha ale są ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie widać ich , dotychczas wypatrzyliśmy tylko jedną , ale rozmawiałam z leśnikiem jak był u nas w przedszkolu to mówił że sa na bank w wielu miejscach , w sumie dobrze
Jest u nas jeszcze troszkę zwierzyny więc szkoda by jej ludzie zmarnowali ostatnie fajne tereny
[/QUOTE] Nie no, jasne że dobrze, że są. I dobrze, że są ukryte.
Ale wiesz... w Polsce to aż dziw, że jeszcze nie znaleźli i nie podwędzili :roll: :angryy:

Posted

[quote name='Katerinas']Nie no, jasne że dobrze, że są. I dobrze, że są ukryte.
Ale wiesz... w Polsce to aż dziw, że jeszcze nie znaleźli i nie podwędzili :roll: :angryy:[/QUOTE]

zanim założyli kamery , to zajumali z parkingu dębowe ławy i stoły , parking z wjazdem do lasu , w bardzo fajnym miejscu ... potem zabrali się za zakładanie kamer ( ale chyba część ław odzyskali z tego co słyszałam )