hecia13 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']to Sarunia teraz chyba cudownie wygląda :loveu: nareszcie zadbana i najedzona Ozzy w czasach świetności i latach młodzieńczych (3-4) ważył 36 kg , on jest psem mocnej kości , typowym ast'em o ,,amerykańskiej,,starej staffordowej(jak to jeszcze wtedy zwano) budowie ,jakbym chciała mieć asta szczypiorka kupiłabym wtedy sunię , chociaż mama Ozzulka też kobitka niczego sobie :loveu: nie podobają mi się limfatyczne samce , trudno , taki mój gust :)[/QUOTE] Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Luzia']Podoba mi się pomysł kamer w lesie :)[/QUOTE] też uważam za pozytywny [quote name='hecia13']Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D[/QUOTE] bo chłopak to ma wyglądać ;) Sara ma piękną budowę , podejrzewam że ona jest po jakieś rodowodowej rodzince Quote
Vectra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To tyle co Franek z Maryśką na plecach ;) i z Ulą w plecaku. Lalka 28 teraz waży :grins: Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Vectra']To tyle co Franek z Maryśką na plecach ;) i z Ulą w plecaku. Lalka 28 teraz waży :grins:[/QUOTE] Bo Lalka to inny typ psa :), Ozzyego najlepsza wagą było by 36-37 kg , gdyby spadł więcej to byłby wrakiem , zresztą ocena weta jest dla mnie najbardziej konstruktywną w materii wagi Ozzulka zna go od lat i wie w jakiej wadze temu psu do zdrowia i do twarzy . Poza tym jak to zawsze mówimy ...na fotach widać to co się chce zobaczyć i czego nie ma w rzeczywistości ;) O proszę czyli stafiki to podpaszkowe pieski są jak we 2 tyle ważą :) Quote
Vectra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Maryśka jest tłusta jak świnia teraz ;) Lalka najwięcej ważyła 33 , ale wyglądała jak tłusta locha :evil_lol: Staffik ma być malutki :grins: Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Vectra']Maryśka jest tłusta jak świnia teraz ;) Lalka najwięcej ważyła 33 , ale wyglądała jak tłusta locha :evil_lol: Staffik ma być malutki :grins:[/QUOTE] pod paszkę i na 4 piętro :) Quote
Gioco Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']pod paszkę i na 4 piętro :)[/QUOTE] Ale to chyba w różową torebkę? Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Gioco']Ale to chyba w różową torebkę?[/QUOTE] w różową powiadasz :hmmmm: to zależy jaki kolor psa ;) Quote
Gioco Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']w różową powiadasz :hmmmm: to zależy jaki kolor psa ;)[/QUOTE] Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Gioco']Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti:[/QUOTE] nosz kurna a ja nie mam białych kozaczków :placz: Quote
Vectra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']nosz kurna a ja nie mam białych kozaczków :placz:[/QUOTE] straszne :( Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Vectra']straszne :([/QUOTE] nie wiem jak teraz zasnę :placz: Quote
Vectra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']nie wiem jak teraz zasnę :placz:[/QUOTE] aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake: współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków. piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ... Quote
Kaaasia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Widzę że tu tragedia goni tragedię :shake: Trzeba bylo wcześniej pisać to może Mikołaj by jakieś kozaczki wrzucił :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 macie taki fajowy lasek jak ja pod blokiem :lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Vectra']aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake: współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków. piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ... kurna ja nawet piwa nie miałam :placz: [quote name='Kaaasia']Widzę że tu tragedia goni tragedię :shake: Trzeba bylo wcześniej pisać to może Mikołaj by jakieś kozaczki wrzucił :evil_lol: do mnie Mikołaj nie przychodzi :placz: [quote name='Rinuś']macie taki fajowy lasek jak ja pod blokiem :lol: pewnie to ten sam bo ja dojeżdżam samochodem do niego :roflt: Quote
Rinuś Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Alicja'] pewnie to ten sam bo ja dojeżdżam samochodem do niego :roflt: że też nigdy się nie spotkaliśmy :hmmmm: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Rinuś']że też nigdy się nie spotkaliśmy :hmmmm: :diabloti: no ja nie wiem :hmmmm: pewnie nas unikasz :obrazic: Quote
hecia13 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 bo chłopak to ma wyglądać Sara ma piękną budowę , podejrzewam że ona jest po jakieś rodowodowej rodzince Może... Faktem jest, że ogonek bardzo ładnie nosi :) Quote
Alicja Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='hecia13']Może... Faktem jest, że ogonek bardzo ładnie nosi :)[/QUOTE] Sharunia była przywieziona z Zakopanego , koleżanka więcej nie wie a ta jej była pani jużtam nie mieszka gdzie mieszkała więc pewnie nigdy się nie dowiemy Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 :roflt::roflt::roflt: dżisys , jakie wykopalisko :roflt: to było z 15 kg temu :shock: spodnie oddałam już biednym dzieciom ale do bluzy i butów się mieszczę :cool2: Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins: Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll: Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins: Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll:[/QUOTE] czyli obie coś zyskałyśmy i coś straciłyśmy ;) bosh ...toż to lata świetlne minęły Quote
Recommended Posts