Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']to Sarunia teraz chyba cudownie wygląda :loveu: nareszcie zadbana i najedzona

Ozzy w czasach świetności i latach młodzieńczych (3-4) ważył 36 kg , on jest psem mocnej kości , typowym ast'em o ,,amerykańskiej,,starej staffordowej(jak to jeszcze wtedy zwano) budowie ,jakbym chciała mieć asta szczypiorka kupiłabym wtedy sunię , chociaż mama Ozzulka też kobitka niczego sobie :loveu:
nie podobają mi się limfatyczne samce , trudno , taki mój gust :)[/QUOTE]
Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D
Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D

Posted

[quote name='Luzia']Podoba mi się pomysł kamer w lesie :)[/QUOTE]

też uważam za pozytywny

[quote name='hecia13']Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D
Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D[/QUOTE]

bo chłopak to ma wyglądać ;)
Sara ma piękną budowę , podejrzewam że ona jest po jakieś rodowodowej rodzince

Posted

[quote name='Vectra']To tyle co Franek z Maryśką na plecach ;) i z Ulą w plecaku.

Lalka 28 teraz waży :grins:[/QUOTE]

Bo Lalka to inny typ psa :),
Ozzyego najlepsza wagą było by 36-37 kg , gdyby spadł więcej to byłby wrakiem , zresztą ocena weta jest dla mnie najbardziej konstruktywną w materii wagi Ozzulka zna go od lat i wie w jakiej wadze temu psu do zdrowia i do twarzy . Poza tym jak to zawsze mówimy ...na fotach widać to co się chce zobaczyć i czego nie ma w rzeczywistości ;)
O proszę czyli stafiki to podpaszkowe pieski są jak we 2 tyle ważą :)

Posted

[quote name='Vectra']Maryśka jest tłusta jak świnia teraz ;)

Lalka najwięcej ważyła 33 , ale wyglądała jak tłusta locha :evil_lol:
Staffik ma być malutki :grins:[/QUOTE]

pod paszkę i na 4 piętro :)

Posted

[quote name='Alicja']w różową powiadasz :hmmmm: to zależy jaki kolor psa ;)[/QUOTE]
Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti:[/QUOTE]

nosz kurna a ja nie mam białych kozaczków :placz:

Posted

[quote name='Alicja']nie wiem jak teraz zasnę :placz:[/QUOTE]
aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake:
współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków.

piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ...

Posted

[quote name='Vectra']aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake:
współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków.

piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ...

kurna ja nawet piwa nie miałam :placz:

[quote name='Kaaasia']Widzę że tu tragedia goni tragedię :shake:
Trzeba bylo wcześniej pisać to może Mikołaj by jakieś kozaczki wrzucił :evil_lol:

do mnie Mikołaj nie przychodzi :placz:

[quote name='Rinuś']macie taki fajowy lasek jak ja pod blokiem :lol:

pewnie to ten sam bo ja dojeżdżam samochodem do niego :roflt:

Posted

[quote name='hecia13']Może... Faktem jest, że ogonek bardzo ładnie nosi :)[/QUOTE]

Sharunia była przywieziona z Zakopanego , koleżanka więcej nie wie a ta jej była pani jużtam nie mieszka gdzie mieszkała więc pewnie nigdy się nie dowiemy

Posted

:roflt::roflt::roflt:
dżisys , jakie wykopalisko :roflt:

to było z 15 kg temu :shock: spodnie oddałam już biednym dzieciom ale do bluzy i butów się mieszczę :cool2:

Posted

Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins:

Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll:

Posted

[quote name='Luzia']Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins:

Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll:[/QUOTE]

czyli obie coś zyskałyśmy i coś straciłyśmy ;)

bosh ...toż to lata świetlne minęły