jonQuilla Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a): ale ty też chyba dość długo jesteś :hmmmm: szmat czasu ...prehistoria ;) no w tym roku stuknie 6 lat :) w ogóle nie mam świadomości że to już tyle tutaj siedzę i dopiero jak się konkretniej zastanowię to sobie uświadamiam ile w tym czasie się wydarzyło :evil_lol: z głupiej 18latki wyrosłam na głupią 24latkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 fioneczka napisał(a):no o której ja dziś wstałam to nie wspomnę bo siara kładąc się spać ok 1:00 myślałam że do ósmej pokimam ... nie wyszło bo moje kolanko stwierdziło że nauczy mnie tańczyć od ok 3 do 5.30 około ... ale jak już zasnęłam to :) phi , pewnie o 10 :) to przecie i tak wcześnie ;) Na dworze wiosna ... znajomą spotkalam i mówi że odzie zima a ja urna sie oglądam i pytam gdzie :lol: ona poważnie na to ze gdzieśją już na mapie meteorolodzy widzieli :lol: ... Poproszę o jakiś jadłospis na cały tydzień , bo ja cały czas na 6.30 do 15 a moi panowie na 13 -13.30 .... a wolałabym , zeby za bardzo po lodówce sami nie buszowali :diabloti: Quote
Vectra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 u mnie właśnie pada deszcz ze śniegiem , jest +7 stopni :loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Vectra napisał(a):u mnie właśnie pada deszcz ze śniegiem , jest +7 stopni :loveu: u nas teraz na pięknym błękitnym niebie gromadzą się cieżkie chmury ,przez które wyglada słońce , zaczyna wiać wiatr dość mocno , temp. +4 od północnej strony Quote
fioneczka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a): Poproszę o jakiś jadłospis na cały tydzień , bo ja cały czas na 6.30 do 15 a moi panowie na 13 -13.30 .... a wolałabym , zeby za bardzo po lodówce sami nie buszowali :diabloti: fasolkę po bretońsku z kiełbachą na 2 dni im zrób albo barszczu ukraińskiego na żeberkach coby mięsko mieli kolejne 2 dni gołąbki z sosikiem pomidorowym albo gulasz z makaronkiem w piątek mogą pościć :diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Vectra napisał(a):Teraz wali gradem :grins: :lol: czyli znów 4 pory roku nam się szykują ... zbieraj kulki , będzie lód do whisky :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 fioneczka napisał(a):fasolkę po bretońsku z kiełbachą na 2 dni im zrób albo barszczu ukraińskiego na żeberkach coby mięsko mieli kolejne 2 dni gołąbki z sosikiem pomidorowym albo gulasz z makaronkiem w piątek mogą pościć :diabloti: poniedziałek - wtorek będzie fasolka :multi: środa -czwartek : gulasz z makaronem w piątek albo post ścisły :evil_lol: albo kotlety , bo zakupiłam :diabloti: Dzisiaj i jutro jest karp :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a):zbieraj kulki , będzie lód do whisky :evil_lol: buahaha... nie wpadłam na to :lol: A dziś spacerowałam w lesie w gradzik :roll: Quote
Katerinas Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a):poniedziałek - wtorek będzie fasolka :multi: ups... będą kołdry w nocy się unosiły po tej fasolce ;) :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Nie działa mi wielocytat , od wczoraj pisanie na dogo to loteria , albo się uda albo nie .. Katerinas , no przecie cza spożytkować co z nieba leci ;) Co do fasolki , to nie będą latające kołderki , podkołderniki jadowite skutecznie są utylizowane majerankiem :diabloti: Quote
Katerinas Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a):Nie działa mi wielocytat , od wczoraj pisanie na dogo to loteria , albo się uda albo nie .. Mi często nic tu nie działa... Czyli nic się nie zmieniło. Alicja napisał(a): Katerinas , no przecie cza spożytkować co z nieba leci ;) teee... to mój Michał to wie a ja nie kumata? ;) :lol: Dziś na spacerze, jak padał grad to szedł z otwartą buzią patrząc w niebo :lol: Quote
monia&nero Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Alicja napisał(a):poniedziałek - wtorek będzie fasolka :multi: środa -czwartek : gulasz z makaronem w piątek albo post ścisły :evil_lol: albo kotlety , bo zakupiłam :diabloti: Dzisiaj i jutro jest karp :evil_lol: mniam, mniam :sabber: Ja powalona w łóżku się kuruje więc gotuje mój tz. Do wyboru mam parówki lub jajka:diabloti: Quote
bira Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jakoś przebiłam się przez ostatnie strony ;) Myślałam, że już Was jakaś zimowa depresja dopadła;) No, ale wątek alkoholowo-obiadowy się pojawił to super :-) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Alicja napisał(a):no własnie większość odeszło tam ... ale realnie mam kontakt najbliższy z Clockwork , z Vectrą , Asiaczek ( z Warszawiankami ;) ostatnie 2 lata to raz w roku się widziałyśmy ;)) z dbsst kontakt smsowy i ostatnio widziałyśmy się chyba latem 2011 a tutaj z bliżej zamieszkałych ...też właściwie bez kontaktu No ja mam troche kontaktów z DGM-aniakami: Ty Vectra Metheora Lansik Anecioreczek Panienkabubu Anusia i Ajlu Kadziumia (z DGM wyszła, ale kontakt pozostał) Matagi Izabela124 Zuzia i Noddy - oj, sporo jest ludków z DGM. Ale fakt, z niekórymi widujemysie częściej, z niektórymi - rzadziej. Te moje wystawy to jednak cudowny sposób na podtrzymanie kontaktów. Pamiętasz, alu, jakies 2-3 lata temu wystawe w Chorzowie? Przyszłas Ty i Basia, widziałam sie z Metheorą, panienkAbubu (pomogła mi w porównaniach) itp.... Jest co wspominac:) A ja na DGM od listopada 2004 r.:) Tom juz stara czy jeszcze młoda stażem?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Alicja napisał(a):Nie działa mi wielocytat , od wczoraj pisanie na dogo to loteria , albo się uda albo nie .. Katerinas , no przecie cza spożytkować co z nieba leci ;) Co do fasolki , to nie będą latające kołderki , podkołderniki jadowite skutecznie są utylizowane majerankiem :diabloti: Mnie tez multicytat nie działa i muli.... A majeranek do fasolki to super sprawa. No i potem nfaktycznie nie ma latających kołderek:) pzdr. Quote
Vectra Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Mi wsio działa i cytat i posty ... ale mi chęci się popsuły. Donoszę ze Alicja czyta ino jej prawo do pisania zabrano. Nie mam pojęcia czemu tak jest .... modzi nie dostają takich informacji ... serwer milczy jak grób , czemu się coś chrzani ;) [TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"] [TR] [TD]ale można[/TD] [TD]tabelki robić[/TD] [/TR] [TR] [TD]:evil_lol:[/TD] [TD]:lol:[/TD] [/TR] [TR] [TD]:loveu:[/TD] [TD]:diabloti:[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Alicja Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: po kilkunastu godzinach postu udało mi się uzyskać okno odpowiedzi :roll: żyję , odpiszę wszystkim jak się dogo całkiem naprawi :diabloti: Foty są na psiej kostce Quote
Izabela124. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Pisać i ja w końcu mogę, ale okno odp długo się otwiera i nawet pw mogę już pisać, ale multicytat nadal mi nie działa Quote
Alicja Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Okno odpowiedzi otwiera się chyba ręcznie :angryy: Poza tym nie wiem czy wiecie ale administracja usunęła Wam wszystkie stare wiadomości na PW ... nikt nie raczył zapowiedzieć akcji oczyszczania ...czyli NIC a NIC na dogo się nie zmieniło ...chyba to z Katerinas wykrakałyśmy :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 A te usunięte wiadomości to z jakiego okresu czasu? Quote
Alicja Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Izabela124.']A te usunięte wiadomości to z jakiego okresu czasu? no ja miałam np nr telefonu z grudnia 2011 i stycznia 2012 tam we wiadomościach i nie mam don huan zwany adminem :diabloti:napisał Skrzynka z prywatnymi wiadomościami służy do bieżącej komunikacji między użytkownikami, a nie do przechowywania ważnych danych. Usunięte zostały wyłącznie wiadomości, który były utworzone 365 lub więcej dni temu. Czyszczenie ze starych wiadomości będzie miało miejsce regularnie, co kilka miesięcy. Quote
Alicja Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Izabela124. napisał(a):Pojebało admina :roll: dla Nas to nie nowina :diabloti::evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Alicja napisał(a):...chyba to z Katerinas wykrakałyśmy :diabloti::evil_lol: kurde... a już miałam nadzieję, że może coś się polepszyło.. A tu widzę dupa. :roll: Quote
Recommended Posts