Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
Ozzulek dziękuje :Rose:

a dostał 3 indycze szyje obwiązane kokardą (zjadł 1 , 2 zamroziłam ) i jeszcze z bazarku na Cezarka boxiołka przyjdą gryzaki buciki szt.10 :)

no to miał smakowity prezent. :D

Posted

[FONT=Georgia]troszkę się spóźniłam ale mam nadzieję że książę mi wybaczy :)

Wszystkiego Najlepszego...przede wszystkim dużo zdrowia :loveu::loveu::loveu::loveu:

:new-bday::drink1:
[/FONT]

Posted

[quote name='ania90']:BIG:sto lat, sto lat

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]troszkę się spóźniłam ale mam nadzieję że książę mi wybaczy :)

Wszystkiego Najlepszego...przede wszystkim dużo zdrowia :loveu::loveu::loveu::loveu:

:new-bday::drink1:
[/FONT]

Ozzy dziękuje

Posted

[quote name='Gioco']http://images8.fotosik.pl/2546/9002df876b952f40.jpg - kto śmiał pod Ozzulkiem dołek wykopać? :mad:

tak tak to ONI , złe człowieki i jeszcze piłkę tam wrzucili i nie chcieli wyciagnąć i Sabinka sama tam wskakiwała i wyskakiwała z dołka a Ozzulek się cykał :lol:

Wszystkiego najlepszego przystojniaku :loveu:

[quote name='Obama']Spóźnione,ale szczere życzenia! Stary druhu,sto lat w zdrowiu!!!!

Dzięki za życzonka

Posted

Patrząc na zdjęcia zupełnie nie widać wieku. A przy przerazajacych problemach zdrowotnych,ktore trawia rasowe TTB trzeba sie cieszyc z kazdego wspolnego roku. Kto to widzial,zeby uzytkowe rasy mialy az takie trudnosci :(

Posted

[quote name='katik']Wszystkiego Najlepszego dla OZZIKA :loveu:

[FONT=Arial]Dzięki :)[/FONT]

[quote name='Obama']Patrząc na zdjęcia zupełnie nie widać wieku. A przy przerazajacych problemach zdrowotnych,ktore trawia rasowe TTB trzeba sie cieszyc z kazdego wspolnego roku. Kto to widzial,zeby uzytkowe rasy mialy az takie trudnosci :(

[FONT=Arial]Ozzy też miał kłopoty ze skórą ( alergia , gronkowiec i czort jeden wie ) ale (tfu tfu) póki co jest oki ... teraz walczymy i odchudzamy , idzie ciężko ale pomaleńku widać efekty ....

Byłam w odwiedzinkach w hodowli SENTINEL i tam spotkałam w świetnej kondycji starsze ASTy , babcia chyba ma 14 lat ...jeszcze jedna sunia też ok tego wieku , Alamo też chyba coś jak Ozzulek albo starszy ...jak tu kiedyś Vectra zajrzy to moze napisze ile dzieciaki mają lat .
Mam nadzieję , ze Ozzy też dożyje takiego wieku
[/FONT]

Posted

I pogratulować,mam nadzieję,że Obama też będzie ze mną długo.

Niestety, zobacz ile psiaków nie dożywa nawet 7.Jak czytam na bullowym ile psów schodzi na nerki,serce i inne problemy,o których się głośno nie pisze to się włos jeży na głowie.To jest straszne,że temperament i zdrowie są coraz mniej ważne w hodowli.

Posted

[quote name='Obama']I pogratulować,mam nadzieję,że Obama też będzie ze mną długo.

Niestety, zobacz ile psiaków nie dożywa nawet 7.Jak czytam na bullowym ile psów schodzi na nerki,serce i inne problemy,o których się głośno nie pisze to się włos jeży na głowie.To jest straszne,że temperament i zdrowie są coraz mniej ważne w hodowli.

[FONT=Arial]a mówiłam , że przechwalę ...:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..pewnie są tacy co ich to cieszy ...:angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]
Ozzy ma krwiaka małżowiny ..... grrrrrrrrrrrr...wczoraj biegał po górkach , potem turlając się w trawie musiał uderzyć w kamulec , wczoraj na bank NIC nie miał w południe na uszku a dzisiaj poduszka .... ja jadę do Mamy do szpitala , TZ już w drodze do weta
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a mówiłam , że przechwalę ...:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..pewnie są tacy co ich to cieszy ...:angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]Ozzy ma krwiaka małżowiny ..... grrrrrrrrrrrr...wczoraj biegał po górkach , potem turlając się w trawie musiał uderzyć w kamulec , wczoraj na bank NIC nie miał w południe na uszku a dzisiaj poduszka .... ja jadę do Mamy do szpitala , TZ już w drodze do weta[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Znam to, moja nieżyjąca już Onka też się dorobiła takiego. Indyczek walnęła o framugę i krwiak jak malowany. Potem czyszczenie i cała zabawa.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Niech się szybko goi. [/FONT]

Posted

Widzę, że Ozzik będzie z tydzień świętował swoje Urodziny:)
Sto lat, sto lat......

A co do krwiaka, to nie jest to jakas tragiczna sprawa. Wet rozetnie, oczysci, zaszyje i po bólu:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]Mój Kochany Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/FONT]
[FONT=Arial]z okazji Twoich 7 urodzin
DZIĘKUJĘ CI ,
że JESTEŚ

:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

spóźnione, ale za to z całego serca !!! 100 lat

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzięki :)[/FONT]

[FONT=Arial]Ozzy też miał kłopoty ze skórą ( alergia , gronkowiec i czort jeden wie ) ale (tfu tfu) póki co jest oki ... teraz walczymy i odchudzamy , idzie ciężko ale pomaleńku widać efekty ....

Byłam w odwiedzinkach w hodowli SENTINEL i tam spotkałam w świetnej kondycji starsze ASTy , babcia chyba ma 14 lat ...jeszcze jedna sunia też ok tego wieku , Alamo też chyba coś jak Ozzulek albo starszy ...jak tu kiedyś Vectra zajrzy to moze napisze ile dzieciaki mają lat .
Mam nadzieję , ze Ozzy też dożyje takiego wieku
[/FONT]
Sasana 14 , Jessi 12 , Alamo 8 , moja Lalka też 8 - kondycja boska :)

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Znam to, moja nieżyjąca już Onka też się dorobiła takiego. Indyczek walnęła o framugę i krwiak jak malowany. Potem czyszczenie i cała zabawa.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Niech się szybko goi. [/FONT]
[FONT=Arial]czyli same przyjemności :diabloti:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Widzę, że Ozzik będzie z tydzień świętował swoje Urodziny:)
Sto lat, sto lat......

[FONT=Arial]no goście coś ciężko się schodzili .... ;)[/FONT]

A co do krwiaka, to nie jest to jakas tragiczna sprawa. Wet rozetnie, oczysci, zaszyje i po bólu:)

Pzdr.

[FONT=Arial]Asiu , ale mimo wszystko pod narkozą ... w zeszłym roku miał 2 ( w marcu i w sierpniu )

póki co dostał zastrzyk dziś u weta , drugi daję mu jutro i robimy okłady , jutro dzwonie do weta , bo kazał mi zadzwonić , ja byłam u Mamy a Cezar był u Bartka z Ozzym , więc jutro mus pogadać , dziś rozmawialiśmy w biegu dosłownie ...
[/FONT]

[quote name='Tengusia']biedne Ozzulki :calus:

zdrowka dla mamy :Rose:

[FONT=Arial]dzięki :calus:[/FONT]

[quote name='Vectra']spóźnione, ale za to z całego serca !!! 100 lat

:calus:

[quote name='Vectra']Sasana 14 , Jessi 12 , Alamo 8 , moja Lalka też 8 - kondycja boska :)

[FONT=Arial]kurcze myślałam że Jessi 11 lat a to już 12 ..... po Alamo to wcale nie było widać tych 8 lat ...wygląda i zachowuje się jak 3-4 latek .... piekny :loveu:[/FONT]

Posted

Jessy , urodzona w tym samym dniu i miesiącu co ja :D
Alamo jak Alamo , Sasana , to dopiero bezzębna torpeda z piłką :evil_lol:
wczoraj u nich byłam , mają się świetnie ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Jessy , urodzona w tym samym dniu i miesiącu co ja :D
Alamo jak Alamo , Sasana , to dopiero bezzębna torpeda z piłką :evil_lol:
wczoraj u nich byłam , mają się świetnie ;)

Sasana mistrzyni w sępieniu :lol:

Do Ani powinni jechać tacy co nie wierzą że psy mogą funkcjonować w grupie oraz Ci co snują spiskowe teorie na temat jak to w hodowlach traktuje się stare psy ... szczęki by zbierali z trotuaru :lol:
Ja wszystkim opowiadam w jakim wspaniałym miejscu byłam :loveu: