Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']teraz jest tam i staffik :) na jedenastego do piłki ;)

ja poproszę fotę tego malca którego poznalam swiezo po przyjeździe ze światówki :)

Posted

[quote name='kacha_wawa']Jeszcze ode mnie wszystkiego naj, naj dla Ozzulka i szybkiego powrotu do zdrówka :)
Alu trzymam kciuki za Twoją Mamę i życzę Jej duuuużo zdrowia :Rose:

dzięki Kasiu :calus:

Posted

Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe.
Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :)

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Mój Kochany Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/FONT]

[FONT=Arial]z okazji Twoich 7 urodzin[/FONT]

[FONT=Arial]DZIĘKUJĘ CI ,[/FONT]
[FONT=Arial]że JESTEŚ [/FONT]
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol:
Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!!

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe.
Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :)

dzięki za życzonka
ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ...
co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)

bianka19 napisał(a):
do wesela się zagoi. :)

raczej grozi Ozzyemu zabieg ....boję się narkozy

sabinka40 napisał(a):
Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol:
Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!!

nie słyszałaś jak fochnął , podobno w Żorach było słychać ;)??

dzięki :)

Posted

Alicja napisał(a):

dzięki za życzonka
ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ...
co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)

:roflt:
nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):
:roflt:
nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti:

tak , tak ....TYLKO i WYŁĄCZNIE :grins:

mojego SAMA se kupiłam ...SAMA se ........:roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Mój Kochany Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/FONT]
[FONT=Arial]z okazji Twoich 7 urodzin
DZIĘKUJĘ CI ,
że JESTEŚ

:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops:
Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-)

Posted

[quote name='Doginka']Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops:
Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-)

[FONT=Arial]dziękujemy :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

sabinka40 napisał(a):
..............

sabinka40 napisał(a):
....................

:lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol:

Ok:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a mówiłam , że przechwalę ...:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..pewnie są tacy co ich to cieszy ...:angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]
Ozzy ma krwiaka małżowiny ..... grrrrrrrrrrrr...wczoraj biegał po górkach , potem turlając się w trawie musiał uderzyć w kamulec , wczoraj na bank NIC nie miał w południe na uszku a dzisiaj poduszka .... ja jadę do Mamy do szpitala , TZ już w drodze do weta
[/FONT]
Zdrówka chłopaku:razz:
No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Zdrówka chłopaku:razz:
No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu:

dzięki Madziu :calus:

[quote name='sabinka40']Ok:eviltong:

:grins: