Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam :Rose:

Jejku jak się cieszę że jutro piątek . Nareszcie pierwszy weekend po urlopie i po tygodniu pracy ....tylko dlaczego zapowiadają tak paskudną pogodę znowu :(.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ty nie mysl o weekendzie, Ty mysl, jak zaopiekowac się Chorym Członkiem Rodziny;)

Dla Harleya ["]

pzdr.
Członek Rodziny z chorym palcem coraz zdrowszy :lol: więc spokojnie mogę myśleć o weekendzie :lol: tylko że ja poproszę o słonko na weekend :)

Posted

Hej Alicja :D
Powoli wracam do żywych, wylewka jest parapety som, a jak tam u Ciebie idzie z remontem ;)

Ozzulek z Sabinką fajnie sobie wyglądają ;P, mm co tam dobrego z grilla mieliście ;P

Posted

[quote name='drzalka']Hej Alicja :D
Powoli wracam do żywych, wylewka jest parapety som, a jak tam u Ciebie idzie z remontem ;)

Ozzulek z Sabinką fajnie sobie wyglądają ;P, mm co tam dobrego z grilla mieliście ;P

grillek był rewelka , były też i inne smakołyki z okazji urodzin Izy :)

Remont będzie się ciągnął jeszcze troszkę ...co mnie wcale nie cieszy , ale w sumie nie ma też potrzeby gonić z terminami , po prostu jesteśmy na etapie wymian wyposażenia itp ...kiedyś mam nadzieję dobiegnie końca :lol: teraz priorytetem kaloryfer w łazience i skrzynka na bezpieczniki w przedpokoju i tapetowanie ....ufff :modla:

Posted

[quote name='Doginka']Uooooooch, remontu nie zazdroszczę:shake:

Ale grillka już tak:lol:

pomału się przyzwyczajam :lol:
W sumie dużo prościej jest zrobić cokolwiek w dużym mieszkaniu bądź domu jednorodzinnym bo masz mase pomieszczeń i pakujesz z remontowanego w jedno miejsce i dalej masz luzik , a w mieszkaniu ( u mnie niecałe 50m) to jest sajgon jak zaczyna się coś powazniejszego robić

Na grillka to znów się szykuję tylko po niedzieli jak tylko wróci pogoda , mięsko już kupione i Iza będzie musiala nas ścierpieć :lol:

Posted

[quote name='Patka']Alu uściski dla kontuzjowanego męża i wiedz że o Harleyku pamiętamy :calus:
U nas powoli a czas pędzi ...

Patuś :calus:
Dzięki za pamięć .

Pozdrowienia od Nas dla Całej Rodzinki .

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]7 lat ....niby dużo czasu ...a pamiętam wszystko jakby to było wczoraj :shake:... ostatnie dni , godziny , minuty ...potem już ułamki sekund i najcięższe pożegnanie z TOBĄ ...NA ZAWSZE ...Mój PRZYJACIELU :-([/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]7 lat temu , 3 sierpnia opuścił Nasz dom .... Harley , Nasz najwspanialszy PRZYJACIEL [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]Dla Ciebie [/FONT]

[SIZE=2][FONT=Arial]NASZ PRZYJACIELU [/FONT]

[FONT=Arial]Zapłacz[/FONT]
[FONT=Arial] Kiedy odejdzie,[/FONT]
[FONT=Arial] Jeśli cię serce zaboli,[/FONT]
[FONT=Arial] Że to o wiele za wcześnie[/FONT]
[FONT=Arial] Choć może i z Bożej woli.[/FONT]

[FONT=Arial] Zapłacz[/FONT]
[FONT=Arial] Bo dla płaczących[/FONT]
[FONT=Arial] Niebo bywa łaskawsze[/FONT]
[FONT=Arial] Lecz niech uwierzą wierzący,[/FONT]
[FONT=Arial] Że on nie odszedł na zawsze.[/FONT]

[FONT=Arial] Zapłacz[/FONT]
[FONT=Arial] Kiedy odejdzie,[/FONT]
[FONT=Arial] Uroń łzę jedną i drugą,[/FONT]
[FONT=Arial] I.. przestań[/FONT]
[FONT=Arial] Nim słońce wzejdzie,[/FONT]
[FONT=Arial] Bo on nie odszedł na długo.[/FONT]

[FONT=Arial] Potem[/FONT]
[FONT=Arial] Rozglądnij się w koło[/FONT]
[FONT=Arial] Ale nie w górę[/FONT]
[FONT=Arial] Patrz nisko[/FONT]
[FONT=Arial] I.. może wystarczy zawołać,[/FONT]
[FONT=Arial] On może być już tu blisko...[/FONT]

[FONT=Arial] A jeśli ktoś mi zarzuci,[/FONT]
[FONT=Arial] Że świat widzę w krzywym lusterku,[/FONT]
[FONT=Arial] To ja powtórzę:[/FONT]
[FONT=Arial] On wróci[/FONT]
[FONT=Arial] Choć może i w innym futerku..[/FONT]
[FONT=Arial] Franciszek Klimek -autor[/FONT]

[FONT=Arial]wrócił ...za 3 miesiące , pod postacią Ozzy'ego [/FONT]

:-(Tak mi sie smutno zrobiło.....piękny wiersz...........

Posted

[quote name='sabinka40']:-(Tak mi sie smutno zrobiło.....piękny wiersz...........

bo smutno ...

[quote name='Asiaczek']Alicja - co u Mamy? Co mówią lekarze?

pzdr.

[quote name='Doginka']Alu, przeczytałam u Vectry o Twojej Mamie. Mam nadzieję, ze to nic groźnego:glaszcze:

Co u Mamy ....
dziś po gastroskopii wiemy że znów są nadżerki w ścianach żołądka ( mama leczył sie ostatnio na bóle w kręgosłupie ...ma naczyniaka , a leki walą po żołądku ) , nie chce namieszać ale któraś zastawka sie nie domyka i coś tam jeszcze ( było EKG i Echo serca ) , 100% przekroczone są normy przeciwciał tarczycy ... jutro jadę po pracy do szpitala więc czegoś moze sie dowiem , dzis był tato . Mam o tyle dobrze , ze syn najbliższej kuzynki ( siostrzenicy Taty) jest w szpitalu anestezjologiem a synowa pediatrą , tak więc mama na bieżąco ma odwiedziny i w razie kiedy coś potrzebuje to są na miejscu. Jestm im za to bardzo wdzięczna .
Mama ma skończone 72 lata ...ale jesteśmy dobrej myśli

Posted

[quote name='baster i lusi']Alu dużo zdrowia dla Twojej mamy życzę i trzymam kciuki.Moj tato odszedł w wieku 75 lat a mama za 9 mc po nim.A minie już 15 lat.[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Alicjo, pozytywne wibracje przesyłam :*[/QUOTE]
:calus:dzięki , jestem dobrej myśli

Posted

Aluś zdrowia mamie życzę z całego serca !!!

Kochana ale nie rób z mamy staruszki, jest w kwiecie wieku... wiem co mówię, moja ma skończone 80 i ciągle młoda :loveu:, no przynajmniej duchem bo "opakowanie " to już niekoniecznie. W zeszłym roku wymieniła sobie "wahacz" w bioderku (tytan , gwarancja na 20 lat, więc w okolicach setki zrobi się jej nowy :diabloti:)

Posted

[quote name='Gioco']:calus:Będzie dobrze Ala. Nie ma innej opcji.

Dzięki , oczywiście że nie ma

[quote name='Grosziwo']Aluś zdrowia mamie życzę z całego serca !!!

Dzięki

Kochana ale nie rób z mamy staruszki, jest w kwiecie wieku... wiem co mówię, moja ma skończone 80 i ciągle młoda :loveu:, no przynajmniej duchem bo "opakowanie " to już niekoniecznie. W zeszłym roku wymieniła sobie "wahacz" w bioderku (tytan , gwarancja na 20 lat, więc w okolicach setki zrobi się jej nowy :diabloti:)

wiem Iwonko , bo sama też mamie zawsze powtarzam , że jeszcze dużo latek przed nią , tylko Mamcia by swoimi chorobami naprawde mogła obdzielić pół rodziny , za dużo jak na tak mikrego człeka ...ale damy radę :) w końcu jeszcze sporo planów do zrealizowania ;)