Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']taki film , miałam na żywo , tylko zrobilam STOP , jak zbiornik z wodą , zbliżył się za mocno do wejścia do domu ....
ale zraszacza ogrodowego , nie zdążyłam zastopować :cooldevi:

niedobraśna Ty :grins:

Szafę mi robią od 10 :roll: burdel w całej chałupie .... masakra . A w drodze na zakupy dopadła mnie burza i było oberwanie chmury , zdążyłam schować się do Biedronki :)

Posted

[quote name='Alicja']u Mnie odpada .... na 4 piętro angola nie wciągnę ...windy brak ...ale serio , od zawsze byłam zakochana w angolach , taką namiastką został boxiu , co będzie na starość , jeszcze nie wiem , TZ twierdzi że nic ale ja sobie nie wyobrażam mojego życia bez psa przy boku

Ja tam mam jeszcze trochę czasu,ale jak się z domkiem uda,to będę miała z ulubionych ras po sztuce:dog niemiecki-błękitny,buldożek francuski,buldożek angielski,no a boksio to wiadomo-jest od 13 lat i będzie nadal :P
Tylko jeszcze mała przeszkoda-muszę męża z domu wyrzucić,bo on zwariuje z taką watahą hihihi

[quote name='Alicja']

ano jest ....u mnie był pusty 3 miesiące ...dłużej by było nie do wytrzymania , ale teraz jest Ozzulek :).

Jestem lepsza-ja wytrzymałam bez psa całe 8 dni :P

Posted

[quote name='tatankas']Ja tam mam jeszcze trochę czasu,ale jak się z domkiem uda,to będę miała z ulubionych ras po sztuce:dog niemiecki-błękitny,buldożek francuski,buldożek angielski,no a boksio to wiadomo-jest od 13 lat i będzie nadal :P
Tylko jeszcze mała przeszkoda-muszę męża z domu wyrzucić,bo on zwariuje z taką watahą hihihi

[FONT=Arial]no , jesteś sporo młodsza to masz czas na realizację marzeń ;) ... ja za jakiś czas przeklnę te wspinaczkę na 4 piętro :lol: ale zawsze za to będę jak gazela biegająca :lol: .... grunt to się nie poddawać ;)
Mój TZ teraz tak mówi ale ja naprawdę nie wiem jak można żyć bez zwierzaka ... no chyba że wtedy to będą koty ...nie mówię nie ;) Póki co mamy takie zwierzaki na dożywianiu u TZta w pracy ... dobry wujek nosi suchą karmę i psie puszki , albo gotowane podroby drobiowe [/FONT]

Jestem lepsza-ja wytrzymałam bez psa całe 8 dni :P

[FONT=Arial]ja umarłam jak odszedł Harley ....byłam w tak złym stanie psychicznym że moja okulistka , a minęło już 7 lat , do dziś mi wypomina ze zamiast badań to beczałyśmy w gabinecie obie ...miałam badania w szpitalu dzień po śmierci Niunia .... potem byłam w schronisku zapytać czy są jakieś boxerki ...nie było , 3 października na wystawie psów w Rybniku były boksie na sprzedaż , rodowodowe , troszkę podrośnięte , a jeden wierna kopia Harley'a ...wyłam z bólu i tęsknoty , TZ zabrał mnie stamtąd i po drodze znalazł ogłoszenie o ASTach z hodowli w Gliwicach . Za 2 tygodnie zadzwoniliśmy tam i pojechaliśmy spotkać się z ludźmi i psami ...TZ wybrał malca i umówiliśmy sie ze damy znać do dwóch tygodni ...3 listopada , równo 3 miesiące po odejściu Harley'a przywiozłam Ozzulka do domu ... pisząc to znowu łzami zalewam klawiaturę .
Tak mi strasznie smutno bo odszedł psiak Heniutek

• z hodowli Naszych znajomych .... w maju skończył rok :(
  • [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja umarłam jak odszedł Harley ....byłam w tak złym stanie psychicznym że moja okulistka , a minęło już 7 lat , do dziś mi wypomina ze zamiast badań to beczałyśmy w gabinecie obie ...miałam badania w szpitalu dzień po śmierci Niunia .... potem byłam w schronisku zapytać czy są jakieś boxerki ...nie było , 3 października na wystawie psów w Rybniku były boksie na sprzedaż , rodowodowe , troszkę podrośnięte , a jeden wierna kopia Harley'a ...wyłam z bólu i tęsknoty , TZ zabrał mnie stamtąd i po drodze znalazł ogłoszenie o ASTach z hodowli w Gliwicach . Za 2 tygodnie zadzwoniliśmy tam i pojechaliśmy spotkać się z ludźmi i psami ...TZ wybrał malca i umówiliśmy sie ze damy znać do dwóch tygodni ...3 listopada , równo 3 miesiące po odejściu Harley'a przywiozłam Ozzulka do domu ... pisząc to znowu łzami zalewam klawiaturę .
    Tak mi strasznie smutno bo odszedł psiak Heniutek

• z hodowli Naszych znajomych .... w maju skończył rok :(
  • [/FONT]

Normalnie zazdroszczę naszym psom,że to nie one tak cierpią.Ja po prostu przez te 8 dni wchodząc do kuchni wyłam,przechodząc przez korytarz w mieszkaniu wyłam,patrząc na fotel,na którym sobie zawsze śpiochała wyłam,na dwór też nie mogłam wychodzić,bo łapałam się na tym,że szukam smyczy i wyk.Mąż nie mógł tego znieść-po 8 dniach wsadził mnie w samochód i pojechaliśmy 200km po psa.Wiem,że jemu też jej brakowało,bo wychodząc z domu też smyczy szukał,choć facet do tego się nigdy nie przyzna-przynajmniej mój.Ja też zawsze o staruszce pisząc wyję,więc możemy beksy sobie piątkę przybić :)

Posted

bez psa wytrzymałam miesiąc , to był najpodlejszy okres w moim życiu ... i nie wyobrażam sobie , życia bez psa , pewno temu teraz mam ich więcej , by nigdy w domu nie zabrakło psa ...
    tylko pies , potrafi kochać , w jedyny niepowtarzalny sposób .... dlatego tak bez tej miłości , ciężko żyć

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no w końcu Ozzy znalazł patyczka odpowiedniego dla siebie :evil_lol::evil_lol:
    http://images8.fotosik.pl/2413/1df62ad47ec5c92b.jpg

dłubanie w nosie dla zaawansowanych :)
    http://images8.fotosik.pl/2413/900da75c45610912.jpg
    [/FONT]

Dłubanie w nosie dla zaawansowanych wymiata-i zdjęcie i podpis :D:D:D

[quote name='Vectra']bez psa wytrzymałam miesiąc , to był najpodlejszy okres w moim życiu ... i nie wyobrażam sobie , życia bez psa , pewno temu teraz mam ich więcej , by nigdy w domu nie zabrakło psa ...
    tylko pies , potrafi kochać , w jedyny niepowtarzalny sposób .... dlatego tak bez tej miłości , ciężko żyć

Ja niestety jeszcze trochę muszę poczekać-dzieci małe i dobrze jest jak jest-wszystko blisko z osiedla.Myślę,że za jakieś 10 latek będzie domek z ogrodem na zadupiu,to i stadko się powiększy :p

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no w końcu Ozzy znalazł patyczka odpowiedniego dla siebie :evil_lol::evil_lol:
    http://images8.fotosik.pl/2413/1df62ad47ec5c92b.jpg

[FONT=Arial]nareszcie zrozumiał swoje powołanie ;)strong dog :)[/FONT]

dłubanie w nosie dla zaawansowanych :)
    http://images8.fotosik.pl/2413/900da75c45610912.jpg
    [/FONT]
    [FONT=Arial]
    miszczunio :loveu:
    [/FONT]

[quote name='Vectra']bez psa wytrzymałam miesiąc , to był najpodlejszy okres w moim życiu ... i nie wyobrażam sobie , życia bez psa , pewno temu teraz mam ich więcej , by nigdy w domu nie zabrakło psa ...

[FONT=Arial]kocha bezinteresownie ....[/FONT]

[quote name='tatankas']Dłubanie w nosie dla zaawansowanych wymiata-i zdjęcie i podpis :D:D:D

Ja niestety jeszcze trochę muszę poczekać-dzieci małe i dobrze jest jak jest-wszystko blisko z osiedla.Myślę,że za jakieś 10 latek będzie domek z ogrodem na zadupiu,to i stadko się powiększy :p

:cool2:

[quote name='Iv_']Te "gamońkowete" minki mnie rozczulają :loveu: Gonzik, też tak patrzy :loveu:

http://images8.fotosik.pl/2413/a261295d59d16a5a.jpg

[FONT=Arial]gamoń z twarzy ...gamoń z charakteru :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
    U nas zaświeciło słonko :multi::multi:
    [/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Ja wytrzymałam bez psa całe trzy dni i był to specyficzny dla mnie czas, pomijając że bardzo byłam przybita po odejściu poprzedniego psa to w dodatku dom nie był pełen...czegoś istotnego brakowało.

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ja wytrzymałam bez psa całe trzy dni i był to specyficzny dla mnie czas, pomijając że bardzo byłam przybita po odejściu poprzedniego psa to w dodatku dom nie był pełen...czegoś istotnego brakowało.

[/FONT]

No to najgorsze-jakby świat stanął.A ja myślałam,że 8 dni to szybko ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ja wytrzymałam bez psa całe trzy dni i był to specyficzny dla mnie czas, pomijając że bardzo byłam przybita po odejściu poprzedniego psa to w dodatku dom nie był pełen...czegoś istotnego brakowało.

[/FONT]

to puste miejsce jest najgorsze ....

[quote name='tatankas']No to najgorsze-jakby świat stanął.A ja myślałam,że 8 dni to szybko ;)

Najgorsza dla Mnie było to , że jak ktoś zapytał gdzie Harley , co się stało ...ja nie mogłam odpowiedzieć ...głos zastygał w gardle a łzy lały się potokiem ... a ile osób kreśliło koła na czole widząc moją reakcję ....
    A na przyjęcie Ozzulka zafundowałam sobie L4 ...faktycznie się wtedy rozchorowałam i siedziałam z dzieciakiem 3 tygodnie w domu a potem TZ miał wypadek w pracy i kolejny miesiąc zajmował się naszym pocieszycielem :)

Posted

nie żartuj ... stary jak świat a goopi :eviltong:

przyleciały ufoludki na ziemię, wylądowali na polu, patrzą a niedaleko na łące krowy się pasą
    przypomnieli sobie że słyszeli, że krowa to takie fajne zwierze co wodę pije a smaczne mleko daje
    zaprowadzili krowę nad rzekę, łeb do wody zanurzyli i patrzą skąd mleko wyleci
    podnieśli ogon i zaglądają
    krowa ze strachu qpe zrobiła
    wrzeszczy ten od strony ogona ... łeb trochę wyżej podnieście bo muł ciągnie

mówiłam że goopi :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']nie żartuj ... stary jak świat a goopi :eviltong:

przyleciały ufoludki na ziemię, wylądowali na polu, patrzą a niedaleko na łące krowy się pasą
    przypomnieli sobie że słyszeli, że krowa to takie fajne zwierze co wodę pije a smaczne mleko daje
    zaprowadzili krowę nad rzekę, łeb do wody zanurzyli i patrzą skąd mleko wyleci
    podnieśli ogon i zaglądają
    krowa ze strachu qpe zrobiła
    wrzeszczy ten od strony ogona ... łeb trochę wyżej podnieście bo muł ciągnie

mówiłam że goopi :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

uwierz ...ale serio nie znałam :roflt: