Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='rwpb']Witam :loveu: Znowu wywołałem dyskusję na Twoim wątku :evil_lol:. Tym razem o transferach :roll:. A ja mam wszystkie swoje fotki na moich prywatnych serwerkach :lol: [FONT=Arial]:roll: ja tam nie mam swoich ;)[/FONT] [quote name='BeaC']:razz::razz::razz: wpadłam Cie witnąc nie mam czasu na nic już zupełnie właśnie siadłam na de w chacie.......... no co jest dopiero 18.50 jeszcze podłogi muszę umyć bo moje kochanieńkie ni zauważyły zmiany pogody i jak se wyłaziły i wracały na dwór tak robią to w takiej samej częstotliwości:angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial]Bea :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [quote name='Wyjątek']Wejszłam tam i mam wykorzystane w tym miesiącu nieco ponad 17% a niby przewidywany transfer na ten miesiąc to 14%... O co cho z tym drugim to nie wiem, ale na razie dużo procentów mi zostało :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:twojego to wcale nie rozumie [/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Century Gothic]swojaczka?:razz:[/FONT] Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 mmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm :p Quote
rwpb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]swojaczka?:razz:[/FONT] No proszę, tyle było o procentach i ... Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 YouTube - Najzabawniejszy śmiech na świecie [www.cda.pl] najzabawniejszy smiech na swiecie... żeby poprawić humor Ali... bardzo zaraźliwy! http://www.youtube.com/watch?v=K1HvdNfFRAo&feature=related rozmowa z babcią też dobra... Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 powiem tylko jedno hahahahaha ih ih ih :D hio hio hio :D :grins: :grins: :grins: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='halbina']YouTube - Najzabawniejszy śmiech na świecie [www.cda.pl] najzabawniejszy smiech na swiecie... żeby poprawić humor Ali... bardzo zaraźliwy! YouTube - Rozmowa babci z TPSA [www.cda.pl] rozmowa z babcią też dobra... [FONT=Arial]no już teraz nie zdąże , ale zobaczę jak wrócę [/FONT] [quote name='Aga K']powiem tylko jedno hahahahaha ih ih ih :D hio hio hio :D :grins: :grins: :grins: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial] wyglada to zachęcająco ;)[/FONT] [FONT=Arial]Dzień doberek :hand:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :crazyeye: jak ta Ala rano wstała :razz: i blogaski obleciała :diabloti: Czeeeeeeeeeeeeeee :multi: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A ja nie mam dźwięku :obrazic: Cze Alunia :) Quote
eria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 tak se tu poczytałam o tym fotosiku i :shake:... kocham photobucketa :loveu:;) Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: jak ta Ala rano wstała :razz: i blogaski obleciała :diabloti: Czeeeeeeeeeeeeeee :multi: [FONT=Arial]wstałam ale z wielkim trudem :cool1: Cześćććć:multi:[/FONT] [quote name='jbk']A ja nie mam dźwięku :obrazic: Cze Alunia :) [FONT=Arial] posłuchasz w domeczku ;)[/FONT] [quote name='eria']tak se tu poczytałam o tym fotosiku i :shake:... kocham photobucketa :loveu:;) [FONT=Arial]muszę na przyszłość zdecydować się na inny serwerek ..póki co wrzuciłam na EU ...a Fotosik :roll:...polecili w kulki :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon']:multi:czesc Alu [FONT=Arial]cze Effo:multi: [/FONT] Quote
lolka75 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/219575/00000005.JPG Alicjo R. przepiekna fotencja:loveu::loveu::loveu: wsie takie nastrojowe:loveu: a fotosika tez pogonilam jak zobaczylam jak mi kopie jakosc. Nie dosc ze ze mnie doopa a nie fotograf to jeszcze durny fotosik mi ujmowal:angryy: Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 sprawdziłam.... pokazało mi się takie cuś: Statystyki transferu Miesięczny limit transferu 1 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.059 GB (5.91 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 0.941 GB (94.09 %) Przewidywany transfer i opłaty za bieżący miesiąc (estymacja) Przewidywany transfer w tym miesiącu: 0.151 GB (15 %) Nie musisz wnosić żadnych opłat. znaczy, że dobrze, tak? ale to dopiero początek m-ca :roll: doopa! nie korzystam z tego już Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 goopie posty skaczą... co za świat :roll: Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Basiu , musisz wejść w Panel administracyjny górny prawy róg i z prawej str kliknąć Wiadomość systemowa a z lewej na pasku[/FONT] Transfery BETA dzięki Aluś :) jak to tak działa, to ja walę tego fotosika :angryy: se będę z czego innego korzystać kij im w plecy! :mad: no i Cię buziam oczywiście :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Matusz'] ja czytam wybiórczo ostatnio :diabloti: gdzie jedziecie ? Katowice? :pKażda wymówka dobra :diabloti: :eviltong: O to, to pytaj emdziolka ;) Witaj Aluś :multi: Haha ta rozmowa z babcią dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wrzucam fotki na photobucket.com , bo z fotosika już dawno zrezygnowałam na PB chciaż po 50 fotek na raz można wrzucac Aluś czas na fotki:lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='lolka75']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/219575/00000005.JPG Alicjo R. przepiekna fotencja:loveu::loveu::loveu: wsie takie nastrojowe:loveu: a fotosika tez pogonilam jak zobaczylam jak mi kopie jakosc. Nie dosc ze ze mnie doopa a nie fotograf to jeszcze durny fotosik mi ujmowal:angryy: [FONT=Arial]akurat na PRO nie kompresuje fot i jakość jest Oki ...ale co z tego jak warunki jakie teraz Fotosik daje są do doopy :angryy: [/FONT][quote name='basia2202']dzięki Aluś :) jak to tak działa, to ja walę tego fotosika :angryy: se będę z czego innego korzystać kij im w plecy! :mad: no i Cię buziam oczywiście :loveu: [FONT=Arial] buziak Baś :loveu:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Każda wymówka dobra :diabloti: :eviltong: O to, to pytaj emdziolka ;) Witaj Aluś :multi: Haha ta rozmowa z babcią dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wrzucam fotki na photobucket.com , bo z fotosika już dawno zrezygnowałam na PB chciaż po 50 fotek na raz można wrzucac Aluś czas na fotki:lol: [FONT=Arial] fot niet i na razie nie będzie bo nie ma kiedy focić ;)[/FONT] Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witamy siem ;) No to co kobietki polecacie ? - to PB ? a to wogole po polskiemu jest bo jakos mi sie niekojarzy zeby to po naszemu bylo ;> Pozdrowki :buzi: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='rwpb']Witamy dzisiaj :loveu: Jak zdrówko? [FONT=Arial] witanko :multi::multi: Zdrówko ...no mam nadzieję , że dobrze ...że Mnie ta wszechobecna gadzina grypa nie dopadnie ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K']Witamy siem ;) No to co kobietki polecacie ? - to PB ? a to wogole po polskiemu jest bo jakos mi sie niekojarzy zeby to po naszemu bylo ;> Pozdrowki :buzi: [FONT=Arial]PB to Photobucket ... ja mam jeszcze na fotoalbum.eu[/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [FONT=Arial]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/FONT] [FONT=Arial] Nosem trąca Cię twój pies!"[/FONT] Quote
Recommended Posts