Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='jbk']Podrzucamy. Jakie masz ciasteczko? [FONT=Arial]murzynka przekładanego czekoladą :loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mhm:loveu: Alowy blogasek zawsze pachnie pysznym ciastem:loveu: Narobilaś mi smaka na jakieś pyszne, domowe ciasteczko:loveu: Tylko składników nie mam i chętnych do zrzutki też nie :niewiem: Mi bardzo smakuje grzaniec Kozacki, z tych 3 smaków:loveu: A tego słodkiego i wytrawnego jeszcze nie piłam:shake: Muszę to nadrobić;) Za to polecam nową Sagę z pigwą i truskawką (chyba:oops:). Piłam u siostry i jest naprawdę pyszna:loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Selket']Mhm:loveu: Alowy blogasek zawsze pachnie pysznym ciastem:loveu: Narobilaś mi smaka na jakieś pyszne, domowe ciasteczko:loveu: Tylko składników nie mam i chętnych do zrzutki też nie :niewiem: Mi bardzo smakuje grzaniec Kozacki, z tych 3 smaków:loveu: A tego słodkiego i wytrawnego jeszcze nie piłam:shake: Muszę to nadrobić;) Za to polecam nową Sagę z pigwą i truskawką (chyba:oops:). Piłam u siostry i jest naprawdę pyszna:loveu: [FONT=Arial]no to mus zakupić herbatkę takową ;) A co do ciasta ... u nas w jednej cukierni jest w miarę dobre ciasto , no ale koszt sobotnio-niedzielnego kawkowania byłby o wiele wyższy a poza tym jakoś swojskie ciasteczko mi bardziej smaczy , chyba ze kołocze i serniczki trafię z pewnych 2 cukierni ale to nie na co dzień ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='SZPiLKA23']A zamna tak sernik chodzi .... [FONT=Arial]serniczek był w zeszłym tygodniu i będzie na 6 marca na urodzinki Pana C.[/FONT] Quote
rwpb Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]murzynka przekładanego czekoladą :loveu:[/FONT] A robię murzynka, jak muszę domyć ręce :eviltong: Masz już koniec braku chęci do fot? Quote
apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Century Gothic]Obstaw murzynka:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='rwpb']A robię murzynka, jak muszę domyć ręce :eviltong: Masz już koniec braku chęci do fot? [FONT=Arial] mam jakieś :roll: foty .... ale ogólnie nastrój fatalny .... nic mi nie wychodzi ... napisze Ci jutro na PW a po niedzielce pogadamy bo będę miała wolne w pracy ;)...oki ?? będę potrzebowała wsparcia technicznego ...pewnie się domyślasz ...ale szczegóły jutro ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Obstaw murzynka:razz:[/FONT] [FONT=Arial]stoi se Murzynek ...polany czokoladą ...tysz spaprałam .... polałam jak był gorący :angryy:[/FONT][FONT=Arial]ale zjadliwy jest :roll:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bry wieczór :multi: Poczytałam o cieście i nabrałam ochoty :roll: akurat mam jakieś kupne w domu więc lece do lodówki :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi: Poczytałam o cieście i nabrałam ochoty :roll: akurat mam jakieś kupne w domu więc lece do lodówki :evil_lol: [FONT=Arial]a to smacznego życzę ;)[/FONT] [FONT=Arial] tak dziś wygladał cały spacer :mad::mad::mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]i troszkę przyrody [/FONT] Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a to smacznego życzę ;)[/FONT] Załapałam się na ostatni kawałek :lol: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000051.JPG fajnie u Was, tak prawie wiosennie ;) u nas straaaszne błoto :shake: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]:mad:dogo znów świruje [/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='agaciaaa']Załapałam się na ostatni kawałek :lol: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000051.JPG fajnie u Was, tak prawie wiosennie ;) u nas straaaszne błoto :shake: [FONT=Arial]u nas też błotko ale częściowo wiatr osuszył [/FONT][FONT=Arial]i słonko [/FONT];) Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas też błotko ale częściowo wiatr osuszył [/FONT][FONT=Arial]i słonko [/FONT];) oby to już wiosenka nadchodziła... Quote
rwpb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ozzy rozkwita i puszcza pierwsze pączki :lol: Pozdrawiamy porannie :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']oby to już wiosenka nadchodziła... [FONT=Arial]wiosenka idzie a zima płacze....dziś deszcz i plucha ...masakrycznie jest:shake:[/FONT] [quote name='rwpb']Ozzy rozkwita i puszcza pierwsze pączki :lol: Pozdrawiamy porannie :loveu: [FONT=Arial] tak ..oprócz pączków jeszcze bączki :evil_lol: pozdróweczka:multi::loveu:[/FONT] Quote
rwpb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Deszcz i plucha, a u nas ciemno i zaczął prószyć śnieg. Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='rwpb']Deszcz i plucha, a u nas ciemno i zaczął prószyć śnieg. [FONT=Arial] :crazyeye:...... nie strasz tym śniegiem ....ja nie chcę już :shake:[/FONT] Quote
Selket Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć :calus: O jak wiosennie u Was:loveu: U nas wczoraj było cudnie, słonko i ciepło:loveu: A dzisiaj rano też tak było, teraz od Wisły przylazła wielka chmura i nie wiem co zamierza, ale wygląda na śniegową....... A chcieliśy do naszego grzybowego lasu na spacer pojechać:roll: trzymaj się ciepło :calus: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Śliczne zdjęcie :loveu: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000050.JPG czeeeeee Ala :multi: u mnie było piękne słoneczko rano :razz: a teraz zaczęło się jakoś chmurzyć :roll: i jest tak bleeeeeee :roll: Quote
e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 widze ze u was tez pieknie bylo wczoraj:loveu::loveu::loveu: czesc Alu:multi: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/219575/00000016.jpg Piękniaste! Ale ja zazdraszczam tych wspaniałych aparatów co robią takie piękne foty :roll: Quote
Recommended Posts