Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mhm:loveu: Alowy blogasek zawsze pachnie pysznym ciastem:loveu: Narobilaś mi smaka na jakieś pyszne, domowe ciasteczko:loveu: Tylko składników nie mam i chętnych do zrzutki też nie :niewiem:
Mi bardzo smakuje grzaniec Kozacki, z tych 3 smaków:loveu: A tego słodkiego i wytrawnego jeszcze nie piłam:shake: Muszę to nadrobić;) Za to polecam nową Sagę z pigwą i truskawką (chyba:oops:). Piłam u siostry i jest naprawdę pyszna:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Mhm:loveu: Alowy blogasek zawsze pachnie pysznym ciastem:loveu: Narobilaś mi smaka na jakieś pyszne, domowe ciasteczko:loveu: Tylko składników nie mam i chętnych do zrzutki też nie :niewiem:
Mi bardzo smakuje grzaniec Kozacki, z tych 3 smaków:loveu: A tego słodkiego i wytrawnego jeszcze nie piłam:shake: Muszę to nadrobić;) Za to polecam nową Sagę z pigwą i truskawką (chyba:oops:). Piłam u siostry i jest naprawdę pyszna:loveu:

[FONT=Arial]no to mus zakupić herbatkę takową ;)
A co do ciasta ... u nas w jednej cukierni jest w miarę dobre ciasto , no ale koszt sobotnio-niedzielnego kawkowania byłby o wiele wyższy a poza tym jakoś swojskie ciasteczko mi bardziej smaczy , chyba ze kołocze i serniczki trafię z pewnych 2 cukierni ale to nie na co dzień ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]murzynka przekładanego czekoladą :loveu:[/FONT]
A robię murzynka, jak muszę domyć ręce :eviltong:
Masz już koniec braku chęci do fot?

Posted

[quote name='rwpb']A robię murzynka, jak muszę domyć ręce :eviltong:
Masz już koniec braku chęci do fot?
[FONT=Arial]
mam jakieś :roll: foty .... ale ogólnie nastrój fatalny .... nic mi nie wychodzi ... napisze Ci jutro na PW a po niedzielce pogadamy bo będę miała wolne w pracy ;)...oki ?? będę potrzebowała wsparcia technicznego ...pewnie się domyślasz ...ale szczegóły jutro ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Obstaw murzynka:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]stoi se Murzynek ...polany czokoladą ...tysz spaprałam .... polałam jak był gorący :angryy:[/FONT][FONT=Arial]ale zjadliwy jest :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi: Poczytałam o cieście i nabrałam ochoty :roll: akurat mam jakieś kupne w domu więc lece do lodówki :evil_lol:

[FONT=Arial]a to smacznego życzę ;)[/FONT]

[FONT=Arial]
tak dziś wygladał cały spacer :mad::mad::mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='halbina']oby to już wiosenka nadchodziła...

[FONT=Arial]wiosenka idzie a zima płacze....dziś deszcz i plucha ...masakrycznie jest:shake:[/FONT]

[quote name='rwpb']Ozzy rozkwita i puszcza pierwsze pączki :lol:
Pozdrawiamy porannie :loveu:
[FONT=Arial]
tak ..oprócz pączków jeszcze bączki :evil_lol:
pozdróweczka:multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Deszcz i plucha, a u nas ciemno i zaczął prószyć śnieg.
[FONT=Arial]
:crazyeye:...... nie strasz tym śniegiem ....ja nie chcę już :shake:
[/FONT]

Posted

Cześć :calus:
O jak wiosennie u Was:loveu: U nas wczoraj było cudnie, słonko i ciepło:loveu: A dzisiaj rano też tak było, teraz od Wisły przylazła wielka chmura i nie wiem co zamierza, ale wygląda na śniegową....... A chcieliśy do naszego grzybowego lasu na spacer pojechać:roll:
trzymaj się ciepło :calus: