Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']E tam... takie ciacho to bym mogła jeść tylko, jakby maskę założył na twarz :evil_lol:[/quote]

A ja bym wcale nie zaczynała, bo zanimbym zjadła, to by się mięsko zaśmiardło :diabloti:

Cześć Alutka :) Jak się czujesz, kochana?

Posted

witanko koffana ...jak siem czujemy dzisiaj ? mam nadzieje ze lepiej :loveu::loveu:....słoneczne buziaczki przesylam :loveu:

eee tam takie ciacho to nie ciacho...widywałam smaczniejsze :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']witanko koffana ...jak siem czujemy dzisiaj ? mam nadzieje ze lepiej :loveu::loveu:....słoneczne buziaczki przesylam :loveu:

eee tam takie ciacho to nie ciacho...widywałam smaczniejsze :diabloti:
[FONT=Arial]
:multi::multi:cze Inuś Podróżniczko :loveu: czuje się jako tako ...zmiennonastrojowo ;)

[/FONT][quote name='Bullila.nl']Czsesc All;)

jak samopoczucie???

Szpilka- ale ciacho przytargalas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
cześć Liluś :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Witamy
Nie daj się pokłóć, walcz dzielnie :evil_lol:

[FONT=Arial]a wiesz że te igiełki są nawet przyjemne :razz::razz: wczoraj 3 ..dziś 4[ TZ się śmieje że na koniec wyjdę jak jeż :p ] i do tego podłączają prąd :evil_lol:czyli coś na wzór krzesła elektrycznego mam ;)[/FONT]

[quote name='evaxon']:mdleje: takie to nawet na obiad i kolacje bym "jadla" :mdleje:

[FONT=Arial]Effuś nie bądź zachłanna :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Medorowa']A ja do tego jeszcze na 2 śniadanie i podwieczorek:grins:

Cze Al:hand:

[FONT=Arial]cze Madź :hand:
no paczajta ..ta też ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']

hej Ala :loveu: przyszlam sobie do ciebie zapytac jak twoje samopoczucie ? bo moje kiepskie ostatnio :-( ale damy rade kiedys musi byc znowu dobrze prawda :hmmmm:

[FONT=Arial]Tengusiu ...damy radę :calus: MUSIMY [/FONT]

[quote name='BeaC']spacery to mam w niedziele z że dyziol nie może biegać to co mi po takich spacerach
i tak nadrabia bieganiem na podwórku

cze All

[FONT=Arial]
kicha z tym ograniczeniem ruchy Dyzia ...w dyby go ;)
[/FONT]

[quote name='bonsai_88']E tam... takie ciacho to bym mogła jeść tylko, jakby maskę założył na twarz :evil_lol:

[FONT=Arial]tysz nie w typie ;)[/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Torbe sie na głowe załozy i tez bedzie :diabloti:

[FONT=Arial]ha ha ....ekologiczny worek :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']A ja bym wcale nie zaczynała, bo zanimbym zjadła, to by się mięsko zaśmiardło :diabloti:

Cześć Alutka :) Jak się czujesz, kochana?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
jako tako Asik .....dzięki za fotaska wczoraj :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Korzystając z faktu że Dogo jest dla mnie chwilowo łaskawe (ale oczywiście bez przesady:cool1:) klikam u cia i co widzę.........nie powiem bo siem zafstydziłam:oops::oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']hej babiszonie :loveu::loveu:

ze mnie ładniejsze ciacho :diabloti::evil_lol:

[FONT=Arial]
elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']
tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:

[FONT=Arial]skoro powiadasz że warto ;) to podeprę się laską i poczekam :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
I tu też zarobiłam ignora.......co wy się zmówiłyście? <płacze>

:loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:roll: Ali tu nie było jeszcze :hmmmm: dziwne jakieś :diabloti:

Cze Aluś :loveu::multi: u mnie pochmurno, ale nic nie pada, wszędzie szaro tak :placz: :placz: :placz:

hmmmmmmmma jeszcze mam pytanie.......za każdym razem gdy piszę u Ciebie odpowiedź, to mam taki link wydrukowany :roll: a wcześniej tego nie było :shake: zresztą u nikogo tak nie mam tylko u Ciebie :roll:
ooooooo taki on............
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/20090...

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]No coś ty:evil_lol: Toś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/FONT]