halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ja tych Waszych problemów nie rozumiem... picasa3 mam, puszczam po 300 zdjęć jednorazowo, otwieram pojedyncze zdjęcie, robię kopiu"-"wklej" i naprawdę o nic się ne proszę... no i za darmo... Picasa 3: Free download from Google Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Alu - skad masz takie ladniusie wierszyki ? spodobal mi sie :loveu: halbina - a kto tu mowi o problemach ? :cool3: to tyllko temat - wymiana doswiadczen ;) :P Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 fajniuchny wierszyk :loveu: a filmik ze śmiechem - zabójczy :evil_lol: zamiast robienia brzuszków można oglądać i też się mieśnie wycwiczą:lol: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 w sumie dobry pomysl :cool3: ale to takie troche pojscie na latwizne :eviltong: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='halbina']ja tych Waszych problemów nie rozumiem... picasa3 mam, puszczam po 300 zdjęć jednorazowo, otwieram pojedyncze zdjęcie, robię kopiu"-"wklej" i naprawdę o nic się ne proszę... no i za darmo... Picasa 3: Free download from Google [FONT=Arial]mimo wszystko Fotosik był oki ....w PRO jest dobra jakość , bo nie chodzi mi aby gdziekolwiek upchać foty ...mam je na kompie , na płytach , chodzi o to by były dobrej jakości kiedy pokazuję je w necie [/FONT] [quote name='Aga K']Alu - skad masz takie ladniusie wierszyki ? spodobal mi sie :loveu: halbina - a kto tu mowi o problemach ? :cool3: to tyllko temat - wymiana doswiadczen ;) :P [FONT=Arial] otóż to ....uczymy się od siebie nawzajem [/FONT] [quote name='malawaszka']fajniuchny wierszyk :loveu: a filmik ze śmiechem - zabójczy :evil_lol: zamiast robienia brzuszków można oglądać i też się mieśnie wycwiczą:lol: [FONT=Arial] a ten sympatyczny wierszyk miał Saint na NK w podpisie do fotek ze swoim tymczasowiczem Luisem [/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/FONT] [FONT=Arial] Nosem trąca Cię twój pies!"[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nic dodać, nic ująć:loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/FONT] [FONT=Arial] Nosem trąca Cię twój pies!"[/FONT] exra wierszyk:multi::multi::multi: czesc Alcia:loveu: Quote
sota36 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Alaaaaaaa i po co ten wierszyk? Jo czytom i :placz::placz::placz: bom wzruszyla sie.... Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='evaxon']exra wierszyk:multi::multi::multi: czesc Alcia:loveu: [FONT=Arial] cześć Effcia :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nic dodać, nic ująć:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nie dodawaj nie ujmuj ;)[/FONT] [quote name='sota36']Alaaaaaaa i po co ten wierszyk? Jo czytom i :placz::placz::placz: bom wzruszyla sie.... [FONT=Arial]tak se Joluś ...bo taki fajny ...prawdziwny :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Selket']Cześć Alutko:loveu::loveu::loveu: Przyniosłam Ci kawusię z rana:loveu: [FONT=Arial]dziecko koffane :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No wlasnie - taki prawdziwy, :placz::placz::placz: Quote
Selket Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Alutko:loveu::loveu::loveu: Przyniosłam Ci kawusię z rana:loveu: Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja Ci dziś mam do zaproponowania herbatkę o smaku grzanego wina :) Ale nie mam fotki :( Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='jbk']A ja Ci dziś mam do zaproponowania herbatkę o smaku grzanego wina :) Ale nie mam fotki :( [FONT=Arial] widziałam w sklepie tą herbatkę ... jaka w smaku jest ??[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='sota36']Te hierbatki Darecki pije i mu smakuja! [FONT=Arial] no to mus będzie spróbować ;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czeeeee :multi: Przyszłam oblukać co u Cia :cool1: ja właśnie gotuję kurczola na galaretkę :p Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]kopiuję za Justyną [/FONT] Dogomania Forum View Single Post Dzisiaj, 13:11 #1 (permalink) teqquila Zarejestrowany: Mar 2005 Skąd: Lodz Postów: 3,352 Aleksandrów Łódzki zaginal husky W piatek 06.02 2009 zaginal nasz huskyo imieniu Garo w Aleksandrowie Łódzkim.OD wczoraj go szukamy, moze byc pogryziony gdyz drugi pies wrocil pogryziony i czeka go operacja. pytalismy ludzi objechalismy caly Aleksandrow nikt go nie widzial ...:placz: JAk by ktos go widzial to prosimy o kontakt pod nuimerami 788535441 lub 884253173 a to zdjecie Garo Quote
apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Century Gothic]Przyszłam powiedzieć, że objadłam się jak swinka:roll: i zaraz pęknę:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]widziałam w sklepie tą herbatkę ... jaka w smaku jest ??[/FONT] To zależy, bo jest ich kilka. Posti robi grzańca wytrawnego i słodkiego, słodki dla mnie nieco za słodki, ale wytrawny jest ok. A są jeszcze z firmy Loyd Tea (chyba), jeden zbójnicki, jeden kozacki, śliwkowy, te za to są nieco alkoholizowane i rozgrzewają ;) Wszystkie pyszne :) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/#post11758917 może ktoś miałby ochotę w górę podrzucić wątek ..inaczej nie jestem w stanie pomóc Tyśkowej A My po spacerku , prawie wiosennym w lesie ... teraz kawusia a w piekarniku piecze się ciasteczko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/#post11758917[/FONT] [FONT=Arial]może ktoś miałby ochotę w górę podrzucić wątek ..inaczej nie jestem w stanie pomóc Tyśkowej [/FONT] [FONT=Arial]A My po spacerku , prawie wiosennym w lesie ... teraz kawusia a w piekarniku piecze się ciasteczko :loveu::loveu:[/FONT] Podrzucamy. Jakie masz ciasteczko? Quote
Recommended Posts