Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial];) póki co się nie wyprowadzam stąd ...więc zawsze jest szansa ;)...czytałam że i dziewczyny na pd się wybierają ;)[/FONT]

jakie dziewczyny ? :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja i emdziolek :eviltong: Widac, że nie czytałeś :eviltong:

[FONT=Arial]jasne ze nie czytał :p[/FONT]

[quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi: Ależ mnie tu dawno nie było :shake: ale jeszcze tylko dwa egzaminy i wróce do normalności :lol:

Widziałam zimowe fotki, Ozzulkowe i nie tylko :loveu:

[FONT=Arial]i będziesz do przodu ;)

Witanko :multi::multi:
[/FONT]

[quote name='jbk']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/219575/00000006.JPG - śnieg plus słońce to idealne zestawienie :)

Witanko Alusia :)
[FONT=Arial]
witaj rankiem :p

takie zestawienie może być ;)
[/FONT][FONT=Arial]ale dziś po śniegu zostały mokre plamy [/FONT]

[quote name='agbar']Odzywam sie:grins: ..zeby nie bylo:razz:torbo:diabloti::eviltong:

[FONT=Arial]:p nio ...masz szczynście taszeczko :p[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:hmmmm: ja tam nie wiem co działa co nie :p jakoś tak sie przyzwyczaiłam że na dogo wsio skrzaczone więc spoko :evil_lol:

A ja se byłam cały dzionek u Klocusiowej i teraz siedzę z TZtem ...znaczy on paląc tytonia dotrzymuje mi towarzysta ...aha fotek brak ;)
za to fastastyczny ...zajebiaszczy wręcz watek na dogo :razz::razz:

http://www.dogomania.pl/forum/f25/potrzebna-pomoc-od-posiadacza-ast-apbt-130434/index11.html
[/FONT]

[FONT=Arial]REKLAMA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Witamy :multi:
Zmieniłaś serwerek na fotki?

[FONT=Arial]Robię test ;) ponieważ z Fotosika znika mi limit za każdy transfer linka fotki z fotosika
mam limit 5 GB w tym miesiącu nie dałam ANI 1 FOTKI bo robię test i mam tak
[/FONT]
Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania

Statystyki transferu Miesięczny limit transferu 5 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.251 GB (5.02 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 4.749 GB (94.98 %)
[FONT=Arial]Rozumie limit na wrzucanie fotek ale na to że ktoś skopiuje np na dogo i to już ściągają jako zużycie transferu :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Cześć Alutka :) Fajne te kubraczki, ale swoim nie muszę niczego zakładać, bo by mi psiaki się zapociły ;)

[FONT=Arial]ja to tak wrzucam w celach reklamowych ;)może ktoś kto potrzebuje zakupi tam a nie w bogatym sklepie i wspomoże psiaczki

[/FONT][quote name='an1a']Ala przerzuć się na photobucket.com :diabloti: zrezygnowałam już dawno z Fotosika, to syf :evil_lol:
[FONT=Arial]
na Photobuckecie nie wiedziałam o so cho :oops: a potrzebowałam na szybko ... a na tym syfie Fotosiku to abonament mam wykupiony :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]